Ετικέτες

9.6.16

Προσευχή για τον Δημήτριο και τον εργοδότη του...


Ο αδερφός μας εν Χριστώ Δημήτριος ζητά την προσευχή μας, διότι αντιμετωπίζει έναν επίμονο πειρασμό που σχετίζεται με τον εργοδότη του, ο οποίος τον ταλαιπωρεί σε βαθμό που τον ταράζει ψυχικά επί μακρό χρονικό διάστημα. Τα χρήματα αν και δεν είναι πολλά, τα έχει ανάγκη η οικογένειά του. Πάνω από όλα, όμως, δεν θέλει να στερηθεί την χαρά που του δίνει το λειτούργημα που επιτελεί και το οποίο δεν το αντιμετωπίζει ως μια απλή εργασία.

Ζητά απλά να μπορέσει να φέρει εις πέρας το έργο του με ηρεμία και ψυχική γαλήνη στον παρόντα εργασιακό χώρο, είτε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, για να βρει έναν άλλο χώρο, όπου θα μπορεί να εκτελεί το καθήκον του διατηρώντας την ψυχική του ισορροπία και γαλήνη. 

Ας προσευχηθούμε ο Θεός να δώσει ψυχική ηρεμία και υπομονή στον Δημήτριο, αλλά και να φωτίσει τον εργοδότη του να αλλάξει στάση και τρόπο αντιμετώπισης απέναντι στους εργαζομένους του.

Η πολιτική φιλανθρωπία(;) της μασωνίας



ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ
Το Ελληνικό κράτος όχι μόνο αδιαφορεί πλήρως για τους πολίτες, αλλά, δυστυχώς, αφήνει ελεύθερο το πεδίο για πολιτική δράση μέσω της "φιλανθρωπίας" στις ανεπιθύμητες, ανθελληνικές καιεπικίνδυνες μασωνικές στοές και στις λέσχες τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδος "Ροδιακή", η λέσχη Lions Ηλιούσσα Ρόδου παρέδωσε στο λιμεναρχείο της Ρόδου για την κάλυψη των προσφυγικών αναγκών, διακόσιες είκοσι ισοθερμικές κουβέρτες. Είναι γνωστό το ότι (και) η Ρόδος "μασωνοκρατείται" αλλά, τουλάχιστον, μέχρι σήμερα δεν διαφημιζόταν. Στις μέρες μας το είδαμε κι αυτό!

Οι αληθινοί Χριστιανοί δεν φοβούνται. Φοβάται αυτός που βρίσκεται μακριά από Τον Ιησού Χριστό

«Περί Δειλίας» ΚΛΙΜΑΞ Αγίου Ιωάννου Σιναΐτου

Η δειλία είναι νηπιακή συμπεριφορά μιας ψυχής πού εγήρασε στην κενοδοξία. Η δειλία είναι απομάκρυνσις της πίστεως, με την ιδέα ότι αναμένονται απροσδόκητα κακά. 

Oταν εσύ δεν αμαρτάνεις, δεν ψεύδεσαι, δεν κατακρίνεις, δεν πονηρεύεσαι κατά του πλησίον σου, τότε έχεις φόβο Θεού. ( Γέροντος Ιωσήφ Ησυχαστή )


…Λοιπόν, όταν εσύ δεν αμαρτάνεις, δεν ψεύδεσαι, δεν κατακρίνεις, δεν πονηρεύεσαι κατά του πλησίον σου, τότε έχεις φόβο Θεού. Τότε είσαι σοφός και κατανοείς το Θεό, και για να μην Τον λυπήσεις δεν αμαρτάνεις. Και αυτή είναι η όραση του Θεού, και ο Θεός που βλέπει τα πάντα σε σκεπάζει από τις παγίδες του σατανά. 

ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ: «ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ. ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ

 ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ

«Ακούω φωνή· Εσείς δεν ακούτε; Από την Καισάρεια… ακούεται η βροντερά φωνή του Μεγάλου Βασιλείου· Ακούω την σάλπιγγα του ιερού Χρυσοστόμου. Ακούω την απαστράπτουσα φωνή του Γρηγορίου· Εσείς δεν ακούτε; Σάλπιγγες είναι. Τι μας λένε;