Ετικέτες

5.3.15

Η "εξομολόγηση" του δαίμονα!

Οι δαίμονες δεν έχουν συνείδηση…
δεν λυπούνται καθόλου.

Οι Άγιοι μας δείχνουν το μέλλον


Καθώς πορευόμαστε στους έσχατους καιρούς, ο πατέρας του Γένους μας, Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και το Σκεύος Εκλογής της εποχής μας, ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης, μας φωτίζουν να διακρίνουμε τους λόγους για τους οποίους χάσαμε την αυτοκρατορία μας, γιατί υποδουλωθήκαμε στους Τούρκους και ποια αναμένουμε να είναι η εξέλιξη των γεγονότων.

Πικραμύγδαλα: Πόσα είναι ασφαλές να τρώμε;



Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Η κατανάλωση πικραμύγδαλων ή πυρήνων (στο εσωτερικό του κουκουτσιού) βερύκοκου θεωρείται από πολλούς ως φάρμακο κατά του καρκίνου. Ωστόσο, επειδή σε αυτά περιέχεται υδροκυανικό οξύ το οποίο είναι ισχυρό δηλητήριο πρέπει κανείς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός να μην καταναλώσει μεγαλύτερη ποσότητα από την επιτρεπτή. Κάποιοι αναφέρουν ως μέγιστη ποσότητα πικραμύγδαλων τα 10 ανά ημέρα, αλλά θα ήταν πιο ασφαλές να καταναλώνετε το πολύ μέχρι 5, μιας και ο ΕΦΕΤ συστήνει στους ενήλικες καταναλωτές να καταναλώνουν μέχρι δύο  (2) πικρούς πυρήνες βερίκοκου ή πικραμυγδάλου την ημέρα.

Γέροντας Παΐσιος. Και όμως μίλησε ακόμα και για τις smart tv.

Μερικές τηλεοράσεις πάλι που έχουν στείλει τελευταία στην Ελλάδα έχουν και συσκευή που παρακολουθεί αυτούς που βλέπουν τηλεόραση.

Πίσω λοιπόν από το τέλειο σύστημα "κάρτας εξυπηρετήσεως"

...η σκλαβιά του Αντιχρίστου...