Ετικέτες

26.6.20

"ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ"

  ΕΝΑ NEO ΒΙΒΛΙΟ, 

ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ 

ΚΑΙ  ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ

 ΜΕ ΤΙΤΛΟ: 

"ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, 

ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ"

Ρόδος - Αίσχος! Καταδίκη για την περιφορά του Επιταφίου στον ΑρχάγγελοΚαταδίκη για την περιφορά του Επιταφίου στον Αρχάγγελο

Ποινή φυλακισης 6 μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ στους τρεις Αρχαγγελίτες και ποινή φυλάκισης 6 μηνών στον δημοσιογράφο, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, οι οποίοι είχαν συλληφθεί τον Απρίλιο του 2020 για παραβίαση των μέτρων προσωρινού περιορισμού κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού.

Οι κατηγορούμενοι ειδικότερα την 18η Απριλίου και περί ώραν 03:00 π.μ., από κοινού με άλλα άτομα συμμετείχαν στην περιφορά του Επιταφίου στη δημοτική ενότητα Αρχαγγέλου.
Πρόκειται για ένα 45χρονο, έναν 52χρονο ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού, έναν 42χρονο κι έναν 47χρονο.

Ο δημοσιογράφος κατηγορήθηκε ειδικότερα για διέγερση σε ανυπακοή: Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή με χρηματική ποινή.

Δεν υπάρχει άνθρωπος, που να μην έχει και κάτι που να τον θλίβη. (Γέροντας Εφραίμ Φιλοθεΐτης)
Δεν υπάρχει άνθρωπος, που να μην έχει και κάτι που να τον θλίβη.

Ψαλτηρίου Θησαύρισμα: Ψαλμός 4ος   

4,2 Ἐν τῷ ἐπικαλεῖσθαί με εἰσήκουσάς
μου, ὁ Θεὸς τῆς δικαιοσύνης μου· ἐν
θλίψει ἐπλάτυνάς με.Οἰκτείρησόν με καὶ
εἰσάκουσον τῆς προσευχῆς μου.

Οικουμενικό Πατριαρχείο: Το Μυστήριον της Θείας Ευχαριστίας είναι αδιαπραγμάτευτο – Καμία αλλαγή στον τρόπο μετάδοσης της Θείας Κοινωνίας


«Είναι αδύνατον διά του Μυστηρίου τούτου των Μυστηρίων να μεταδοθή εις τους μεταλαμβάνοντας οποιαδήποτε νόσος –  Η Εκκλησία, σεβομένη την Ιεράν Παράδοσιν, ουδεμίαν ανάγκην ευρίσκει δι’ αλλαγήν του τρόπου τούτου και μάλιστα υπό την πίεσιν εξωγενών παραγόντων».