Ετικέτες

25.10.19

Άγιος Δημήτριος: Πώς έσωσε την Θεσσαλονίκη.

Σχετική εικόνα
…”Και δεν τον έβλεπον τον Αθλοφόρον μόνον οι πολίται της πόλεως αλλά και αυτοί οι εχθροί, οι οποίοι κατελαμβάνοντο υπό τρόμου και διεσκορπίζοντο. Όταν ηρώτων μετά την νίκην τους αιχμαλώτους διατί έφυγον, εκείνοι απεκρίνοντο:«Είδομεν ένα άνδρα ξανθόν και λαμπρόν, ο οποίος εκάθητο επί λευκού ίππου και εφόρει ιμάτιον λευκόν»… ῏Ησαν φοβεραί αι ημέραι, κατά τας οποίας ο άγγελος του Κυρίου εκάλει τον Άγιον Δημήτριον να εγκαταλείπη την πόλιν του.

Απαράδεκτος Μαθητικός Διαγωνισμός του Υπουργείου Παιδείας με θέμα: «Ουπς! Αλλάζω φύλο για μία μέρα!»





Σχόλιο: Τι έχουν να μας πουν μερικοί χριστιανοί και πολύτεκνοι, που καλούσαν να στηρίξουν κατά την διάρκεια των εκλογών την κ. Κεραμέως και το λοιπό πολιτικό συρφετολόι; Τα τραπεζώματα στα σπίτια τους ήταν γιατί τάχα κόπτονταν για τα συμφέροντα της Εκκλησίας και των πολυτέκνων ή για το προσωπικό τους όφελος; Μπορούν να απαντήσουν; 

Απαράδεκτος Μαθητικός Διαγωνισμός του Υπουργείου Παιδείας με θέμα: «Ουπς! Αλλάζω φύλο για μία μέρα!»

Τούρκος στρατηγός: «Στην Κύπρο κάψαμε τζαμιά για προβοκάτσια» Ιστορική ομολογία για τα γεγονότα της περιόδου 1950-1970


Ο Τούρκος στρατηγός εν αποστρατεία Σαμπρί Γιρμιμπέσογλου


Του Νίκου Στέλγια

Μια μικρή στιγμή αμηχανίας ήταν αρκετή για να έρθει στην επιφάνεια μια έκφανση της σύγχρονης τουρκικής ιστορίας η οποία μέχρι σήμερα αποσιωπήθηκε συστηματικά από την Άγκυρα.

Είναι Έλληνας ο καλύτερος γιατρός της χρονιάς στις Ηνωμένες Πολιτείες



Στον στοματικό και γναθοπροσωπικό χειρουργό, Σταύρο Τομπρή, απονεμήθηκε το βραβείο «Ιατρός της Χρονιάς» του Ιδρύματος Αγγειακών Δυσπλασιών (Vascular Birthmarks Foundation) των ΗΠΑ. Είναι η πρώτη φορά, στην 25ετή ιστορία του Ιδρύματος, που το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται σε γιατρό που δραστηριοποιείται επιστημονικά εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η συγκλονιστική ιστορία με το ασχημόπαπο που μας διδάσκει ….

π. Σπυρίδων Σκουτής
Να το δείτε αυτό το παιδικό μαζί με τα παιδιά σας, αλλά να τους εξηγήσετε κάποια πράγματα.

Aύξηση του ύψους ηλεκτρονικών συναλλαγών για χτίσιμο αφορολόγητου;

Σχόλιο: Το σκοτεινό πέπλο έρχεται σιγά σιγά αόρατα!!!!
Σε αύξηση του ύψους ηλεκτρονικών συναλλαγών για χτίσιμο του αφορολόγητου φέρεται να προχωρά η κυβέρνηση, γεγονός που αναμένεται να δυσκολέψει τη συγκέντρωση των απαραίτητων «e-αποδείξεων» για την αποφυγή εξτρά φόρου από ορισμένες κατηγορίες φορολογουμένων.

«Μνημεῖον» ἀνευθυνότητος




12η κτωβρίου 2019 θ μείνει στν στορία ς ποφράδα μέρα γι τν κκλησία μας, κατ τν ποία εραρχία τς κκλησίας τς λλάδος, κτς λαχίστων ξαιρέσεων ποφάσισε, πρώτη ατή, μετ τ «σβησμένο» Φανάρι, ν ναγνωριστε «κκλησία» τν σχισματικν, καθηρημένων κα φορισμένων τς Οκρανίας καί, κατ συνέπεια, ν κηρυχτε ς «σχισματικ» κανονική, π τν ναγνωρισμένο κα κανονικ Μητροπολίτη Κιέβου, νούφριο! 

ΠΟΥ: Ιστορικό βήμα, τέλος δύο από τους τρεις ιούς της πολιομυελίτιδας


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγειας (ΠΟΥ) μιλά, σήμερα, για “ιστορικό βήμα” προς έναν κόσμο χωρίς πολιομυελίτιδα, καθώς μια ομάδα ειδικών επιβεβαίωσε ότι ο δεύτερος από τους τρεις τύπους του ιού της πολιομυελίτιδας έχει εξαφανιστεί παγκοσμίως. Η ανακοίνωση της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας για την Εξάλειψη της Πολιομυελίτιδας σημαίνει ότι κυκλοφορεί ακόμη μόνο ο τύπος 1 του ιού της πολιομυελίτιδας, αφού η εξάλειψη του τύπου 2 έχει κυρηχθεί ήδη από το 2015 και του τύπου 3 αυτή την εβδομάδα.