Ετικέτες

5.11.21

Κ. Βαθιώτης: Ο ανίερος πόλεμος εναντίον των ανεμβολίαστων θα συνεχιστεί, θα μας αποκλείσουν από παντού – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

 


Για «ιατροφασιστικό τρόπο» διαχείρισης της πανδημίας κατηγόρησε την κυβέρνηση μιλώντας στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

«Είμαστε σε πόλεμο όχι με τον αόρατο εχθρό, αλλά με το ιατροφασιστικό καθεστώς της Νέας Δικτατορίας, η οποία εκτελεί τις μισάνθρωπες εντολές της παγκόσμιας Ελίτ…. Προβλέπω ότι με το “σύνδρομο του βραστού βατράχου” θα πάμε και σε rapid test για σούπερ μάρκετ και για όλα τα υπόλοιπα» σημείωσε προσθέτοντας ότι «αυτός ο ανίερος και ολοκληρωτικός πόλεμος που διεξάγεται εναντίων των ανεμβολίαστων Ελλήνων θα συνεχιστεί και θα επιδεινωθεί».

Πρόσφατα αιτήματα προσευχής 30/10/21-5/11/21

   

[τελευταία ενημέρωση: 5/11/21, 10:45]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


5/11

Υπέρ θείας βοηθείας

π. Χρυσοστόμου αρχιερέως: πρόκειται για τον μητροπολίτη Μάνης που είναι σε ΜΕΘ εδώ και μια εβδομάδα περίπου.

π. Κυρίλλου και της συνοδείας αυτού, 
π. Προδρόμου και της συνοδείας αυτού

και 

Ευγενίου

που νοσούν όλοι με κορωνοϊό.

Μαρίας: νέα γυναίκα με δύο παιδάκια που πέρασε έμφραγμα.

Σημείωση: Παρακάτω στις 30/10 διορθώσαμε το όνομα. Το σωστό είναι Ευφημία και όχι Ευθυμία που μας είχε δοθεί αρχικά. Ο Θεός βέβαια γνωρίζει, αλλά ας είμαστε κι εμείς ακριβείς, αφού το μάθαμε.


31/10

Τελικά ο Ιωάννης (βλ. παρακάτω) κοιμήθηκε. Τον μεταφέρουμε στην κατάσταση κεκοιμημένων. Ο Θεός ας τον αναπαύει. Ας διαβάσουμε λίγο ψαλτήρι και ας δώσουμε το όνομά του για μνημόνευση.


30/10

Υπέρ υγείας-θείας βοηθείας

Ιωάννου και Ευφημίας που είναι στο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Τα παιδάκια τους νοσούν στο σπίτι. Ζητούν τις προσευχές μας να επιστρέψουν σύντομα και οι δυο γονείς γεροί στα παιδιά τους...

ΦΕΚ βομβα - Βασιλακόπουλος Τέλος!!!


Σχόλιο: Δείτε το μέχρι τέλους!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – «Καλάβρυτα 1943»: Καταπέλτης 91χρονος επιζών του Ολοκαυτώματος και έγκλειστος του σχολείου – «Μας σκοτώνουν για δεύτερη φορά!»

 

«Τι χυδαιότητες είναι αυτές; Οσοι τα ισχυρίζονται αυτά, ασελγούν πάνω στα ιερά και όσιά μας!», δηλώνει με πόνο ψυχής ο Γιώργος Δημόπουλος.


Τον μύθο του «καλού» ναζί, που τάχα ελευθέρωσε τα γυναικόπαιδα από το Δημοτικό Σχολείο των Καλαβρύτων, την αποφράδα 13η Δεκεμβρίου 1943, καταρρίπτει με εμφαντικό τρόπο, μιλώντας στην «Πελοπόννησο», ένας εκ των επιζώντων του Ολοκαυτώματος και των εγκλείστων του Σχολείου: Ο 91χρονος σήμερα Γιώργος Δημόπουλος, με τρεμάμενη φωνή, πνιγμένη στη συγκίνηση, εξιστορεί τα πραγματικά γεγονότα στην εφημερίδα «Π» και μεταφέρει ατόφια τη φρίκη, όπως ακριβώς την βίωσε.

Εγώ τον βλέπω και στεναχωριέμαι, έχει διαλυθεί, τι άλλο να κάνει;


Σχόλιο: Μάλλον θέλει να γίνει και υπουργός...Για να μαθαίνουμε πώς παίρνουν τις θέσεις... με την αξία τους!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ. Υπέγραψαν χωρίς κανένα ίχνος ντροπής το…