Ετικέτες

1.7.18

Ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός μιλά για τον Ευσεβή Βασιλιά των προφητειών




Ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός μιλά για τον Ευσεβή «ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ» Βασιλιά των προφητειών.

Αντί για λαό έχει τη Γερμανία

Αποτέλεσμα εικόνας για tsipras

Ο ίδιος φιλοδοξεί να τον κρίνει η ιστορία. Αν ήξερε πόσο αμείλικτη είναι ίσως το απευχόταν. Γιατί η ιστορία θα γράψει ότι δεν πέρασε από τη χώρα πρωθυπουργός πιο υποκριτής, πιο ψεύτης, πιο αμοραλιστής. Μπροστά στον οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου ωχριά ως λαοπλάνος. Με τη διαφορά ότι ο Ανδρέας δεν πούλησε την πατρίδα του.

H Γελοιογραφία της ημέρας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ

Φτυστός παναθεμάτον!!!!!

Κατηγορούν τον Έλληνα που αποδοκίμασε τον Τσίπρα… Οτι έχει στο προφίλ του τον …Παύλο Μελά!




Αν είναι δυνατόν δημοσιογράφος της Αυγής, βγήκε περιχαρής και ανέφερε οτι στο προφίλ του Έλληνα που αποδοκίμασε τον Τσίπρ, στο F/B, έχει Αγίους και τον Παύλο Μελά …Αυτό για τον Συριζαίους ήταν αρκετό να τον κατηγορήσουν για Ακροδεξιό και Φασίστα!

Τι απαντά ο Έλληνας που αποδοκίμασε «Δεν είμαστε φασίστες όσοι αποδοκιμάζαμε τον Τσίπρα»«Ενημερώθηκα ότι στο Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου θα βρίσκεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ήθελα να παραβρεθώ στη συνάντηση, πιστεύοντας ότι πρόκειται για μία ανοιχτή ομιλία για τον κόσμο. Όταν έφτασα στο κτήριο, ενημερώθηκα πως η είσοδος επιτρέπεται μόνο με πρόσκληση, το οποίο είναι απολύτως κατανοητό και έτσι παρέμεινα στο σημείο.

Πώς θα προλάβουμε την παιδική παχυσαρκία;

Πώς θα προλάβουμε την παιδική παχυσαρκία;
Για όλους τους γονείς, η πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας είναι πολύ σημαντικό ζήτημα. Όπως ξέρουμε όλοι, η παχυσαρκία είναι παράγοντας πολλών κινδύνων για την υγεία – και όχι μόνο την σωματική. Τα παιδιά που πάσχουν από παχυσαρκία έχουν χαμηλότερη αυτοπεποίθηση, γίνονται στόχοι άσχημων πειραγμάτων από τους συνομηλίκους τους και αντιμετωπίζουν αυξημένο στρες. 

Τη συμπόνεσε βαθιά! (Θαυμαστή διήγηση)

Αποτέλεσμα εικόνας για λαυρα σπηλαιων κιεβου
~ Αφότου, με θεϊκή υπόδειξη, ο όσιος Θεοδόσιος, ηγούμενος της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου, άρχισε την ανοικοδόμηση του Ναού της Υπεραγίας Θεοτόκου, μοχθούσε καθημερινά και ο ίδιος στο έργο μαζί με τους αδελφούς.

Εκλεισε οριστικά τα σύνορά της και η Ιταλία: Απαγόρευσε σε όλα τα πλοία με λαθρομετανάστες να πλησιάζουν τα λιμάνια της!

Εκλεισε οριστικά τα σύνορά της και η Ιταλία: Απαγόρευσε σε όλα τα πλοία με λαθρομετανάστες να πλησιάζουν τα λιμάνια της!

Σχόλιο: Ενώ στην Ευρώπη ,από ότι φαίνεται έχουμε εξελίξεις στο λαθρο - μεταναστευτικό. Η κατοχική κυβέρνηση Συριζο - Ανέλ σφυρίζει αδιάφορα. Πάντοτε πρόθυμη να εκτελέσει τις επιταγές των Γερμανών με οποιοδήποτε κόστος. Μήπως τελικά τα παίρνουν από τις Μ.Κ.Ο για να προωθούν τον Εποικισμό της Ελλάδας; Φαντάζεστε να ήταν κυβέρνηση το 1940 στη θέση του Μεταξά; Θα μας είχαν πουλήσει στο δευτερόλεπτο!!!!!