Ετικέτες

8.1.21

Εύβοια: Σε σοβαρή κατάσταση ο 24χρονος που τραυματίστηκε βουτώντας για τον σταυρό -Εκανε χειρουργείο στον αυχένα

 


Προσθέτουμε στην κατάσταση προσευχής και τον Ιωάννη, που τραυματίστηκε πρόσφατα πέφτοντας για να πιάσει τον σταυρό. Το όνομα μου το έδωσε φίλος μου, αλλά αν κάνω λάθος ας με ενημερώσει κάποιος. Ο Θεός βέβαια ξέρει.


Περισσότερα: 

Για στρατευμένους κονδυλοφόρους κάνει λόγο ο ΙΣΚΕ


Σχόλιο: Λοιπόν για να τελειώνουμε με τις ανοησίες. Οι εκτιμήσεις είναι ότι τα Χριστούγεννα κοινώνησαν τουλάχιστον 1,000,000 χριστιανοί, ενώ τα Θεοφάνεια περισσότεροι, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε 2,000,000. Αν λοιπόν "κύριοι" πολιτικοί και δημοσιογράφοι πιστεύετε ότι ο κορωνοϊός μεταδίδεται μέσα σε ναούς και μέσω της προσκύνησης των ιερών εικόνων ή και μέσω της θείας κοινωνίας πρέπει να μας εξηγήσετε πώς είναι δυνατόν (εφόσον ήδη νοσεί ικανό ποσοστό ανθρώπων και πολλοί είναι και οι ασυμπτωματικοί...) - επαναλαμβάνω - ΠΩΣ είναι δυνατόν να μην νοσούμε αυτή τη στιγμή πάνω από 1,000,000 χριστιανοί. Θα πρέπει λοιπόν να πεθαίνουμε σύντομα σαν τα κοτόπουλα. Αν αυτό ΔΕΝ συμβεί, που δεν θα συμβεί, θα πρέπει επιτέλους να το πάρετε απόφαση  ότι ο κορωνοϊός ΔΕΝ κολλάει εντός των ναών και απλά όσα κρούσματα βρεθούν της τάξεως των χιλιάδων (και όχι του εκατομμυρίου) προφανώς θα είναι από τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα μάρκετ και τα τραπέζια που έγιναν στην περίοδο των εορτών (και που εσείς κύριοι πολιτικοί επιτρέψατε). Θα είναι εντελώς κακοήθες να υποστηρίξετε ότι οι μερικές χιλιάδες κρουσμάτων που σίγουρα θα εμφανίσετε κάνοντας ξανά μαζικά τεστ, οφείλονται στην εκκλησία... Όσο κακοήθεις και ανόητες ήταν στο παρελθόν και οι δηλώσεις ότι ο κορωνοϊός δεν κολλάει στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή τα μάρκετ (όπου συνεχίζει να γίνεται πανζουρλισμός). Θα με ρωτήσετε εύλογα αν πιστεύω ότι θα με ακούσετε... όχι τα γράφω μήπως και κάποιοι χλιαροί χριστιανοί ξυπνήσουν από τον λήθαργο που έχουν πέσει παρακολουθώντας συνεχώς τα κατευθυνόμενα κανάλια σας...

 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ εξέδωσε ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος, κατά την 7η Ιανουαρίου. «Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτός ο ενορχηστρωμένος πόλεμος των τελευταίων ωρών εναντίον της Εκκλησίας ήταν ήδη προγραμματισμένος μετά από την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για την εορτή των Θεοφανείων, ώστε τη επαύριον από ορισμένους κύκλους για τα νέα κρούσματα που τυχόν θα παρουσιασθούν να θεωρηθεί υπεύθυνος η Εκκλησία. Τούτο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από κανένα νοήμονα άνθρωπο» αναφέρει, μεταξύ άλλων. Σε άλλο σημείο, γίνεται λόγος για στρατευμένους κονδυλοφόρους, πολιτικούς και άλλους: «Μετά λύπης παρατηρούμε ότι ορισμένοι στρατευμένοι κονδυλοφόροι, πολιτικοί κ.α., στοιχούμενοι απόλυτα με την παραπάνω οργουελική πολιτική-κοινωνική αρχή, ήδη από την ημέρα των Θεοφανείων, προσπαθούν να την εφαρμόσουν, υποστηρίζοντας εμμέσως ότι οι πολίτες που συνωστίζονται σε πλατείες, παραλίες, κομματικές εκδηλώσεις, κ.ο.κ, είναι πιο ίσοι, έχουν περισσότερα δικαιώματα, από τους πολίτες οι οποίοι μετέβησαν στην Εκκλησία για να εορτάσουν, διότι προφανώς γι’ αυτούς οι συγκεκριμένοι πολίτες, είναι πολίτες δευτέρας κατηγορίας και στερούνται συνταγματικών δικαιωμάτων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: