Ετικέτες

19.10.17

Μόδα: Η μάγισσα Κίρκη

Μόδα: Η μάγισσα Κίρκη

του Φώτη Κόντογλου
Από τη Δύση βγήκε η Μόδα, αυτό το ανεξήγητο και ακατανόητο τέρας, που δεν αντιστέκεται στις προσταγές του κανένας άνθρωπος .

Ο ευλογημένος εν ζωή Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας εμφανίζεται μέσα σε αεροπλάνο απο Κύπρο προς Ισραήλ και το σώζει θαυματουργικά

Ο ευλογημένος εν ζωή Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας
εμφανίζεται μέσα σε αεροπλάνο απο Κύπρο προς Ισραήλ
και το σώζει θαυματουργικά


Ενημέρωση (ιστολογίου Ελληνικής Νεώς): Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βλέπω πλέον ότι η είδηση χαρακτηρίζεται ως hoax (=φάρσα)


Παρόλα αυτά θα αφήσω προς το παρόν τη δημοσίευση σχολιάζοντας τα εξής:

Εμείς οι Χριστιανοί δεν έχουμε ανάγκη από χειροπιαστά θαύματα για να πιστέψουμε, ζούμε το επαναλαμβανόμενο θαύμα της θείας λειτουργίας και αναγνωρίζουμε στην προσωπική μας ζωή τόσα και τόσα μικρά ή μεγάλα θαύματα που τα βιώνουμε οι ίδιοι. Ωστόσο, αναγνωρίζουμε ότι κάποιοι άνθρωποι (κυρίως όσοι είναι απομακρυσμένοι από τον Θεό) μπορούν να ωφεληθούν σημαντικά από κάποιο σύγχρονο μεγάλο θαύμα και γι' αυτό το δημοσιεύουμε. 

Σχετικά με τον γέροντα Εφραίμ Αριζόνας δε νομίζω ότι υπάρχει κανείς που μπορεί να αμφισβητήσει την σημαντική προσφορά του, τον αγώνα του και την ευλογημένη πορεία που διάγει. Άσχετα, λοιπόν, με το αν όντως πρόκειται για πραγματική ή ψεύτικη είδηση, για τον Θεό όλα είναι δυνατά και όποιο θαύμα και να γίνει, γίνεται με τη χάρη του Θεού. Αυτό δε μειώνει ούτε τους Αγίους ούτε την αξία της προσευχής. Αν λοιπόν ο Θεός το θέλει μπορεί να το επιτρέψει ξανά και ξανά...


Αν τώρα κάποιος αδελφός μας είτε για πλάκα είτε από υπερβάλλοντα ζήλο δημοσιεύει ψευδείς ειδήσεις να τον ενημερώσουμε ότι ο Θεός δεν εμπαίζεται, ότι επίσης όλα είναι δυνατά για τον Θεό και ότι ο Θεός δεν χρειάζεται υπεράσπιση από εμάς με ψευδείς μεθόδους. Ο Διάβολος είναι ο ψεύτης και ο πατήρ του ψεύδους. Άρα, όποιος παίζει με το ψέμα κάνει "σύμμαχό" του (ή  έτσι νομίζει...) τον Διάβολο και αργά ή γρήγορα θα λουστεί τις συνέπειες της χείριστης αυτής επιλογής του. Σε αυτή την περίπτωση ευχόμαστε στον αδερφό μας καλή μετάνοια και να επανορθώσει με όποιον τρόπο του υποδείξει ο πνευματικός του (που θα πρέπει να βρει εφόσον μετανοήσει).

Πώς ηρεμείς ένα θυμωμένο παιδί; Οι οχτώ φράσεις που θα σε βοηθήσουν



Το σκηνικό είναι γνωστό σε όλους μας. Και το ερώτημα συνήθως είναι πώς μπορούμε να το ηρεμήσουμε. Το σίγουρο είναι ότι οι δικές μας φωνές έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα καθώς το εξαγριώνουν περισσότερο.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Αμβρόσιος

ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΚΟΝΤΟΝΗΣ

 ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!

Μήπως είσαι αιρετικός και δεν το ξέρεις;


Φανερά επηρεασμένος ο σύγχρονος άνθρωπος από τις αναδυόμενες ιδεοληψίες που βρίσκονται στην επικαιρότητα τα τελευταία χρόνια, πνιγμένος μέσα σε απόψεις κάθε είδους και επιπόλαιος στην κριτική του σε όλους και σε όλα, τοποθετείται αρνητικά και με απέχθεια, απέναντι στην Εκκλησία.

Συγκλονίζει η Ανθή Βούλγαρη: "Είδα τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο… Εγώ το έζησα το θαύμα" (βίντεο)


Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε πρώτη φορά on camera για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση όγκου στο κεφάλι, το άγχος της αλλά και το θαύμα που έζησε!