Ετικέτες

18.7.18

Ο Ζόραν Ζάεφ, καλό παιδί της MI6 και της CIA


Παραπονιούνται οι Σκοπιανοί φίλοι του προηγούμενουΠρωθυπουργού τους κυρίου Νίκολα Γκρουέφσκι για την απογοητευτική παρουσία του τωρινού ηγέτη των Σκοπίων κυρίου Ζόραν Ζάεφ στην πρόσφατη συνέντευξή του στο EURONEWS:

Εύγε στους αδελφούς μας Έλληνες της Κύπρου που αντιστέκονται στη βάναυση απόπειρα διαστρέβλωσης της Ιστορίας με το επαίσχυνο "γλωσσάρι"


Άστε τις μπούρδες στην ΕΣΚ, αποσύρετε το έκτρωμα ή αποσυρθείτε…

Αρχικά η κυβέρνηση προσπάθησε να το προσπεράσει διαρρέοντας στα ΜΜΕ, ανωνύμως, ότι πρόκειται για «ιδιωτική πρωτοβουλία» και ως εκ τούτου, δεν την αφορά. Στη συνέχεια το τσουνάμι αντιδράσεων, που προκάλεσε στην κοινή γνώμη –ακόμη και σε στενούς φιλοκυβερνητικούς κύκλους- υποχρέωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναδιπλωθεί. Εμφανίστηκε ενοχλημένος.

Η Παναγία και ο κλόουν (Θα ανατριχιάσεις)

kloun

Ο Πέτρος Γκουερέν ήταν σπουδαίος κλόουν. Τα χρόνια όμως πέρασαν, γέρασε και δεν έβρισκε πια δουλειά. Απελπισμένος και για να μη πεθάνει της πείνας, πήρε το δρόμο για ένα μοναστήρι αφιερωμένο στην Παναγία.

Ευθύμιος, Γεώργιος και Μαρία, Ζωή και Μαρία

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΣΕΥΧΉ

"Δύσκολο" το καλοκαίρι. Το μυαλό μας φεύγει εύκολα από την προσευχή και προσκολλάται στις μέριμνες (πλην της εργασίας, αναζητούμε περισσότερες βόλτες με φίλους, ταξίδια, διακοπές, μπάνια κ.α.). Κάποιοι αδερφοί μας όμως περνάνε δύσκολα και κάνουν τον αγώνα τους. Ας τους συμπαρασταθούμε όσο μπορούμε.

Μαζί με τον αδελφό μας Ανδρέα και τη μικρή Ιόλη-Θαλασσία ας προσθέσουμε στην προσευχή μας τους αδερφούς μας:

1. Ευθύμιο, που είναι αλκοολικός και δεν μπορεί να ελέγξει τον θυμό του

2. Γεώργιο, που έχει χειρουργηθεί στο πόδι και ταλαιπωρείται τους τελευταίους μήνες

και 

ας έχουμε στην προσευχή μας και δύο κυοφορούσες αδελφές μας:

3. την Μαρία, που παρουσίασε επιπλοκή και βρίσκεται στον 7ο μήνα της κυήσεως

4. και την Ζωή που βρίσκεται περίπου στον 5ο μήνα της κυήσεως.

και 

5. την Μαρία (που είναι σταθερά στην κατάσταση προσευχής, υπ. αρ. 1) και η οποία πάσχει από σοβαρά και μόνιμα προβλήματα υγείας-αναπηρίας σε σωματικό και ψυχικό, αλλά και πνευματικό επίπεδο και που πρακτικά την έχουν "εγκαταλείψει" όλοι ίσως, εκτός από τον Θεό.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΗ ΙΟΛΗ-ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΠΙΔΑ! ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΣΧΕΙ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΣΕΥΧΉ


Φιλανθρωπική Κίνηση παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στο FB για την τετράχρονη Ιόλη, από συλλόγους και μεμονωμένα άτομα. 

Το παρακάτω ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΛΗ έστειλε στην εφημερίδα μας ο σύλλογος Η Πάτμος των Χρωμάτων / Patmos of Colours, όπου αναφέρει και από τι ακριβώς πάσχει. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά.

Η μικρή Ιόλη Θαλασσία, κόρη του Ιάκωβου Πιτσικάλη και της Δάφνης Παυλίδη, είναι τεσσάρων ετών και πρέπει άμεσα ν’ αντιμετωπίσει μια πολύ βαριά ιατρική νόσο, που λέγεται ΓΛΕΙΩΜΑ ΟΠΤΙΚΟΥ ΧΙΑΣΜΑΤΟΣ. Η μητέρα της Δάφνη, την συνοδεύει κάθε στιγμή. Τώρα νοσηλεύεται στο ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» και το κόστος της ενδεδειγμένης θεραπείας, είναι απαγορευτικό για τις οικονομικές δυνατότητες της οικογένειας της.

Βρες τον άνθρωπο που σε εμπνέει



Υπάρχουν στιγμές όμορφες, υπάρχουν στιγμές δύσκολες, στιγμές μοναχικές, στιγμές κενές, στιγμές πλούσιες σε εμπειρίες και συναισθήματα. Είτε είναι άσχημα είτε είναι όμορφα, πάντα νιώθεις την ανάγκη να μπορείς να τα μοιραστείς με ένα δικό σου άνθρωπο. Γιατί έτσι τα άσχημα γίνονται λιγότερο άσχημα και τα όμορφα γίνονται ομορφότερα.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΑΝΔΡΕΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΣΕΥΧΉ

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, ο αδελφός μας  Ανδρέας έχει ανάγκη την προσευχή μας. Διαγνώσθηκε κακοήθης καρκίνος, ευτυχώς ιάσιμος.

Κύριε δεν πρέπει να ελπίζουμε πάνω στον αδύνατο και θνητό άνθρωπο, όσο χρήσιμος και αγαπητός και αν μας είναι. Και ούτε πρέπει να μας πιάνει λύπη υπερβολική, ώστε να χάνουμε το μέτρο, που τόσο σοφά η φιλανθρωπία σου όρισε. Μα να... αν θέλεις εσύ και το κρίνεις καλό, δώσε την ίαση στον αδελφό μας Ανδρέα.  Η απλότητά του μας εμπνέει. Η καλοσύνη του και η αγάπη του μας δίνει κουράγιο. Το χαμόγελό του ελπίδα. 

Αδελφέ μας Ανδρέα, η προσευχή μας, η σκέψη μας είναι μαζί σου. Να ξέρεις πως δεν είσαι μόνος σε τούτες τις δύσκολες  ώρες. 

Ο Θεός «παίζει» μαζί μας




Είχαμε έναν μοναχό στο Μοναστήρι μας. Όταν επρόκειτο να πάω σε ένα Μετόχι μας έξω από το Άγιον Όρος, μου λέει: