Ετικέτες

28.5.17

Θα πάρουμε επιτέλους την Αγία Σοφία;


ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ προσκύνημα μας στο Άγιον Όρος επισκεφθήκαμε έναν Άγιο και σοφό Γέροντα και τον ρωτήσαμε λαχανιασμένοι από την ανηφόρα και με αγωνία:
-Πάτερ θα την πάρουμε την Αγια Σοφιά;

Άρθρο για το Μπέρμιγχαμ, την πόλη της Αγγλίας που κατοικείται κυρίως από μουσουλμάνους και εφαρμόζεται η σαρία


Μπέρμιγχαμ - Η πόλη της Αγγλίας που κατοικείται κυρίως από μουσουλμάνους, εφαρμόζεται η σαρία 
Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αγγλίας. Εκεί όπου ο τρόπος ζωής των ισλαμιστών τείνει να κυριαρχήσει και απειλεί να τινάξει στον αέρα μια κοινωνία που πέφτει θύμα της πολυπολιτισμικής ουτοπίας.

Αλβανοί της ομάδας του Ταχίρ Βέλιου έκαψαν ελληνικές σημαίες

Σχόλιο: Ταχίρ; Για πες αλεύρι; Η Ελλάδα σε γυρεύει!!!!


Ακτιβιστές του «Κινήματος για την Ενωμένη Αλβανία»του Αλβανού εθνικιστή Ταχίρ Βέλιου στις τελευταίες 24 ώρες έκαψαν ελληνικές σημαίες στα Λιβάδια, στο Αλύκο και στο Μουρσί των Αγίων Σαράντα.

Τι είναι η αμαρτία;

Αποτέλεσμα εικόνας για τι ειναι η αμαρτια


Άγιος Σιλουανός ο Αθωνίτης
Τι είναι η αμαρτία εξ επόψεως χριστιανικής;
Η αμαρτία είναι πρωτίστως φαινόμενον πνευματικόν, μεταφυσικόν. Αι ρίζαι αυτής ευρίσκονται εις το μυστικόν βάθος της πνευματικής φύσεως του ανθρώπου. Η ουσία της αμαρτίας συνίσταται ουχί εις την κατάλυσιν ηθικών αρχών, αλλ’ εις την αποστασίαν εκ της αιωνίου Θείας ζωής, διά την οποίαν εκτίσθη ο άνθρωπος και εις την oποίαν φυσικώς –ήτοι εξ αυτής της φύσεως αυτού- εκλήθη.

To ότι δεν με βρήκες δεν σημαίνει ότι δεν είμαι εδώ




Υπήρχε ένα διάστημα κατά το οποίο ο άνδρας του ζεύγους χ. δεν αισθανόταν καλά, έβλεπε οι δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν καλά αποτελέσματα, έτσι η εισαγωγή στο νοσοκομείο του Αγίου Σάββα ήταν μονόδρομος.