Ετικέτες

26.3.18

Η Εξομολόγηση ως υποχρεωτικό Μυστήριο για τη Σωτηρία μας

ΚΛΙΜΑΞ: ΛΟΓΟΣ ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΠΕΜΠΤΟΣ Περί ταπεινοφροσύνης

Αποτέλεσμα εικόνας για κλίμαξ

ΛΟΓΟΣ ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΠΕΜΠΤΟΣ
Περί ταπεινοφροσύνης
(Διά την υψίστην ταπεινοφροσύνην, η οποία αποκτάται με μυστικόν τρόπον και εξολοθρεύει τα πάθη)
orthodoxy

Σκόπια: Κι άλλο νέο μειονοτικό κόμμα ιδρύθηκε

Σχόλιο: Η ίδρυση του Βουλγαρικού όσο και του Βοσνιακού κόμματος στο κρατικό μόρφωμα των Σκοπίων, αποτελεί απλές   πολιτικές εκφράσεις μειονοτικού προσδιορισμού η εκφράσεις  μεγαλεπήβολων σκοτεινών  σχεδιασμών; Η έκφραση της "έντεχνα παραμελημένης" Ελληνικής Μειονότητας των Σκοπίων από το αδιάφορο και συστημικό "πολιτικό" μας σύστημα , που βρίσκεται σε όλο αυτό; Έχει μεγάλο ενδιαφέρων να παρακολουθήσουμε στενά την πορεία αυτών των κινήσεων.


Μετά την ίδρυση του βουλγαρικού κόμματος στα Σκόπια, πριν από λίγες ημέρες, ακολουθεί τώρα ένα νέο κόμμα των Βόσνιων του σκοπιανού κράτους. Σήμερα ανακηρύχθηκε η ίδρυσή του με την ονομασία «Βοσνιακή Δημοκρατική Ένωση» με πρόεδρο τον Μουνίρ Κολάσινατς, ο οποίος στην πρώτη του ομιλία δήλωσε ότι τώρα η κοινότητα των Βοσνίων θα έχει ισχυρή πολιτική υποστήριξη.

Μια αγκαλιά αλλιώτικη….


π.Λίβυος
Και εκεί που νιώθεις «δυνατός», και αισθάνεσαι λες και χάθηκαν οι καημοί και τα βάσανα σου, άξαφνα έρχεται μια πτώση, μια παλιά ή νέα δοκιμασία να σου κλείσει ξανά χαιρέκακα το μάτι.

To σπήλαιο της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας, στην Έρημο του Ιορδάνου Ποταμού

                                                             
Αγία Γη - Άγιοι Τόποι

Πως απαντά ο Θ. Τζήμερος στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Π. Δημητράς

Πως απαντά ο Θ. Τζήμερος στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Π. Δημητράς
Απάντηση για την μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον του από τον Π. Δημητρά εκπρόσωπο της ΜΚΟ "Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων", για άρθρο του, δίνει ο Θάνος Τζήμερος, επισημαίνοντας ότι για τους γνωρίζοντες ελληνικά όχι μόνο δεν έχει κάνει ρατσιστικές αναφορές αλλά αντιθέτως λέει ακριβώς τα αντίθετα από όσα υποστηρίζει ο μηνυτής του.

Ολόκληρη η επιστολή-απάντηση  του κ. Τζήμερου:      
Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΜΗΝΥΕΙ ΤΟΝ “ΡΑΤΣΙΣΤΗ” ΤΖΗΜΕΡΟ