Ετικέτες

26.3.18

Πως απαντά ο Θ. Τζήμερος στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Π. Δημητράς

Πως απαντά ο Θ. Τζήμερος στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Π. Δημητράς
Απάντηση για την μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον του από τον Π. Δημητρά εκπρόσωπο της ΜΚΟ "Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων", για άρθρο του, δίνει ο Θάνος Τζήμερος, επισημαίνοντας ότι για τους γνωρίζοντες ελληνικά όχι μόνο δεν έχει κάνει ρατσιστικές αναφορές αλλά αντιθέτως λέει ακριβώς τα αντίθετα από όσα υποστηρίζει ο μηνυτής του.

Ολόκληρη η επιστολή-απάντηση  του κ. Τζήμερου:      
Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΜΗΝΥΕΙ ΤΟΝ “ΡΑΤΣΙΣΤΗ” ΤΖΗΜΕΡΟ

Ο επαγγελματίας μηνυτής Δημητράς, εκπρόσωπος ενός ανύπαρκτου παρατηρητηρίου, ξαναχτύπησε. Για την ακρίβεια δεν χτύπησε τώρα, αλλά με την ταχύτητα που διακρίνει την ελληνική δικαιοσύνη τώρα ενημερώθηκα. Με καλεί λοιπόν η… εισαγγελία Ρατσισμού μετά από μηνυτήρια αναφορά του Δημητρά, μέσω μιας από τις δεκάδες ΜΚΟ που έχει φτιάξει (την οποία αποκαλεί "Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων"!), για να δώσω εξηγήσεις για ένα άρθρο μου στο capital στις 4/7/2016.
Όποιος ξέρει στοιχειωδώς Ελληνικά μπορεί να καταλάβει ότι το άρθρο γράφει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που καταλαβαίνει” ο εγκαλών και, προφανώς, η εισαγγελέας Βασιλική Χαλβά που διέταξε την προκαταρκτική εξέταση. Έχει ενδιαφέρον όμως το κείμενο που συνοδεύει την εισαγγελική παραγγελία. Είναι από το Αλ Τσαντίρι! Εκεί, τα γραφόμενά μου παραποιούνται σκοπίμως με την προσθήκη μιας λέξης που τους αλλάζει το νόημα. Αυτά τα κείμενα επισυνάπτει στην αναφορά του ο παρατηρητής του ανύπαρκτου παρατηρητηρίου. Αντί λοιπόν η εισαγγελέας Χαλβά να συγκρίνει τα κείμενα των Δημητρά – Λαζόπουλου, με το δικό μου και να καλέσει εκείνους για εξηγήσεις σχετικά με την σκόπιμη διαστρέβλωση άρα την αυταπόδεικτη συκοφάντησή μου, υιοθετεί το παραποιημένο κείμενο χωρίς κανένα δικό της σχόλιο! Απίστευτο!
Όσο για τα κηρύγματα μίσους Δημητρά – Λαζόπουλου εναντίον μου, σε ένα σοβαρό κράτος θα καταδικαζόντουσαν για πλάκα, αν τους μήνυα. Αλλά στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας οι μηνύσεις που έχω υποβάλει σε Βαξεβάνη και σε Καραμέρο για παρόμοιες συκοφαντίες εδώ κάτι αιώνες, μόλις προχθές πήραν δικάσιμο για το τέλος του 2018. Δεν ξανασχολήθηκα λοιπόν με δαύτους γιατί έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω. Ασχολήθηκαν όμως αυτοί διότι προφανώς αυτό μόνο έχουν να κάνουν. Μηνύω, άρα υπάρχω.
Πάμε τώρα στα νομικά. Για να στοιχειοθετηθεί αδίκημα θα πρέπει το επίμαχο κείμενο να "υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που µπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, µίσος ή βία κατά προσώπου ή οµάδας προσώπων, που προσδιορίζονται µε βάση τη φυλή, το χρώµα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισµό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δηµόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωµατική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων”. Αυτά λέει ο αντιρατσιτικός νόμος. Δεν αρκεί δηλαδή να παρακινείς σε βία, αλλά να το κάνεις με τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δηµόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωµατική ακεραιότητα των ανθρώπων τους οποίους υποτίθεται μισείς ρατσιστικά.
Ποιο κείμενό μου έχει κάνει αυτά τα εγκλήματα; Ένα άρθρο για… τις συλλογικές συμβάσεις, αυτό: http://www.capital.gr/arthra/3145765/i-apanthropia-ton-sullogikon-sumbaseon.
Για όποιον ξέρει ανάγνωση είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κείμενο είναι γραμμένο από την οπτική του εργαζόμενου και λέει το αυτονόητο: όσο περισσότερα δικαιώματα και επιπλέον αμοιβές τού “εξασφαλίζει” ο νόμος για εξωεργασιακά θέματα, τόσο περισσότερο τού δυσκολεύει τη ζωή και αν τύχει και μείνει άνεργος τον καταδικάζει σε μόνιμη ανεργία. Εξ ου και ο
τίτλος: “Η απανθρωπιά των συλλογικών συμβάσεων”. Αλλά και η “επίμαχη” παράγραφος είναι σαφέστατο ότι αναφέρεται στον ΙΔΙΟ τον ΦΟΡΕΑ του AIDS.
Οι επαγγελματίες συκοφάντες όμως του Αλ Τσαντίρι προσέθεσαν «τον εργοδότη» και έβαλαν τον τίτλο: « “Ξερνάει” πάλι μίσος ο Τζήμερος: “Βάρος” για τον εργοδότη ο φορέας του AIDS». Και εισήγαγαν με μια εντελώς «αντικειμενική» εισαγωγή το άρθρο: «Ξεπέρασε ακόμα και το νεοφιλελεύθερο, μισάνθρωπο εαυτό του ο Θάνος Τζήμερος.” https://www.altsantiri.gr/parapolitika/xernai-pali-misos-o-tzimeros-varos-gia-ton-ergodoti-o-ipallilos-foreas-tou-aids-ikones/#ixzz5AezBTGX2.
Από κοντά, κι όλα τα «μπουμπούκια» της συριζανελικής προπαγάνδας: http://www.periodista.gr/parapolitika/article/22960/xernaei-misos-kai-ratsismo-o-tzimeros-xeperase-akoma-kai-to-neofileleuthero-misanthropo-eauto-tou
http://www.tribune.gr/politics/news/article/271525/xerna-misos-o-tzimeros-varos-gia-ton-ergodoti-o-foreas-tou-aids.html
Για να το καταλάβουμε καλύτερα: η εισαγγελέας Χαλβά μού ζητά να δώσω εξηγήσεις όχι επί δικού μου κειμένου για το οποίο έχει ιδίαν αντίληψη, αλλά για αυτά που γράφει ο Λαζόπουλος και υιοθετεί αυτολεξεί ο Δημητράς συκοφαντώντας με! Αλλά ακόμα κι αν κάποιος υιοθετήσει την ΠΛΑΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ εκδοχή του Αλ Τσαντίρι για το άρθρο, μπορεί να σταθεί
κατηγορία για υποκίνηση σε ρατσιστική βία; Ούτε ως ανέκδοτο! Τι θα έπρεπε να κάνει η κάθε Χαλβά αυτού του κόσμου; Να βάλει την αναφορά στο αρχείο ως “νόμω αβάσιμη”. Έλα όμως που ο αναφερόμενος είναι ο μισητός νεοφιλελεύθερος Τζήμερος και ο μηνυτής ο δικτυωμένος και με πολλές γνωριμίες Δημητράς;

Θα σας ενημερώσω για τη συνέχεια.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.