Ετικέτες

2.7.15

Συμβουλή του γέροντα και πνευματικού μας για το δημοψήφισμα


ΠΡΟΣΕΥΧΗ! ΠΡΟΣΕΥΧΗ! ΠΡΟΣΕΥΧΗ!

ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΟΧΙ !!!


ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Υ/Β ΚΑΤΣΩΝΗΣ  Β. ΛΑΣΚΟΣ  ΕΙΠΕ ΟΧΙ!!! Πιστός στο κάλεσμα των προγόνων του  "ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς" πέρασε στο πάνθεον των ηρώων αψηφώντας τον θάνατο ρίχνοντας τις τελευταίες βολές εναντίον του γερμανικού καταδιωκτικού Υ/Β  στο στενό της Σκιάθου.

Θέλετε να μάθετε, λοιπόν, γιατί ψηφίζω όχι;

Διάγγελμα Τσίπρα. Ούτε βήμα πίσω. Πόλεμος με τους εκβιαστές που προσπαθούν να μας εκδικηθούν.- Λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας άνοιξε τα χαρτιά του 
- Κατηγόρησε τους τοκογλύφους πως εκείνοι φταίνει που οι τράπεζες είναι κλειστές 
- Ο Α. Τσίπρας δήλωσε πως όσοι μιλούν για κρυφό σχέδιο επιστροφής στη δραχμή λένε ψέματα 
- Για το δημοψήφισμα, για τις εκλογές, για τη νεα πρόταση συμφωνίας που κατέθεσε αργά το βράδυ της Τρίτης

Ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης για το κλείσιμο των τραπεζών

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ
Του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη
Με ποιο δικαίωμα οι τράπεζες έκλεισαν και κρατούν το μισθό μου ή την σύνταξή μου;
Αυτή την ερώτηση δέχτηκα από πολλούς φίλους της Ιεράς Μονής μας και από πνευματικά μου παιδιά. Θεωρώ ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και απασχολεί πολλούς Έλληνες, γι” αυτό και απαντώ δημοσίως.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ‘’ΝΑΙ’’ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ‘’ΟΧΙ’’Στο μπλόκ ‘’roykoymoykoy.blogspot.gr’’ που ξέρετε ότι διατηρώ, αναρτώ αντίθετες απόψεις φίλων για την κατάσταση και το δημοψήφισμα γενικώτερα, που είναι αντίθετες μεταξύ τους, με αποτέλεσμα αρκετοί φίλοι να με ρωτούν τι από τα δύο υποστηρίζω.

Ποτέ στο παρελθόν, δημόσια τουλάχιστον, δεν εκδήλωσα την πρόθεση ψήφου μου. Το μόνο που έλεγα, ήταν ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ. Στην δεδομένη περίπτωση όμως, σαφώς και αυτό δεν μπορεί να γίνει.

Συνεχίζονται οι Εκβιασμοί για να Καμφθεί το Φρόνημα των Ελλήνων

ATM
Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος

Δεν πρόλαβαν να κλείσουν τρία 24ωρα από την αναγγελία δημοψηφίσματος και οι εκβιασμοί, όπως άλλωστε τους είχαμε προβλέψει από το pentapostagma.gr σε άρθρο μας, ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία. Στόχος φυσικά, της δυστυχώς  φασίζουσας ΕΕ, να επηρεαστεί με την τρομοκρατία και το φόβο ο Έλληνας ψηφοφόρος στην τελική του επιλογή.

Αυτοί εδώ, κορόϊδα, δεν θα στηθούν ποτέ στην ουρά στα ΑΤΜ για τα 50 ευρώ …Δείτε Γιατί !

Αυτή μάλλον η λίστα είναι σημαντικότερη της Λαγκάρτ. Ζητούν απαντήσεις όλοι:
εάν δηλαδή οι πολιτικοί μας νομίμως ή όχι ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ και πότε, εάν τα επαναπάτρισαν και πότε, αλλά και εάν τα επιτόκια στην Ελλάδα ήταν μικρότερα σε σχέση με τα έξω ή όχι και κατά πόσο.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΛΙΣΤΑ 174 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ: 

Το ερώτημα είναι πόσοι τα έφεραν πίσω... εσείς τι πιστεύετε;

ΣΥΝΤΟΜΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ (1896-1966)

2 Ιουλίου

Ο Άγιος Ιωάννης γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου το 1896 στο χωριό Αντάμοβκα της επαρχίας Χαρκώβ της Νότιας Ρωσίας. Ήταν απόγονος της αριστοκρατικής οικογένειας Μαξίμοβιτς που ένα μέλος αυτής της οικογένειας ανακηρύχτηκε  Άγιος του 1916 και είναι ο ιεράρχης Ιωάννης Μαξίμοβιτς Μητροπολίτης Τομπόλσκ που το λείψανό του παραμένει άφθαρτο μέχρι σήμερα στο Τομπόλσκ.