Ετικέτες

10.9.18

ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑσχόλιο Γ.Θ : Πριν λίγους μήνες η μασονική στοά, που έχει κάνει κατάληψη στην Πατρίδα μας, έγραψε ένα κατάπτυστο άρθρο στο οποίο ανέφερε για τον δήθεν μασόνο Καπόδίστρια. Παρά τις εκκλήσεις κανείς Ελληνορθόδοξος δεν αντέδρασε, κανένα Ελληνορθόδοξο Σωματείο, φορέας ή αναγνώστης δεν ενδιαφέρθηκε να βροντοφωνάξει... "Τι λέτε ρε ψεύτες!"
Αν μας άξιζε θα τον είχαμε. Αν τον αγαπάγαμε αυτόν και την πολιτική του κανείς δεν θα μπορούσε να μας τον αφαιρέσει.
Καλή Μετάνοια...


Διαμαρτυρία για βλάσφημο παιχνίδι


Δημήτρης Νατσιός, δάσκαλος-ΚιλκίςΠροσοχή!!! 

Μουντζώνουν τον Σταυρό και κάνουν το σύμβολο του διαβόλου (τα μεσαία δάχτυλα κλειστά και τα τρία δάχτυλα προς τα επάνω). 

Η αγάπη της μητέρας είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό!


 

Η αγάπη της μητέρας είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό!

Η αγάπη που εισπράττουν τα παιδιά από τη μητέρα τους, είναι σημαντικότατος παράγοντας για την καλύτερη ανάπτυξη του εγκεφάλου των παιδιών αλλά και για την πνευματική και ψυχική τους ηρεμία. Επίσης τα προστατεύει από την κατάθλιψη, όταν θα περάσουν στην εφηβεία και όταν θα ενηλικιωθούν.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟΣχόλιο ιστολογίου "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ": ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Σπάνια κάτι τόσο σύντομο μας ωφελεί τόσο πολύ! 

Toυ Αγίου Μακαρίου της Όπτινα«Εσύ, που με την ανείπωτη καλοσύνη Σου μας δημιούργησες, πές μας, γιατί γέμισες τη ζωή μας με θλίψη; Το έλεός Σου δεν σε κάνει να λυπάσαι για αυτά που υποφέρουμε; Γιατί μου παραχωρείς την ύπαρξη και αργότερα την παίρνεις μακριά με έναν οδυνηρό θάνατο;

Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας (10/9/18-16/9/18)


Η ΝΗΣΤΕΙΑ 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΣ
ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΟΚΤΟΝΟΣ,
ΑΛΛΑ ΠΑΘΟΚΤΟΝΟΣ

Η τρέχουσα εβδομάδα (10/9/18-16/9/18) είναι μια τυπική εβδομάδα του έτους. Όλες τις ημέρες πλην Τετάρτης και Παρασκευής καταλύονται τα πάντα. 

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή: επιτρέπονται όλες οι τροφές

Τετάρτη 12/9: νηστεία (λαδερό φαγητό)
[Απόδοση της Θεομητορικής Εορτής του Γενεσίου της Θεοτόκου]

Παρασκευή 14/9: νηστεία (άλαδο φαγητό)
[Ύψωσις του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού]

ΕΚΤΑΚΤΟ: Υπέρ φωτισμού Δημητρίου

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Όποιος βλέπει τώρα αυτή την ανάρτηση ας κάνει μια ευχή υπέρ φωτισμού του Δημητρίου ο οποίος είναι μεν στην κατάσταση προσευχής, αλλά αυτές τις ώρες θα πρέπει να λάβει κάποιες κατάλληλες αποφάσεις που μπορεί να κρίνουν πολλά. Ας τον ενισχύσουμε με την προσευχή μας και μακάρι και για εμάς να δοθεί μια ανάλογη ευκαιρία...