Ετικέτες

26.10.15

Προσευχή για τα παιδιά μας: Ιάσων, Χρήστος, Ηλίας, Αντώνιος, Ιωάννα κ.α.


Τα παιδιά μας βρίσκονται σε κατάσταση απολύτου κινδύνου. 

Η συμπεριφορά τους έχει εκτροχιαστεί: σεβασμός δεν υπάρχει, δεν έχουν ενδιαφέρον για μάθηση, ενώ τα πρότυπά τους είναι αυτά που προβάλλονται από την τηλεόραση και το διαδίκτυο... Κολλημένα στο κινητό, στο "φατσοβιβλίο" (facebook) και στη νεο-εποχίτικη μουσική... 

Το λεξιλόγιο τους είναι περιορισμένο στις 1000 λέξεις το πολύ και στην καθημερινότητα τους περιορίζεται κυρίως σε ύβρεις απέναντι στους συμμαθητές τους, τους δασκάλους τους ή ακόμα και τον Θεό ή την Παναγία (ναι βλασφημούν συχνά!). 

Είναι μακριά από τον Θεό και καταδικασμένα να χάσουν την ζωή και την ψυχή τους... και υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι γονείς, οι δάσκαλοι, οι οικογενειακοί φίλοι που μένουμε αδιάφοροι και άπραγοι...

Ας προσευχηθούμε σας παρακαλώ για τους νέους και τις νέες μας, αλλά ας βάλουμε συγκεκριμένα στην προσευχή μας και τους συγκεκριμένους μαθητές και μαθήτριες:

Ιάσων
Χρήστος
Ηλίας
Αντώνιος
Ιωάννα


που παρουσιάζουν ιδιαίτερα προβληματική συμπεριφορά απέναντι στους δασκάλους τους και τους συμμαθητές τους.

Προσθέστε και έναν άγνωστο μαθητή του οποίου το όνομα δεν γνωρίζω και ο οποίος πρόσφατα είχε βρίσει την Παναγία (όταν πέρασε δίπλα από το σχολείο ένα αυτοκίνητο που έβγαζε πολύ καυσαέριο το οποίο έκοψε την αναπνοή σε όλους τους μαθητές και γονείς που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή περπατώντας στον δρόμο)... Ο Θεός να τον φωτίσει να μετανοήσει και να καταλάβει ότι για τα λάθη των μεγάλων δεν του φταίνε η Παναγία και ο Θεός.

Προσθέστε αν θέλετε και ένα μεγαλύτερο παιδί (με αρκετά θεματάκια...) που βρίζει την Παναγία: 
Ηλίας 

και την Δήμητρα που έχει την κακή συνήθεια να στέλνει στον Δ...

Στείλτε μας και τα "δικά" σας ονόματα, ιδιαίτερα νέων ή γενικά ανθρώπων που έχουν την πολύ κακή συνήθεια να βλασφημούν... Γράψτε μας και τις δικές σας ιστορίες αν είστε δάσκαλοι ή καθηγητές γυμνασίου-λυκείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.