Ετικέτες

3.10.17

H Dilek παντρεύτηκε τον Γιώργο, γεμάτοι αγάπες μέχρι να γεννηθεί το παιδί

Οι παλιοί που έλεγαν "παπούτσι από τον τόπο σου..." κάτι ήξεραν


Μια πολύ χαρακτηριστική ιστορία αγάπης και γάμου που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η τουρκική εφημερίδα, Hürriıyet, δείχνει για άλλη μια φορά πως πολύ δύσκολα οι ρομαντικές ψευδαισθήσεις μπορούν να ξεπεράσουν τα παραδοσιακά προβλήματα ανάμεσα στις δυο ακτές του Αιγαίου, παρά τα εύκολα ευχολόγια του πολυπολιτισμού.

Η Σμυρνιά Dilek γνωρίστηκε με τον Σαλονικιό Γιώργο, αγαπήθηκαν και τελικά παντρεύτηκαν. Όλα καλά και όμορφα μέχρι εδώ! Μετά από δυο μήνες η Dilek έμεινε έγκυος και από εδώ άρχισαν τα ανυπέρβλητα προβλήματα. Ποια θα ήταν η ταυτότητα του παιδιού;

Η οικογένεια του πατέρα πήγε να πάρει την Dilek και να έρθουν να ζήσουν στη Θεσσαλονίκη για να βαπτιστεί το παιδί σύμφωνα με το ορθόδοξο τυπικό. Η Dilek όμως αρνήθηκε και τότε άρχισε ένας ιδιότυπος πόλεμος μεταξύ των δυο ακτών του Αιγαίου, για το ποιος θα έχει την κυριότητα του παιδιού.

Η Dilek, σύμφωνα με τους Τούρκους, κατηγόρησε τον άντρα της ότι της έδωσε να υπογράψει ένα χαρτί στα ελληνικά το οποίο δεν ήξερε τι έγραφε, για να πάρει αυτός την επιμέλεια του παιδιού τους. Μόλις η οικογένεια της Dilek κατάλαβε, όπως υποστηρίζουν, το κόλπο του Γιώργου, αντέδρασαν και κράτησαν το παιδί ενώ το θέμα εκκρεμεί στα δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.