Ετικέτες

28.9.17

Ο προστάτης της Ελληνοαλβανικής μαφίας των Εσκομπάρ Ράμα σε selfie με τον εθνομηδενιστή Σόρος


Ο Πρόεδρος της αποκαλούμενης και «Δημοκρατίας του Χασίς», προστάτης των μεγαλύτερων καρτέλ εμπόρων ναρκωτικών των Βαλκανίων, απεικονίζεται σε ιδιωτική selfie με το χρηματοδότη του George Soros, ένα από τα πιο απεχθή πρόσωπα στον πλανήτη. Οι δυο τους, μαζί με τους εγχώριους «βαρόνους» ναρκωτικών που επιχειρεί να συγκαλύψει η εγχώρια διαπλοκή, κρύβονται πίσω από… τη σύγχρονη εθνική απειλή, τη ναρκο-πλημμυρίδα που σκοτώνει τη νεολαία μας.

Για να γίνει αντιληπτός ο συσχετισμός, ο Ράμα, με τη στήριξη του κερδοσκόπου και «φιλάνθρωπου» Σόρος, που χρηματοδοτεί δεκάδες ΜΚΟ σε όλο τον πλανήτη που υποστηρίζουν «δικαιώματα» και προωθούν εθνοδιαλυτικές και εθνομηδενιστικές ατζέντες, έχουν αναγάγει την ινδική κάνναβη σε εθνικό προϊόν της Αλβανίας. Με αυτή δηλητηριάζουν με τη συνεργασία των εγχώριων εγκληματιών τα Βαλκάνια και την Ευρώπη. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν ξεκινήσει έρευνες στα Βαλκάνια για τις χρηματοδοτήσεις του Τζορτζ Σόρος, διερευνώντας και πιθανή εμπλοκή του σε σκοτεινές υποθέσεις με «ελληνικό ενδιαφέρον».

Ο Ράμα δεν έχει κρύψει ποτέ το θαυμασμό του για τον Σόρος, τον «μεγάλο ευεργέτη» όπως τον αποκαλεί. Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία της πρόσφατης συνάντησης τους κατά την επίσκεψη Ράμα στα Ηνωμένα Έθνη, τα αισθήματα είναι αμοιβαία, με τον γιό του Σόρος να γράφει στο Facebook: «Πάντα είναι ευχάριστο να συναντάς τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Εdi Rama έναν αναγεννησιακό άνδρα ο οποίος έχει γίνει σύμβολο της φιλελεύθερης Δημοκρατίας στην Αλβανία και επίσης είναι ένας παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης. Για να μην αναφέρω ότι είναι ο μόνος πρωθυπουργός που φορούσε T-shirt του Michael Jordan σε επίσημες συναντήσεις, αν και είμαι ένας διαχρονικός οπαδός της Knicks, δεν έχω τίποτα προσωπικό παρά μόνο σεβασμό».



infiltr8or

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.