Ετικέτες

20.7.14

Μωρό επιβιώνει από Αποβολή και Χάπι Άμβλωσης – Μητέρα: « Είχαμε φύλακα – άγγελο»

megan-hui-μωρό-που-επέζησε-από-χάπι-άμβλωσης

Η Michelle Hui ήταν κατενθουσιασμένη με τα νέα της εγκυμοσύνης της, έπειτα από την απόκτηση δύο ακόμη παιδιών με τον σύζυγό της Ross. Όμως πολύ σύντομα η απερίγραπτη αυτή χαρά μετατράπηκε σε θλίψη, όταν η Michelle είχε αποβολή κατά την έκτη εβδομάδα της εγκυμοσύνης τους. Το απίστευτο είναι ότι οι γιατροί δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι η Michelle Hui ήταν στην πραγματικότητα έγκυος σε δίδυμα με το ένα από τα δύο μωρά να επιβιώνει τελικώς από την αποβολή. Πλέον, η οικογένεια χαίρεται απερίγραπτα για τη σχεδόν θαυματουργό γέννηση και καλή υγεία της κόρης τους.
Σύμφωνα με τη Michelle, κατά την έκτη εβδομάδα της κύησής της είχε αποβολή και της δόθηκε χάπι άμβλωσης ώστε να καθαρίσει η μήτρα της. Όταν οι γιατροί πραγματοποίησαν το τελικό υπερηχογράφημα προτού καθαρίσουν τη μήτρα, ανίχνευσαν καρδιακό κτύπο. Αυτό που δεν γνώριζαν, ακόμη και σε αυτό το στάδιο, ήταν ότι η Michelle περίμενε δίδυμα.
Ένα από τα δύο μωρά απέναντι σε κάθε προσδοκία επιβίωσε και από την αποβολή και από το χάπι άμβλωσης!
Η μικρή Megan γεννήθηκε πριν από 18 μήνες και χαίρει άκρας υγείας, δίχως καμία απολύτως παρενέργεια έπειτα από τη μεγάλη περιπέτεια που υπέστη.
“Η αποβολή και η άμβλωση ήταν εξαιρετικά τραγικά γεγονότα για εμένα”, δήλωσε η Michelle προς την DailyMirror. “Οι 10 ημέρες που μεσολάβησαν μεταξύ της αποβολής και της επιστροφής στο νοσοκομείο ήταν εντελώς θολές για μένα. Ήμουν συντετριμμένη που ανακάλυψα ότι έπρεπε να εισαχθώ στο νοσοκομείο για ακόμη μία επίπονη και ψυχοφθόρα διαδικασία. Όμως, μετά από λίγο, όταν είδα αυτή τη μικρή καρδιά να χτυπά, σκέφθηκα ότι πρέπει να πρόκειται για λάθος.. Ύστερα από όσα περάσαμε, δεν ήθελα να έχω πολλές ελπίδες.”
“Ο γιατρός βγήκε έξω για λίγο και επέστρεψε με ακόμη έναν ιατρό πραγματοποιώντας ξανά το υπερηχογράφημα λέγοντας μου: Δεν πρόκειται να το πιστέψεις!! Εντοπίσαμε κτύπο καρδιάς..’
«Ήταν το καλύτερο συναίσθημα από όλα. Πλέον η Megan είναι απολύτως καλά. Είναι υγιέστατη!! – ένα απολύτως υγιές και πρόσχαρο μωρό. Οι ιατροί δήλωσαν ότι η γέννησή της είναι ευλογία. Δεν είχαν ακούσει ποτέ ή ξανασυναντήσει παρόμοια περίπτωση. Σίγουρα πρέπει να είχαμε έναν άγγελο που μας προστάτευε», δήλωσε η τρισευτυχισμένη μητέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.