Ετικέτες

7.4.18

Ψεύτικα νοσοκομεία στη Γούτα τροφοδοτούσαν τις ειδήσεις των δυτικών ΜΜΕ

Για όσους δεν το πήραν είδηση, η ανατολική Γούτα απελευθερώθηκε (για τα κατεστημένα δυτικά ΜΜΕ βέβαια, «έπεσε στα χέρια του Άσαντ», βλ. δημοσίευμα στη Guardian). Κι αυτό ήταν εύκολο, από τη στιγμή που έφυγαν οι κάτοικοι και έμειναν μόνο οι τρομοκράτες κι έτσι μπορούσε να δράσει ανενόχλητα ο Συριακός στρατός, με τη ρωσική βοήθεια. Είναι εντυπωσιακό που τα δυτικά ΜΜΕ δεν κάλυψαν την αποχώρηση 50.000 κατοίκων σε μία μέρα από τη Γούτα ή τη σχολίασαν αναφέροντας ότι «οι καημένοι, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους από τους βομβαρδισμούς του Άσαντ και του Πούτιν».
Η μη κάλυψη του γεγονότος ήταν φυσικά εσκεμμένη, αφού όλοι οι κάτοικοι δήλωναν πανευτυχείς που γλίτωσαν από τους τρομοκράτες που κατείχαν την Γούτα, οι οποίοι τους πυροβολούσαν καθώς έφευγαν για να κατευθυνθούν στο «διάδρομο σωτηρίας» που είχε δημιουργήσει ο Συριακός στρατός. Δείτε στην παρακάτω συριακή ιστοσελίδα βίντεο από δημοσιογράφο ρωσικού καναλιού που μετέβη στη Συρία (ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί, καθώς οι δημοσιογράφοι των δυτικών ΜΜΕ κάνουν ρεπορτάζ για τη Συρία από τα γραφεία τους…) να συνομιλεί με κατοίκους που περιγράφουν τι τράβηξαν από τους τρομοκράτες, που έπαιρναν σαν γενίτσαρους τα παιδιά τους και στη συνέχεια τα σκότωναν, αλλά και να δηλώνουν όχι «καημένοι που έφυγαν», όπως διαδίδουν τα δυτικά ΜΜΕ, αλλά αντιθέτως πανευτυχείς! (http://www.syrianews.cc/syria-damascus-ghouta-civilians-flee/ και ακόμα περισσότερα: http://www.syrianews.cc/sublime-reunion-of-saa-families-free-from-ghouta-terrorists/).
Υπάρχει όμως και μια άλλη πτυχή: τι ανακάλυψε ο συριακός στρατός στη Γούτα. Οι τρομοκράτες, υποστηριζόμενη από τη «Συριο-αμερικανική ιατρικής ένωσης» (SAMS), είχαν στήσει ολόκληρα ψεύτικα νοσοκομεία με ασθενείς, όλως περιέργως, μόνο άντρες ηλικίας 20-40 ετών (δηλ. τους πολεμιστές τους!). Τα χαρτιά με τους ασθενείς ήταν επίσης ανακόλουθα, ενώ μέσα στα νοσοκομεία υπήρχαν… βόμβες και πυρομαχικά! Αυτά είναι τα νοσοκομεία που διέδιδαν δυτικά ΜΜΕ ότι «χτύπησε ο Συριακός στρατός και οι Ρώσοι στην Ανατολική Γούτα»!   http://www.syrianews.cc/more-sams-terrorist-affiliation-found-in-liberated-ghouta/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.