Ετικέτες

4.8.18

«Υποπτες κινήσεις» για επίθεση αναρχικών για την τραγωδία στο Μάτι, βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.


Δείγματα προεργασίας για επίθεση αντιεξουσιαστών σε «στόχους» που σχετίζονται με την φονική πυρκαγιά στην Ραφήνα, φαίνεται να διαθέτει τα τελευταία 24ωρα η ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί έχουν εντοπίσει «ύποπτες» κινήσεις γύρω από εγκαταστάσεις φορέων (Περιφέρεια, Δήμους, Πυροσβεστική κλπ.) που έχουν άμεση σχέση με τον πύρινο όλεθρο στο Μάτι. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν επίθεση του «Ρουβίκωνα» σε κάποιον ευάλωτο στόχο που αφορά το πολύνεκρο, δραματικό συμβάν όπως είχε συμβεί με την επίθεση -στις 27 Νοεμβρίου 2017- με βαριοπούλες στα γραφεία της Περιφέρεια Αττικής με αφορμή την φονική πλημμύρα στην Μάνδρα.Τότε η αναρχική συλλογικότητα είχε αναρτήσει κείμενο όπου ανάμεσα στα άλλα ανέφερε «μέσα στους διαδρόμους της γραφειοκρατίας, της επικάλυψης ευθυνών, της αντικρουόμενης νομολογίας, των επάλληλων πολιτικών, ελεγκτικών και δικαστικών εξουσιών, εκεί, σε αυτόν τον λαβύρινθο είναι προορισμένη να χαθεί κάθε ευθύνη για λάθη, παραλείψεις, ακόμα και για απάτες.

Πρέπει να είναι πολύ βλάκας ή (ως συνήθως) πολύ επαρμένος ένας κρατικός μανδαρίνος για να φτάσει τελικά να χρεωθεί σε ένα δικαστήριο».
Ωστόσο στελέχη της ΕΛ.ΑΣ εκφράζουν φόβους και για τυχόν ένοπλη επίθεση από οργάνωση («Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών». «Επαναστατική Αυτοάμυνα» και άλλη) που μπορεί να ενεργοποιηθούν -πράξη σπάνια για καλοκαιρινή περίοδο- λόγω των τραγικών γεγονότων στο Μάτι.
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=1010996

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.