Ετικέτες

26.9.18

Η πιο τρομερή αναπηρία είναι η απουσία ανθρώπινης καρδιάς!


Πατήρ Alexy Uminsky
Η πιο τρομερή αναπηρία είναι η απουσία ανθρώπινης καρδιάς!
Όταν ένα παιδί με ειδικές ανάγκες γεννιέται στην οικογένεια, τι συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις; Ο σύζυγος εγκαταλείπει την οικογένεια, δεν χρειάζεται παιδί με αναπηρία.

Έφυγε και άφησε μια γυναίκα με παιδί με ειδικές ανάγκες, καταδίκασε αυτό το παιδί σε διπλή ατυχία. Δεν δημιούργησε συνθήκες για να γίνει κανονικός άνθρωπος.
Παντρεύτηκε, προδόθηκε, και αυτό είναι εντάξει! Οι γονείς αφήνουν τα παιδιά με αναπηρία σε ορφανοτροφεία απλώς και μόνο επειδή δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν μια αναπηρία …
Αν και πρόκειται για αυτό – ρωσικά παραμύθια! Με πολλούς τρόπους έδειξαν μια εικόνα τέτοιας αγάπης. Για παράδειγμα, «Scarlet Flower» – αυτό είναι ένα παραμύθι για το πώς η κοπέλα δεν φοβόταν να ερωτευτεί ένα τέρας, άσχημο, τρομερό, άσχημο.
Σχετικά με την πριγκίπισσα βάτραχος – το ίδιο. Σχετικά με το γεγονός ότι η αγάπη μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει και να θεραπεύσει άτομα με ειδικές ανάγκες.
Αυτές οι έννοιες έχουν χαθεί εδώ και καιρό. Επειδή είμαστε περίεργοι, δεν είναι ξεκάθαρο όταν συναντάμε μια κατάσταση όπου ένας άνθρωπος είδε έναν άλλο άνθρωπο, είδε την ομορφιά του, παρά την αναπηρία και ήθελε να συνδυάσει τη ζωή του με αυτόν.
Μας φαίνεται – τι είδους ανόητος είναι αυτός ;
Το ερώτημα είναι ακριβώς ότι πάντα θέλουμε να αποφύγουμε διάφορα προβλήματα και, τελικά, όλα επιστρέφουν σε μας με εντελώς τρομερό τρόπο, μόνο κάτω από ένα διαφορετικό είδος. Φυσικά, η πιο τρομερή αναπηρία είναι η απουσία ανθρώπινης καρδιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.