Ετικέτες

18.9.15

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΟ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ! -


Αγαπητοί φίλοι προσοχή μην αναπαράγετε ούτε να διαδώσετε δήθεν ψευτό "προφητείες" που κυκλοφορούν τώρα τελευταία ότι δήθεν τις είπε ο ευλογημένος γέροντας π.Γαβριήλ. Πριν κάποιες ώρες με πήρε τηλέφωνο μία πιστή Ορθόδοξη Χριστιανή από την Αθήνα μάλλον κατατρομαγμένη από τις ψευτό "προφητείες" που διαδίδονται από ορισμένους (ή από επιτήδειους και σίγουρα όχι γιά αθώο λόγο) ότι δήθεν ο γέροντας π. Γαβριήλ ο αγιορείτης είπε ότι τώρα σε λίγες ημέρες θα γίνει θανατηφόρος σεισμός στην Αθήνα!! Και αρκετοί έχουν πανικοβληθεί. Αν είναι δυνατόν! 

Και από ότι πρόσεξα δυστυχώς αυτή η ψευδής (συκοφαντική) είδηση έχει διαδοθεί σε πολλές ιστοσελίδες χωρίς να προσέχουν την άγνωστη προέλευσή της. Και εκθέτουν  (ίσως ανεπανόρθωτα) τους ευλογημένους αγιορείτες γέροντες κ.α. όπως και τον ευλογημένο γέροντα π.Γαβριήλ και αναπαράγουν και μεταδίδουν  ψευτό "προφητείες" ορισμένων, ότι δήθεν τις είπε ο ευλογημένος γέροντας π. Γαβριήλ κ.α. ενώ στην πραγματικότητα και μόλις τώρα πρόσφατα τις διέψευσε ότι προέρχονται αυτές οι ψευτό "προφητείες" από τον ίδιο τον γέροντα με επιστολή που έστειλε. 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !
Επιστολή του μοναχού Γαβριήλ: «Δεν προφητεύουμε, αλλά μεταφέρουμε τα λόγια των Αγίων»
Σεπτέμβριος 16, 2015

Επιστολή με την οποία βάζει τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με προφητείες και λόγια Αγίων της Εκκλησίας μας απέστειλε ο μοναχός Γαβριήλ από το Ιερό Κουτλουμουσιανό Κελλί του Οσίου Χριστοδούλου.
Με τον τρόπο αυτό ο γέροντας απαντά σε ορισμένους που με περίεργα κίνητρα επιχειρούν να σπιλώσουν το Άγιον Όρος και τους ασκητές του.
Η επιστολή του μοναχού Γαβριήλ αναφέρει:
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.