Ετικέτες

22.9.16

Σοκ! Προαναγγελία έναρξης τρίτου παγκοσμίου πολέμου από τον σύμβουλο του Β.Πούτιν!

piriniki-ekrixi-3

O σύμβουλος του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν, προειδοποίησε πως ο πλανήτης μας ευρίσκεται λίγο πριν το σημείο μηδέν, λίγο πριν την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Χτες άλλωστε η Ρωσία όπως αποκαλύψαμε έθεσε σε ετοιμότητα την αεράμυνα της Μόσχας….

Πριν από δύο ημέρες, το Σάββατο 17, Σεπτεμβρίου, η πιθανότητα αυτού του πολέμου ήταν απίστευτα υψηλή. Όπως γνωρίζουμε, τα αμερικανικά στρατεύματα, που κανείς δεν κάλεσε ποτέ στη Συρία, βομβάρδισαν τις θέσεις του συριακού στρατού στο Ντέιρ αλ-Ζορ. Ως αποτέλεσμα των βομβαρδισμών, 60 Σύροι στρατιώτες σκοτώθηκαν.

Αυτή η επίθεση ήταν εξαιρετικά σημαντική για τους μαχητές του ISIS , τους οποίους ανεπίσημα παρέχουν βοήθεια και οπλισμό οι ΗΠΑ, ενώ υποτίθεται επίσημα ότι τους πολεμούν . «Αυτοί ( ΗΠΑ) διέσχισαν τον Ρουβίκωνα».

Ο βομβαρδισμός εναντίον των Σύρων στρατιωτών είναι ένα γεγονός που σημαίνει κήρυξη πολέμου, όχι μόνο κατά της Συρίας, αλλά και κατά της Ρωσίας, η οποία αγωνίζεται στη Συρία στο πλευρό του Άσαντ. Και αυτό επίσης μεταφράζεται στο ότι έχουμε φτάσει σε μια κορύφωση της όλης καταστάσεως .

Σίγουρα, η πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ δήλωσε αμέσως ότι η αεροπορική επιδρομή ήταν ένα λάθος και προειδοποίησε την ρωσική ηγεσία να μην εκφράσει οποιαδήποτε (αρνητικά) συναισθήματα.

Αλλά οι Αμερικανοί το μόνο που μπορούν κάνουν είναι να ψεύδονται μόνο, καθώς η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει την δορυφορική παρακολούθηση σε οτιδήποτε κινείται στην επιφάνεια του εδάφους .

Θεωρητικά, τα αμερικανικά βομβαρδιστικά ( λόγω τεχνολογίας) δεν θα έπρεπε να έχουν κανένα πρόβλημα «συγχύσεως» ή λάθους . «Τι είναι πιο σημαντικό: εάν σας είχαν πει κάποιοι ότι ετοιμάζονταν να σας βομβαρδίσουν και δεν λέγατε τίποτα, τότε αυτό σημαίνει ότι συμφωνείτε;», γράφει ο Ντούγκιν.

«Είναι απολύτως προφανές ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να ξεκινήσουν έναν πόλεμο κατά της Ρωσίας. Τα συνεχή επεισόδια στα ρωσικά σύνορα αποτελούν αμερικανικές εναέριες αναγνωρίσεις. Αλλά πώς θα αντιδράσει η Μόσχα, ο Πούτιν και το Κρεμλίνο;

Το σημείο χωρίς επιστροφή δεν έχει ακόμη έλθει, αλλά η αντίδραση της Μόσχας δεν δείχνει όμως ότι όλοι οι Ρώσοι είναι έτοιμοι για μια άμεση, μετωπική αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ;

Αυτός ήταν και ο λόγος που η αμερικανική αεροπορική επιδρομή ξεκίνησε εναντίον της Συρίας σε θέσεις του συριακού στρατού.

Η παγκοσμιοποιημένη ηγεσία των ΗΠΑ, προφανώς δεν μπορεί να αποκλείσει ολόκληρο τον κόσμο και, επιπλέον υπάρχει και η απειλή που θέτει ο Τράμπ, θέτοντας υπό αμφισβήτηση τον έλεγχο της πάνω στην ίδια την Αμερική .

Ο Ρώσος συγγραφέας και γεωπολιτικός αναλυτής τονίζει « όπως έχουμε ήδη πει πολλές φορές, η κύρια πτυχή αυτής της περιόδου δεν είναι οι εκλογές, αλλά ο πόλεμος. Αλλά εάν οι εκλογές έχουν σημασία κάπου, τότε αυτή είναι στις ΗΠΑ, όπου, για άλλη μια φορά, η χώρα είναι στενά συνδεδεμένη με τον πόλεμο.

Τώρα, ενώ η μαριονέτα που λέγεται Μπαράκ Ομπάμα εξακολουθεί να είναι στο γραφείο ως ηγέτης της παγκοσμιοποίησης, η υποψήφια Χίλαρι Κλίντον καταρρέει μπροστά στα μάτια των Αμερικανών ψηφοφόρων», και αυτό είναι όντως η τελευταία ευκαιρία για να ξεκινήσει ένας πόλεμος.

Αυτός, ( ο πόλεμος) θα τους επιτρέψει να αναβάλουν τις εκλογές ή να αναγκάσουν τον Τράμπ ακόμα και εάν κερδίσει, να ξεκινήσει την προεδρία του κάτω από καταστροφικές συνθήκες.



Έτσι, οι Αμερικανοί νεοσυντηρητικοί πολιτικοί οπαδοί της παγκοσμιοποίησης χρειάζονται απεγνωσμένα έναν μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο.

Και γρήγορα, πριν να είναι πολύ αργά. Αν ο Τράμπ κερδίσει τις εκλογές και εισέλθει στο Λευκό Οίκο τότε θα επέλθει ειρήνη, και δεν θα υπάρχει περίπτωση για έναν τέτοιο πόλεμο, τουλάχιστον για το προσεχές μέλλον. Και αυτό θα σήμαινε το τέλος της παντοδυναμίας της μανιακής αυτής ελίτ που ηγείται της παγκοσμιοποίησης .

Έτσι, τα πάντα σε αυτό το σημείο είναι πολύ, πολύ σοβαρά. Οι ιδεολόγοι καθοδηγητές του ΝΑΤΟ και οι Αμερικανοί παγκοσμιοποιητές θα πέσουν στην άβυσσο όμως με ένα άμεσο πόλεμο τώρα – πριν από τις αμερικανικές εκλογές.

Πόλεμο εναντίον μας. Όχι τόσο για τη νίκη, αλλά και για την ίδια τη διαδικασία. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να παρατείνουν την κυριαρχία τους και να εκτρέψουν την προσοχή των Αμερικανών και ολόκληρου του κόσμου, από τις ατελείωτες αποτυχίες και τα εγκλήματα τους.

Το παιχνίδι των παγκοσμιοποιητών πλέον έχει αποκαλυφθεί. Αρκετά σύντομα, «αυτοί», θα πρέπει να παραιτηθούν από την εξουσία και να εμφανιστούν ενώπιον δικαστηρίου. Μόνο ο πόλεμος μπορεί να σώσει την κατάσταση τους.

Αλλά τι γίνεται με εμάς; Δεν χρειαζόμαστε πόλεμο. Όχι τώρα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ. Ποτέ στην ιστορία μας δεν χρειαζόμασταν πόλεμο.

Αλλά εμείς διαρκώς πολεμούσαμε και στην πραγματικότητα, σχεδόν ποτέ δεν χάσαμε . Το κόστος αυτό συνεπαγόνταν όμως τρομερές απώλειες και κολοσσιαία προσπάθεια, αλλά σχεδόν πάντα κερδίζαμε. Και θα κερδίζουμε πάντα. Αν αυτό δεν ήταν έτσι, τότε σήμερα δεν θα είχαμε μια τέτοια τεράστια χώρα απαλλαγμένη από τον ξένο έλεγχο.

Αλλά στην προκειμένη αυτή περίπτωση , θα πρέπει να αγοράσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Οι Αμερικανοί έχουν «επιτεθεί» ουσιαστικά τις θέσεις μας, όπως έπραξαν και οι Γεωργιανοί στο Τσχινβάλι, τον Αύγουστο του 2008.

«Οι Ρώσοι είναι κάτω από τα πυρά της δύσης , και αυτό δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η αντίδρασή μας θα είναι εξαιρετικά προσεκτική και ισορροπημένη».

Έχουμε εκφράσει αυτό που σκεφτόμαστε για αυτήν την αμερικανική πράξη επιθετικότητας, αλλά με πολύ προσεκτική ορολογία και όρους.

Το μοιραίο περιστατικό της κατάστασης έγκειται στο ότι, αν η Ουάσιγκτον αποφασίζει να επιλέξει τον πόλεμο τώρα, τότε δεν θα μπορέσουμε να τον αποφύγουμε με τίποτα.

Εάν θα επιμείνουν και επαναλάβουν ξανά και ξανά την κατάσταση της 17η Σεπτεμβρίου ( Συρία-βομβαρδισμός 65 Σύρων στρατιωτών από αμερικανικά αεροσκάφη) , τότε θα πρέπει είτε να αποδεχθούμε την πρόκληση και να πάμε σε έναν πόλεμο, ή εν γνώσει μας να παραδεχθούμε την ήττα μας .

Σε αυτήν την περίπτωση, η έκβαση του αγώνα για την ειρήνη, που είναι όπως πάντα πλήρως προς το συμφέρον μας, δεν εξαρτάται από εμάς. Χρειαζόμαστε πραγματικά την ειρήνη, για να αγοράσουμε χρόνο μέχρι τις 8 Νοεμβρίου και τότε όλα θα είναι πολύ ευκολότερα. Αλλά η κατάρρευση του αμερικανικού κολοσσού θα μας το επιτρέψει αυτή τη φορά;

Θεός φυλάξοι εάν συμβεί αυτό . Αλλά θυμίζω ότι εκείνοι που μπορούσαν να προσευχηθούν, προσευχήθηκαν και τις παραμονές του Πρώτου και Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Σε κάθε περίπτωση όμως , στόχος μας είναι πάντα και μόνο η νίκη. Η νίκη μας.

Οι Αμερικανοί βομβαρδίζουν τα παιδιά μας. Ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά.

Α. Ντούγκιν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.