Ετικέτες

5.3.18

Δίκη Στρατιωτικών: πήρε ΑΝΑΒΟΛΗ! Τι συνέβη στην Ανδριανούπολη



Αναβολή για την ερχόμενη εβδομάδα έλαβε η δίκη των Ελλήνων στρατιωτικών, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από τον Έβρο.
Οι Τούρκοι δεν προσήγαγαν καν τους δυο συλληφθέντες Έλληνες στρατιωτικούς στην αίθουσα του δικαστηρίου. Παρέμειναν στις φυλακές όπου κρατούνται.

Οι δικηγόροι των Ελλήνων στρατιωτικών κατέθεσαν αίτημα για την αποφυλάκισή τους και ζητούν να μην παραμείνουν προφυλακισμένοι μέχρι την διεξαγωγή της δίκης.
Εκτιμάται ότι το δικαστήριο θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Εντός της ημέρας πάντως αναμένεται να δοθεί κάποια ημερομηνία για την διεξαγωγή της δίκης των Ελλήνων στρατιωτικών.

Πάντως ο ο ΕΠΟΠ αλλά και ο Ανθυπολοχαγός ήρθαν σε επαφή με τις οικογένειές τους και είχαν την ευκαιρία το πρωί να συνομιλήσουν μαζί τους.
Αμέσως μετά, οι δικηγόροι και οι γονείς παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, όπου και πληροφορήθηκαν ότι η δίκη δεν θα γίνει και περιμένουν να λάβουν ημερομηνία διεξαγωγής.

Η αναβολή δίνει τροφή στα σενάρια που θέλουν να προστίθεται στο κατηγορητήριο και η κατηγορία της κατασκοπείας, πιθανώς με βάση φωτογραφίες ή βίντεο στα κινητά των στρατιωτικών.

Το Armyvoice.gr  είχε από χθες εκτιμήσει ότι δεν ήταν καλά τα νέα για τους Έλληνες στρατιωτικούς, καθώς η εφημερίδα που εκφράζει τις απόψεις του Ερντογάν είχε δημοσιεύσει ρεπορτάζ με περιεχόμενο που παρέπεμπε στην δημιουργία κωλυμάτων.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.