Ετικέτες

5.11.18

Υπέρ υγείας Στυλιάνας και Ιωάννου

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

ΕΚΚΛΗΣΗ αναζήτησης συμβατού δότη για μεταμόσχευση μυελού των οστών για τη Στυλιάνα Μιχαήλ. (Κόρη Κυριάκου Μιχαήλ Καννάουρου από Αγρό)
Όσα άτομα ηλικίας 18-45 ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να απευθύνονται στο Καραισκάκειο Ίδρυμα μεταξύ των ωρών 8:00-16:00 αναφέροντας το όνομα της κοπέλας. (22 772700)
Η διαδικασία είναι απλή και δεν απαιτεί χρόνο.
Παρακαλώ όπως κοινοποιηθεί, έτσι ώστε να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και να βοηθήσουμε ΑΜΕΣΑ με κάθε δυνατό τρόπο τη Στυλιάνα που βρίσκεται σε αναμονή αυτή τη στιγμή, εντός του νοσοκομείου.

Λάβαμε και το εξής συγκινητικό μήνυμα:

Εύχομαι να είστε καλά, ο Χριστός μας και η Παναγία μας να σας χαρίζουν κατ' άμφω υγεία, και παν προς σωτηρία αίτημα!
Ονομάζομαι ... και θα σας παρακαλούσα να προσθέσετε ένα όνομα στον κατάλογο προς προσευχή..

Ο κ. Ιωάννης είναι ογδόντα κάτι ετών, (πλήρης ημερών), και είχε ένα άσχημο ατύχημα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Νίκαιας που δεν διαθέτει κλίνες ΜΕΘ και αναμένεται η μεταφορά του αλλού.. Η κόρη του είναι παραπληγική(ΑΜΕΑ) λόγω σπαστικής παραπληγίας, είναι κοντά στον Χριστό μας και την Παναγία μας, αλλά δεν έχει καμία πηγή εισοδήματος πλην ενός ευτελούς επιδόματος... Όπως καταλαβαίνετε, η στήριξη του πατέρα της τόσο έμπρακτα όσο και οικονομικά είναι απαραίτητη γι' αυτή την οικογένεια. [ενημέρωση: κοιμήθηκε στις 20/11/18]


Η παρουσία του στη ζωή τους (κόρης και μητέρας) είναι ελπίδα  και στήριγμα... Ανθρωπίνως, είναι φοβισμένες και στεναχωρημένες τόσο με το γεγονός αυτό καθεαυτό όσο και με το ότι λόγω κατάστασης αμφότερες, λίγα είναι σε κατάσταση να του προσφέρουν. Εγώ, εύχομαι ο πανάγαθος Θεός μας, δια πρεσβειών των πάντων των Αγίων Αναργύρων ιατρών, του Αγίου Λουκά Συμφερουπόλεως και της Παναγίας μας, συναιτουμένων πάντων των ευλαβών χριστιανών των προσευχομένων υπέρ υγείας πάντων των αδελφών μας των εν ασθενείαις όντων, και υπέρ των αναφερομένων στην ιστοσελίδα σας, να ευδοκήσει να θεραπευθούν όλοι οι αδελφοί μας που αναγράφετε στην κατάσταση ονομάτων για προσευχή, προς Δόξαν του Ονοματός Του. Σας ευχαριστώ για το έργο σας, και αν σας είναι εύκολο, προσθέστε το όνομα του κυρίου Ιωάννη στην λίστα σας... Εάν έχω κάτι νεότερο θα σας ενημερώσω.. Να σας έχει ο Θεός καλά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.