Ετικέτες

12.2.15

Γιάννης Βαρουφάκης: Με απείλησαν με το παιδί μου για να κλείσω το στόμα μου!

σχόλιο Γ.Θ : Είναι οι ίδιοι με αυτούς που απειλούσαν τον Καραμανλή και την οικογένειά του; Να υπενθυμίσουμε ότι οι ασύμμετρες απειλές γιγαντώθηκαν εκείνη την εποχή με εκβιασμό θερμού επεισοδίου. Να περιμένουμε κάτι ανάλογο;


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό Stern,
ο Γιάννης Βαρουφάκης εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι το 2011 εξαιτίας της αντιμνημονιακής του στάσης δέχθηκε απειλές για το παιδί του.
Αναφερόμενος στο πώς και ο ίδιος έπεσε θύμα της κρίσης με αποτέλεσμα να φύγει από την Ελλάδα και να διδάξει στο πανεπιστήμιο του Τέξας, αποκάλυψε ότι το 2011 δέχθηκε απειλές όταν βοηθούσε κάποιους δημοσιογράφους να αποκαλύψουν συγκεκριμένα τραπεζικά σκάνδαλα.
«Με είχαν απειλήσει τηλεφωνικά με το παιδί μου και ότι θα έπρεπε να σταματήσω την έρευνα. Δεν φοβήθηκα ποτέ και δεν έμαθα ποιοι ήταν πίσω από αυτές τις απειλές».
Πρόκειται περί θαρραλέας δημόσιας ομολογίας από την πλευρά του Γιάννη Βαρουφάκη και αποκαλύπτει με ποιους τρόπους τα εγχώρια καρτέλ πίεζαν και εκβίαζαν ανθρώπους. Μέχρι τώρα στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες για τέτοιες μεθόδους. Ο Γιάννης Βαρουφάκης είναι ο πρώτος που δημόσια το καταθέτει…

tribune

http://yiorgosthalassis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.