Ετικέτες

22.7.14

Αστυνομικοί εισβάλλουν στο Τέμενος του Ομάρ στην Ιερουσαλήμ

ισραηλινοί-αστυνομικοί-κατά-Παλαιστινίων
Νεαρός Παλαιστίνιος αναγκάζεται να βγάλει τα ρούχα του
έπειτα από διαταγή των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας

Συνεχίζεται η Ισραηλινή τρομοκρατία κατά των Παλαιστινίων

Σφοδρές συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ Παλαιστινίων μουσουλμάνων και ισραηλινών δυνάμεων εντός του τζαμιού Al-Aqsa στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, έπειτα από την ξαφνική είσοδο ισραηλινών στους χώρους του τζαμιού τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής.

“Περίπου 100 ισραηλινοί αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στις αυλές του τζαμιού Al-Aqsa και επιτέθηκαν κατά των Παλαιστινίων», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας προς το Πρακτορείο Anadolu.
Σύμφωνα με αναφορές μαρτύρων, οι Ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας πυροβόλησαν κατά των προσκυνητών που διαδήλωναν κατά της απάνθρωπης στρατιωτικής επιχείρησης του Ισραήλ εναντίον της Λωρίδας της Γάζας με σφαίρες από καουτσούκ. Η ισραηλινή επιχείρηση κατά της Γάζας  βρίσκεται ήδη στη δεύτερη εβδομάδα εξέλιξής της.
Οι βίαιες συγκρούσεις ξεκίνησαν όταν το Ισραήλ έθεσε περιορισμούς στις κινήσεις των Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ εν μέσω των συνεχιζόμενων επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας, κατά τη διάρκεια των οποίων έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 264 Παλαιστίνιοι  – κυρίως άμαχος πληθυσμός.
Η Ισραηλινή στρατιωτική επιχείρηση, με την κωδική ονομασία «Protective Edge» αποτελεί τη τρίτη μαζική επιθετική επιχείρηση κατά της Λωρίδας της Γάζας τα τελευταία 6 χρόνια. Στη Λωρίδα της Γάζας κατοικούν περίπου 1,8 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι.
Δείτε φωτογραφίες από το περιστατικό:

συνεχίζεται-η-ισραηλινή-τρομοκρατία-κατά-των-Παλαιστινίων-1συνεχίζεται-η-ισραηλινή-τρομοκρατία-κατά-των-Παλαιστινίων-2συνεχίζεται-η-ισραηλινή-τρομοκρατία-κατά-των-Παλαιστινίων-3συνεχίζεται-η-ισραηλινή-τρομοκρατία-κατά-των-Παλαιστινίων-4συνεχίζεται-η-ισραηλινή-τρομοκρατία-κατά-των-Παλαιστινίων-5συνεχίζεται-η-ισραηλινή-τρομοκρατία-κατά-των-Παλαιστινίων-6συνεχίζεται-η-ισραηλινή-τρομοκρατία-κατά-των-Παλαιστινίων-7συνεχίζεται-η-ισραηλινή-τρομοκρατία-κατά-των-Παλαιστινίων-8συνεχίζεται-η-ισραηλινή-τρομοκρατία-κατά-των-Παλαιστινίων-9συνεχίζεται-η-ισραηλινή-τρομοκρατία-κατά-των-Παλαιστινίων-10συνεχίζεται-η-ισραηλινή-τρομοκρατία-κατά-των-Παλαιστινίων-11συνεχίζεται-η-ισραηλινή-τρομοκρατία-κατά-των-Παλαιστινίων-12συνεχίζεται-η-ισραηλινή-τρομοκρατία-κατά-των-Παλαιστινίων-13συνεχίζεται-η-ισραηλινή-τρομοκρατία-κατά-των-Παλαιστινίων-14συνεχίζεται-η-ισραηλινή-τρομοκρατία-κατά-των-Παλαιστινίων-15συνεχίζεται-η-ισραηλινή-τρομοκρατία-κατά-των-Παλαιστινίων-16συνεχίζεται-η-ισραηλινή-τρομοκρατία-κατά-των-Παλαιστινίων-17


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.