Ετικέτες

14.1.15

Συγκλονιστική πρόβλεψη του π. Αυγουστίνου Καντιώτη πριν από 30 χρόνια!

«Μετά από 30 & 40 χρόνια θα είναι στην Ελλάδα μασόνοι, προτεστάντες, παπικοί, χιλιασταί και κάθε καρυδιάς καρύδι μόνο Ορθόδοξοι δεν θα υπάρχουν! Θα φύγει η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ από την Ελλάδα, όπως έφυγε από την Μικρά Ασία και μπορεί να πάει στη Μαγαδασκάρη…»


σχόλιο Γ.Θ : Θα φύγει, αν σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε και να ζούμε πνευματικά, γι' αυτό το νου σας...


Μετά λύπης παρατηρούμε την τάση προς εκπλήρωση του πρώτου σκέλους της προφητείας, καθώς η χώρα μας έχει πάψει τα τελευταία χρόνια να είναι προπύργιο της Ορθοδοξίας, όπως την εποχή που ζούσε ο αείμνηστος Ιεράρχης της Φλώρινας. Η καλπάζουσα αθεΐα έχει σχεδόν εγκαθιδρυθεί, ενώ η παναίρεση του οικουμενισμού, με σύμμαχο την εκκοσμίκευση, σιγοτρώει σαν σαράκι τις ψυχές του Ορθοδόξου ποιμνίου. Εμείς ευχόμαστε με τις πρεσβείες του μακαριστού γέροντος και των αγίων μας, να αποφευχθεί η πλήρης επαλήθευση αυτής της πρόβλεψης.

Ως προς το δεύτερο σκέλος της προφητείας, αυτό ειπώθηκε σε μια εποχή που δεν είχε καν επιχειρηθεί ιεραποστολική προσπάθεια στο τεράστιο αυτό νησί της Αφρικής. Η πρώτη προσπάθεια έγινε το 1994 από τον αείμνηστο αρχιμανδρίτη τότε, μετέπειτα επίσκοπο Μαδαγασκάρης Νεκτάριο Κελλή, ενώ από το 2004 όπου εκλέχθηκε ο νυν Μητροπολίτης Μαδαγασκάρης Ιγνάτιος, η εξάπλωση της Ορθοδοξίας στο αφρικανικό νησί συντελείται με θαυμαστούς ρυθμούς, καθιστώντας τη Μαδαγασκάρη ένα από τα πιο ακμαία ιεραποστολικά κλιμάκια αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.