Ετικέτες

25.7.21

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Νο 14 - Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

 


Σχόλιο: Αγαπητοί μας Αρχιερείς όσοι έχετε αντίθετη θέση από τη Δ.Ι.Σ. αντισταθείτε τώρα... εχθές δηλαδή... Στην Κύπρο ήδη ετοιμάζεται κανονικός διωγμός. Δεν θα αφορά μόνον υπαλλήλους της Αρχιεπισκοπής, θα γενικευτεί σε ιερείς, αλλά και σε Αρχιερείς... Κι εδώ το ίδιο θα γίνει. 

Καιρός για ξεκαθάρισμα, η αναμέτρηση δεν θα αργήσει να ξεκινήσει. Νικητής θα είναι η Εκκλησία, νικητής θα είναι ο Κύριος, όπως πάντα! Τέρμα η διπλωματία, ώρα για ομολογία. 

Οι υπόλοιποι ας προσευχηθούμε για τους ιεράρχες μας και τους ιερείς μας. Ο Θεός να τους φωτίσει, ο Θεός να μιλήσει... και θα μιλήσει να είμαστε σίγουροι, απλά περιμένει να δει τί θα πράξουμε εμείς. Μας αξιολογεί, μας δίνει ευκαιρίες... Θα τις πάρουμε ή θα καθόμαστε να περιμένουμε άλλους να κάνουν αυτό που μπορούμε να κάνουμε κι εμείς...; 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Όλοι μας έχουμε ευθύνη, ανεύθυνοι είναι μόνον οι πολιτικοί και οι λοιμωξιολόγοι της Κυβέρνησης μαζί με τις φαρμακευτικές εταιρείες... Δεν υπάρχει ασυλία στα μάτια του Κυρίου για κανέναν, ιδιαίτερα για τους Αρχιερείς και ιερείς, αλλά ούτε και για εμάς τους λαϊκούς που φέρουμε τον τίτλο του Ορθόδοξου Χριστιανού. 

Καλό στάδιο, καλόν αγώνα! Μετάνοια, προσευχή, νηστεία και συμμετοχή στα μυστήρια της Εκκλησίας (όπως παραδόθηκαν, όχι όπως θέλουν να τα αλλοιώνουν κάποιοι...). 

Ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω!

Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ’  ΑΡΙΘΜ. 3045 ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΗΣ

·      ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ!

·       Η ΔΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ-ΠΟΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ!

·      ΤΕΛΙΚΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΑΥΤΗ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ!

 

Σεβασμιώτατοι Συνοδικοί Σύνεδροι

και

Αγαπητοί μου Αδελφοί μου Χριστιανοί, Κληρικοί και Λαϊκοί,

          Παρακαλώ, να ξυπνήσετε από τον πνευματικό λήθαργο, στον οποίο όλοι μας έχουμε περιπέσει! Εγκαίρως σας έχω εκφράσει την ταπεινή μου άποψη, ότι ο Κορωνοϊός «είναι ένα δαιμονικό σχέδιο για τη διάλυση της Κοινωνίας» !

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το βιβλίο κάνοντας Ctrl+κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο :

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ)

 

Καθώς όμως αποδεικνύεται πλέον η εκκλησιαστική μας Ηγεσία με την παραπάνω αναφερομένη Εγκύκλιό της αγνόησε το μήνυμά μας! Και τούτο συμβαίνει, διότι η Ιερά Σύνοδος παραδόθηκε αμαχητί στις ορέξεις του αφορισμένου Πρωθυπουργού κ. Κούλη Μητσοτάκη! Η άνευ όρων παράδοσις συνετελέσθη με την την υπ΄αριθμ. 3045/2021 πρόσφατη Εγκύκλιό της, το περιεχόμενον της οποίας και σας παραθέτομεν στο τέλος της παρούσης επιστολής μας!

          Με την Εγκύκλιο αυτή οι Συνοδικοί Ιεράρχες μας:

·        ΚΑΘΥΠΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ!

·        ΠΡΑΤΤΟΥΝ  ΔΕ ΤΟΥΤΟ ΜΕ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΕ ΠΟΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ!

·        ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:  ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ!

Όλα, λοιπόν, αυτά τα δαιμονικής εμπνεύσεως κατορθώματα  συντελούνται με το περιεχόμενον της ως άνω Εγκυκλίου, καθ΄ όσον η Διαρκής Ιερά Σύνοδος προσπαθεί να πείσει τους χριστιανούς για την χρησιμότητα ή και την αναγκαιότητα του Εμβολίου, πράγμα το οποίον όμως ανήκει στην αρμοδιότητα των Ιατρών και τον χώρο της Ιατρικής και όχι της Εκκλησίας!

Ως γνωστόν η Μήτηρ Εκκλησία τα προβλήματα της Υγείας και των μεταδοτικών νοσημάτων τα αντιμετωπίζει με

·        Την Προσευχή,

·        Τις Παρακλήσεις,

·        Τις Αγρυπνίες,

·        Την Νηστεία,

·        Τις Λιτανείες,

·        Την Εξομολόγηση,

·        Την Θεία Κοινωνία,

·        Την Ελεημοσύνη,

δηλαδή, ΟΧΙ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, αλλά με την καταφυγή μας στην αγκαλιά του Σωτήρος Χριστού, καταφεύγοντας συγχρόνως στη Μεσιτεία της Υπεραγίας Θεοτόκου και των Αγίων της Πίστεώς μας! Στην Εγκύκλιό Της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος (Δ.Ι.Σ.) δυστυχώς δεν αναφέρεται σε όλα αυτά τα θεϊκά φάρμακα, αλλά διαφημίζει τα  ΕΜΒΟΛΙΑ, εξυπηρετώντας την πολιτική της Κυβερνήσεως, η οποία θέλει να εμβολιασθούν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ όλοι οι Έλληνες, ακόμη και τα μικρά παιδάκια, έστω και αν με τον τρόπο αυτό καταπατούνται θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος!  Η Εκκλησία δεν ασχολείται με τα Εμβόλια, τα φάρμακα κλπ. ΑΛΛΑ  αγωνίζεται να μας επισκιάσει  η Χάρις του Θεού, ήτοι

·        εναποθέτει τον ασθενή στην αγκαλιά του Σωτήρος Χριστού,

·        ενδυναμώνει μέσα στην ψυχή μας την πίστη προς τον Σωτήρα Χριστόν, τον Ιατρόν της ψυχής και του σώματος, και χρησιμοποιώντας τα γνωστά λόγια «εις ίασιν ψυχής τε και σώματος» μας προσφέρει ως φάρμακον:

§  α) το Σώμα και το Αίμα του Χριστού,

§  β) τον Αγιασμόν,

§  γ) το Ιερόν Ευχέλαιον,

§  δ) το λαδάκι από το κανδήλι των Αγίων,

§  ε) τα άνθη από μίαν ιεράν Εικόνα,

§  στ)  το Αγίασμα από πηγές Αγίων της Εκκλησίας μας,

και επί πλέον μας καθοδηγεί  εις  

§  η) την νηστείαν και την προσευχήν

§  θ) την μετάνοιαν και εξομολόγησιν,

§  ι) τα ιερά λείψανα των Αγίων της Πίστεώς μας,

§  ια) το Προσκύνημα σε ιερούς τόπους,

§  ιβ) το κομβοσχοίνι, τις μετάνοιες κλπ. σχετικά,

ΔΗΛΑΔΗ, μας προτρέπει στην καταφυγή ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, αλλά  στην αγκαλιά του Θεού και στην μεσιτεία προεχόντως της Υπεραγίας Θεοτόκου, αλλά και των Αγίων της Πίστεώς μας.  ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟ-ΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ!

 

****

Σεβασμιώτατοι εν Χριστώ Αδελφοί – Συνοδικοί Σύνεδροι,

Στην απαράδεκτη ως προς το περιεχόμενόν της Εγκύκλιό Σας

·        Ομιλείτε μεν για τον Θεό  ως Ιατρό, πλην όμως δεν μας υποδεικνύετε και τον τρόπον της προσεγγίσεώς μας προς Αυτόν, προκειμένου να λάβουμε την θεραπείαν μας.

·         Ομιλείτε απίσης όλως αναρμοδίως περί του Εμβολίου και της αναγκαιότητος αυτού, ενώ θα έπρεπε να μας τονίζετε, ότι ο Οίκος του Κυρίου, δηλ. ο Ναός, είναι το καταφύγιον γιά την σωτηρίαν μας και, συνεπώς, το ιατρείον των ψυχικών και των σωματικών ασθενειών μας! Με πολλήν υποκρισίαν γράφετε τα λόγια: «Καλούμε όλους σε πανστρατιά προσευχής, η οποία άλλωστε αποτελεί και το κατ΄ εξοχήν όπλο των Χριστιανών», ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΚΑΙ ΩΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΜΙΑΣ ΑΓΡΥΠΝΙΑΣ ή ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΩΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ  με μοναδικό αίτημα την προφύλαξή μας από τον Κορωνοϊό!!!!! Λησμονήσατε τις Παρακλήσεις, τις Αγρυπνίες, τίς Λιτανείες κλπ.!!! Τα Εμβόλια και τα συναφή ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ και μάλιστα, όταν το Εμβόλιο κατά του Κορωνοϊού είναι αποτέλεσμα δαιμονικής ενεργείας για την μείωση του Πληθυσμού πάνω στη γη!  Δεν ακούτε, Σεβασμιώτατοι, ότι καθημερινώς πολλοί άνθρωποι αποθνήσκουν μετά τον εμβολιασμό τους; Γιατί παραβλέπετε το γεγονός, ότι ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ; Γιατί δεν ασχολείσθε με μια 27χρονη κοπέλλα, η οποία ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΙΟ ΔΙΑΣΩΛΗΝΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΧΩΡΑ! Στην επίμαχη Εγκύκλιό Σας ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομιλείτε και γράφετε σαν να ήσασταν το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Ιατρικού Συλλόγου και ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΩΣ  ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ!  

·         Γιατί αγνοείτε :και γιατί παρασιωπάτε το παράγοντα ΘΑΥΜΑ; Η Εκκλησία του Χριστού όχι μόνον βιώνει, αλλά και ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!  Δηλ. με την δύναμη της Θείας Χάριτος ο άνθρωπος θεραπεύεται χωρίς φάρμακα και τα τοιαύτα!  Η Θεία Χάρις όχι μόνον θεραπεύει τούς ασθενείς, αλλά τούς νεκρούς ανασταίνει! Η αποστολή της Εκκλησίας, λοιπόν, είναι να ενισχύει την προς τον Σωτήρα Χριστόν πίστιν των ανθρώπων και ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΦΑΡΜΑΚΑ, με τα οποία δολοφονείται ο σύγχρονος άνθρωπος.  Όταν, λοιπόν, έχουμε θερμήν πίστιν προς τον Θεόν, τότε «πάντα δυνατά τω πιστεύοντι»! Να ένα παραδειγμα, το οποίον διηγήθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος πολύ πρόσφατα και το οποίον δημοσιεύεται στην Εφημερίδα ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑ της 21ης  τρ. μηνός. «Κάποιος ασθενής, που βρισκόταν στο Νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση  και οι γιατροί δεν του έδιναν καμμία ελπίδα  ζωής, ζήτησε να προοσκυνήσει την κάρα του Αγίου Αναστασίου του Γορδίου. Ο ιερέας του χωριού τη μετέφερε στο θεραπευτήριο και τότε το θαύμα  έγινε. Πολύ σύντομα, ο ασθενής έγινε απολύτως καλά» (Βλ. φ. της 21.07.2021 σελ. 5).

·          Αντί, λοιπόν, Υμείς ως πνευματικοί Πατέρες να μας διδάσκετε τήν δύναμη της Πίστεως, μας προτρέπετε να υποστούμε τα δαιμονικής εμπνεύσεως εμβόλια, τα θανατηφόρα εμβόλια! Μας συμβουλεύετε, ώστε «σε συννενόηση με τον ιατρό μας  να αξιοποιήσουμε το δώρο αυτό που μας χάρισε ο Θεός, δηλ. το Εμβόλιο, προκειμένου να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας ….», αγνοείτε όμως, ότι ο Κορωνοϊός είναι ένα τέχνασμα του Διαβόλου, για να διαλύσει την Παγκόσμια Κοινωνία! Προς απόδειξιν του ισχυρισμού μας αυτού Σας ενημερώνουμε, ότι το 1981 στην Αμερική κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο "ΤΗΕ EYES OF DARKNESS", όπου μεταξύ άλλων αναγράφονταν και τα εξής:

·         "Περί το έτος 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ασθένεια θα διαδοθεί εις ολόκληρον τον Πλανήτην, κάνοντας επίθεση εις τους πνεύμονες και εις  του βρόγχους. Θα αντιστέκεται σε όλες τις γνωστές θεραπείες"!!!

·         Με άλλα λόγια οι παράγοντες της Παγκοσμιο-ποιήσεως ήδη από το έτος 1981 έχουν σχεδιάσει το έγκλημα  του Κορωνοϊού!!!!!

Επομένως Υμείς, Άγιοι Συνοδικοί, γίνεσθε Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Ο Ι αυτών των Σατανικών παραγόντων,  οι οποίοι ήδη από το έτος 1981  σχεδίασαν το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, το οποίον Υμείς σήμερα και διαφημίζετε και προωθείτε! Παρα-καλώ, δεχθείτε τα συλλυπητήριά μου!  Σας ικετεύω να σκεφθείτε: Μήπως, άθελά Σας βέβαια, κατέστητε Όργανα του Διαβόλου;

        Στην Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (φ. της 20ής Ιουλίου, σελ. 6) διαβάζουμε τα εξής:  «Ο Άγιος Παΐσιος  είπε: Ο Προφήτης Ηλίας τροχάει τη μαχαίρα Του. Πρώτα θα αρχίσει από τους Πατριάρχες, Δεσποτάδες, Παπάδες, Μοναχούς!.....Ο Προφήτης Ηλίας  ήταν αυτός  που εφόνευσε με την μάχαιρά του  τους τετρακοσίους πενήντα  ιερείς της αισχύνης  και τους τετρακόσιους άλλους  των δασών της Αστάρτης, κατ’ εντολήν του Θεού, σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη»!!!!

          Προ  ημερών έγινε μια Πανελλήνια διαμαρτυρία  για την μη υποχρεωτική τέλεση του  Εμβολίου! Ο ημερήσιος Τύπος έγραψε με μεγάλα γράμματα «Η διακύβευση της Ελευθερίας» καθώς επίσης και ένα καυστικό σχόλιο: «Η δαιμονοποίηση των ανεμβολίαστων αποσκοπεί μόνο σε ακόμη μία προσπάθεια διχασμού της Κοινωνίας και του Έθνους μας»! (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 21.07.2021, σελ. 12).  Ώστε Υμείς, Άγιοι Πατέρες, γίνεσθε Συνεργοί σέ αυτό το έγκλημα;  Δεν ακούτε; Δεν βλέπετε; Τόσο πολύ, λοιπόν,  σας ετύφλωσε η Κυβέρνηση των Αθέων και Μάγων, που κυβερνάει σήμερα την Ελλάδα; 

Ο Ημερήσιος  Τύπος Σας εξεφώνισε! Δεν το έχετε αντι-ληφθεί; Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ  σε πρωτοσέλιδο  δημοσίευμά της της 21.07.2021   γράφει: « Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΣΟΡΟΣ & ΓΚΕΪΤΣ!» και στη σελίδα 26 γράφει και τα εξής ανατριχιαστικά:  «Η Ιερά Σύνοδος προς όλους τους πιστούς: “Να ακούτε την Επιστήμη”. – Μήπως να εμπιστευόμαστε  και τους Ροκφέλερ, Σόρος και Μπίλ Γκέϊτς;;;;»

Και μια ακόμη Αθηναϊκή εφημερίδα, ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ της 21.07.2021, στην 1η σελίδα της γράφει τα εξής φοβερά πράγματα: «ΜΗΝΥΣΗ 4.000 ΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ “ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ“ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ». Και συμπληρώνει:

 «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ».«

Πρωτόκολλο θανάτου από σπείρα δολοφόνων»!!!!

Θα επαναλάβω με πολλή ειλικρίνεια: Τόσοι ΣΟΦΟΙ άνθρωποι εκεί μέσα στο Συνοδικό Μέγαρο δεν ακούτε; Δεν βλέπετε;  Εδώ σείεται η γη κάτω από τα πόδια μας!  Βουϊζει ο κόσμος! Καθημερινώς αποθνήσκουν τόσοι και τόσοι αδελφοί μας–θύματα του Εμβολίου και Σεις δεν παίρνετε είδηση; Ταυτιστήκατε, λοιπόν, με το συγκρότημα Μητσοτάκη και Χαρδαλιά; «Αρχηγός της Οργάνωσης ο Μητσοτάκης. Συνεργοί Τσιόρδας, Αρκουμανέας, Ηγεσία Υπ. Υγείας», γράφει και πάλι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

 Ώστε «γυμνή τη κεφαλή»  Υμείς προδίδετε την Εκκλησία μας; Συνεργάζεσθε ή μάλλον ταυτίζεσθε με τα Όργανα του Διαβόλου, τα οποία και σχεδίασαν όλο αυτό το ΚΟΛΠΟ για την διάλυση της Πανανθρώπινης Κοινωνίας; Ιδού το σχετικό δημοσίευμα!

 

Αδελφοί μου,

Αγνοείτε, ότι το Εμβόλιο κατά του Κορωνοϊού πολύ συχνά οδηγεί τον άνθρωπο σε αιφνίδιο θάνατο; Αγνοείτε, ότι σύμφωνα με ειδήσεις, οι οποίες κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, μέχρι σήμερα έχουν αποθάνει 2.000.000 άνθρωποι από το Εμβόλιο;

Γιατί άραγε αγνοείτε όλα αυτά τα πραγματικά γεγονότα; Ξεύρετε, τι Σας κατηγορούν τα «κακά στόματα»;  Ότι  έχετε εξαγορασθεί από την Κυβέρνηση του κ. Κούλη Μητσοτάκη! Ότι δηλ. η Εκκλησία της Ελλάδος έχει εισπράξει μερικά εκατομμύρια € και εις ανταπόδοσιν η Ιερά Σύνοδος, σιγοντάρει τα Κυβερνη-τικά Σχέδια, δηλ.  υποστηρίζει τον εμβολιασμό των πιστών!  

Αγνοείτε όμως, αγαπητοί μου Αδελφοί, ότι οι Κυβερνώντες

1.     «Εξαιρούν τούς Μάρτυρες του Ιεχωβά από τον εμβολιασμό;» (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 12.07.2021, σελ. 16)

2.     Γίνεται αποδεκτός από την Κυβέρνηση «Ανεμβολίαστος Βουλευτής Μάρτυρας του Ιεχωβά»!!! (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 19.07.2021, σελ. 4)

3.     Και ότι « ο Εμβολιασμός  είναι βιολογική ωρολογιακή Βόμβα ιών« καθώς λέγει ο κ. Δημήτριος Αντωνίου, Διδάκτωρ μοριακής Ανοσιολογίας (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 17.07.2021, σελ. 14).

4.     Ο μεγαλύτερος Έλληνας Φαρμακοβιομήχανος κ. Δημήτριος Γιαννακόπουλος, εδήλωσε όλως προσ-φάτως: «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ» (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 15.07.2021, σελ. 25) 

5.     Και τέλος: Δεν ακούσατε την φωνή διαμαρτυρίας κατά του εμβολιασμού σε Πανελλήνιο επίπεδο μερικών εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων Πολιτών, οι οποίοι την Τετάρτη 14ην Ιουλίου διαδήλωσαν με έντονο ύφος την αντίθεσή τους στον υποχρεωτικό εμβολιασμό; 

 

Αδελφοί μου Συνοδικοί Αρχιερείς,

Παρακαλώ να δεχθείτε τα συλλυπητήριά μου δια την συντελεσθείσαν ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ του ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ!

Από Αρχιερείς, οι οποίοι εξ ορισμού είσθε

ΕΙΣ ΤΥΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥ

 Μεταμορφωθήκατε και δυστυχώς κατέστητε πλέον

ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΑΦΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Τα συλλυπητήριά μου!

Ο σχολάζων Αδελφός Μητροπολίτης

+ Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Καλάβρυτα, 22.07.2021, εισερχόμενος σήμερον, Χάριτι Κυρίου,  εις το 84ον έτος της ηλικίας μου!

Η Εγκύκλιος 3045  της Ιεράς Συνόδου:

«Ἐκκλησία καί Ἐπιστήμη στόν Ἀγῶνα κατά τῆς Πανδημίας»

 Τέκνα ἐν Κυρίῳ ἀγαπητά,

          Τό τε­λει­ό­τε­ρο δη­μι­ούρ­γη­μα τοῦ Θε­οῦ εἶ­ναι ὁ ἄν­θρω­πος, ὁ ὁ­ποῖ­ος πλά­στη­κε γιά νά ζεῖ αἰ­ώ­νια. Ὁ ἐ­γω­ι­σμός ὁ­δή­γη­σε τόν ἄν­θρω­πο στήν πτώ­ση καί ἡ πτώ­ση ἔ­φε­ρε ὡς συ­νέ­πεια τίς ἀ­σθέ­νει­ες καί τόν θά­να­το.

Ὁ Δη­μι­ουρ­γός μας, γιά νά ἁ­πα­λύ­νει τόν πό­νο τῶν ἀν­θρώ­πων ἀπό τίς ἀ­σθέ­νει­ες, μᾶς χά­ρι­σε τήν ἰ­α­τρι­κή ἐ­πι­στή­μη καί τά φάρ­μα­κα. Στήν Πα­λαι­ά Δι­α­θή­κη ὁ Προ­φή­της Ἠ­σα­ΐ­ας μέ τήν βο­ή­θεια τῆς τό­τε ἰ­α­τρι­κῆς, ἐ­θε­ρά­πευ­σε τόν Ἐ­ζε­κί­α.

Στήν Και­νή Δι­α­θή­κη ἐξ ἄλ­λου, ὁ Ἴ­διος ὁ Κύ­ριός μας το­νί­ζει τήν ἀ­ναγ­και­ό­τη­τα τῆς ἰ­α­τρι­κῆς ἐ­πι­στή­μης λέ­γον­τας: «οὐ χρεί­αν ἔ­χου­σιν οἱ ἰ­σχύ­ον­τες ἰα­τροῦ, ἀλ­λ’ οἱ κα­κῶς ἔ­χον­τες» (Ματθ. 9, 12), πού ση­μαί­νει πώς ὅταν τό σῶ­μα ἀ­σθε­νεῖ, ὑ­πάρ­χει ἀ­νάγ­κη τῆς συν­δρο­μῆς τῶν ἰα­τρῶν.

Ὁ Ἅ­γιος Νε­κτά­ριος ἐ­πί­σης, λί­γο πρίν ἀπό τόν θά­να­τό του, μή ἀν­τέ­χον­τας τούς πό­νους τῆς ἀ­σθε­νείας του, ζή­τη­σε ἰ­α­τρι­κή φρον­τί­δα στό Ἀ­ρε­ταί­ει­ο Νο­σο­κο­μεῖ­ο, ὅ­που καί ἐκοιμήθη.

Ἀλ­λά καί ὁ Ἅ­γιος Λου­κᾶς ὁ Ἰ­α­τρός, πρω­το­πό­ρος σέ ἰ­α­τρι­κά ἐ­πι­στη­μο­νι­κά ἐ­πι­τεύγ­μα­τα, χά­ρι­ζε καί ἐ­ξα­κο­λου­θεῖ καί με­τά τήν κοί­μη­σή του νά χα­ρί­ζει, μέ τήν δύ­να­μη τοῦ Ἁ­γί­ου Πνεύ­μα­τος, στούς ἀν­θρώ­πους τήν ὑ­γεί­α τοῦ σώ­μα­τος, ἀλ­λά καί τῆς ψυ­χῆς.

Στήν ἐ­πο­χή μας, ὁ Ὅ­σιος Πορ­φύ­ριος ἀ­νε­δεί­χθη ὁ κα­τ’ ἐ­ξο­χήν Ἅγιος τῶν Νο­ση­λευ­τι­κῶν Ἱ­δρυ­μά­των καί, γνω­ρί­ζον­τας ὅ­σο κα­νείς ἄλ­λος τόν πό­νο τῶν ἀ­σθε­νῶν, ζη­τοῦ­σε ἀ­πό τούς ἀν­θρώ­πους νά προ­σεύ­χον­ται γιά τόν φω­τι­σμό τῶν ἰα­τρῶν καί ὅ­ταν τούς ἐ­πι­σκέ­πτε­ται ἡ ἀρ­ρώ­στια νά ἀ­πευ­θύ­νον­ται σέ αὐ­τούς γιά βο­ή­θεια.

Ἔ­τσι καί σή­με­ρα, ἡ Ἐκ­κλη­σί­α ἐμ­πι­στεύ­ε­ται τήν ἐ­πι­στη­μο­νι­κή κοι­νό­τη­τα τῶν ἰα­τρῶν, ἡ ὁ­ποί­α νυ­χθη­με­ρόν ἀ­γω­νί­ζε­ται γιά τήν ἀ­παλ­λα­γή τῶν ἀν­θρώ­πων ἀ­πό τήν θα­να­τη­φό­ρο παν­δη­μί­α. Μέ τόν φω­τι­σμό τοῦ Θε­οῦ καί τήν ἐ­πί­πο­νη προ­σπά­θεια τῶν ἐ­πι­στη­μό­νων ἐ­ρευ­νη­τῶν, ἡ ἀν­θρω­πό­τη­τα ἔ­χει πλέ­ον στήν δι­ά­θε­σή της τό ἐμ­βό­λιο, τό ὁ­ποῖ­ο εἶ­ναι ἱ­κα­νό νά ὑ­ψώ­σει τεῖ­χος στήν ἐ­ξά­πλω­ση τῆς παν­δη­μί­ας. Ἡ ἐλ­πί­δα ἔ­χει ἀ­να­τεί­λει γιά ἐ­πι­στρο­φή στήν κα­νο­νι­κό­τη­τα, ἀλ­λά, κυ­ρί­ως, γιά τήν ἀνεμ­πό­δι­στη συμμετοχή στά Θεῖα Μυστήρια τῆς Ἐκκλησίας μας, μέ κο­ρύ­φω­ση τήν Κοι­νω­νί­α ὅ­λων μας κατά τό Μυ­στή­ριο τῆς Θεί­ας Εὐ­χα­ρι­στί­ας.

Ἡ Ἱ­ε­ρά Σύ­νο­δος τῆς Ἐκ­κλη­σί­ας τῆς Ἑλ­λά­δος, γνω­ρί­ζον­τας πώς ὁ ἐμ­βο­λια­σμός ἀ­πο­τε­λεῖ μέ­γι­στη πρά­ξη εὐ­θύ­νης ἀ­πέ­ναν­τι στόν συ­νάν­θρω­πο, συ­νι­στᾶ σέ ὅ­λους, σέ συνεννόηση μέ τόν ἰατρό τους, νά ἀ­ξι­ο­ποι­ή­σουν τό δῶ­ρο αὐ­τό πού μᾶς χά­ρι­σε ὁ Θε­ός, προ­κει­μέ­νου νά προ­στα­τεύ­σου­με τούς ἑ­αυ­τούς μας, ἀλ­λά καί κά­θε ἄν­θρω­πο «ὑ­πέρ οὗ Χρι­στός ἀ­πέ­θα­νε» (Ρωμ. 14, 15). Καί θέ­λει αὐ­θεν­τι­κῶς νά δι­α­βε­βαι­ώ­σει πώς αὐ­τό τό ἐμ­βό­λιο δέν ἔρ­χε­ται σέ κα­μί­α ἀν­τί­θε­ση μέ τήν Ἁ­γι­ο­γρα­φι­κή, Πα­τε­ρι­κή καί Κα­νο­νι­κή δι­δα­σκα­λί­α τῆς Ἁ­γί­ας μας Ἐκ­κλη­σί­ας.

Ὁ φό­βος γιά ὁ­τι­δή­πο­τε εἶ­ναι πρω­τό­γνω­ρο συ­χνά δη­μι­ουρ­γεῖ ἀντι­δρά­σεις ἤ κα­χυ­πο­ψί­α μέ ἀ­πο­τέ­λε­σμα, πολ­λές φο­ρές, νά ἀ­κού­γον­ται φω­νές, πού προ­κα­λοῦν σύγ­χυ­ση καί δι­α­χω­ρι­σμό. Αὐ­τό ὅ­μως ἔρ­χε­ται σέ ἀν­τί­θε­ση μέ τό αἴ­τη­μα τοῦ Κυ­ρί­ου μας, κα­τά τήν Ἀρ­χι­ε­ρα­τι­κή Του Προ­σευ­χή, «ἵ­να πάν­τες ἕν ὦ­σι» (Ἰω. 17, 21).

Στήν δύ­σκο­λη αὐ­τή συγ­κυ­ρί­α χρει­ά­ζε­ται πί­στη, σύ­νε­ση, τα­πεί­νω­ση, ὑ­ψη­λό αἴ­σθη­μα εὐ­θύ­νης, ἀλ­λη­λεγ­γύ­η, ἀ­γά­πη πρός τόν Θεό καί πρός τόν πλη­σί­ον δι­ό­τι ἐάν αὐ­τά ἐ­κλεί­ψουν, ὁ φό­βος κυ­ρι­εύ­ει τίς καρ­διές τῶν ἀν­θρώ­πων καί κα­τά τόν Προ­φή­τη Δα­βίδ «ἐ­κεῖ ἐ­δει­λί­α­σαν φό­βῳ, οὗ οὐκ ἦν φό­βος» (Ψαλμ. 13, 5).

 Τέκνα ἐν Κυρίῳ ἀγαπητά,

Σᾶς κα­λοῦ­με νά ἀ­κοῦ­τε τήν φω­νή τῆς ἐπι­στή­μης καί τῶν εἰ­δι­κῶν, οἱ ὁ­ποῖ­οι πάν­το­τε μέ ὑ­ψη­λό αἴ­σθη­μα εὐ­θύ­νης ἐ­νη­με­ρώ­νουν τούς πολίτες, προ­τεί­νον­τας ἐν­δε­δειγ­μέ­νες λύ­σεις προ­σαρ­μο­σμέ­νες στήν ἀν­τι­με­τώ­πι­ση τῶν δυ­σχε­ρει­ῶν, πού κά­θε φο­ρά προκύ­πτουν.

Πολ­λές φο­ρές, στά μέ­σα κοι­νω­νι­κῆς δι­κτυώσεως προ­βάλ­λον­ται ἀβα­σά­νι­στα ἀ­πό­ψεις, οἱ ὁ­ποῖ­ες στε­ροῦν­ται ἐ­πι­στη­μο­νι­κό­τη­τος, ἀλ­λά καί ἐκ­κλη­σι­α­στι­κοῦ πνεύ­μα­τος. Γι’ αὐ­τό ἐ­φι­στοῦ­με τήν προ­σο­χή, ὑπεν­θυ­μί­ζον­τας τά λό­για τοῦ Εὐαγγελιστοῦ τῆς Ἀγάπης Ἁγίου Ἰωάννου τοῦ Θεολόγου «μή παν­τί πνεύ­μα­τι πι­στεύ­ε­τε, ἀλ­λά δο­κι­μά­ζε­τε τά πνεύ­μα­τα εἰ ἐκ τοῦ Θε­οῦ ἐ­στιν» (Ἰω. Α΄, 4, 1).

 Παιδιά μας,

Κα­λοῦ­με ὅ­λους σέ παν­στρα­τιά προ­σευ­χῆς, ἡ ὁ­ποί­α ἄλ­λω­στε ἀ­πο­τε­λεῖ καί τό κα­τ’ ἐ­ξο­χήν ὅ­πλο τῶν Χρι­στια­νῶν, ὥ­στε μα­ζί καί μέ τήν τή­ρη­ση τῶν ἰ­α­τρι­κῶν ὁ­δη­γι­ῶν καί μέ τήν βο­ή­θεια τῶν ἐ­πι­στη­μο­νι­κῶν ἐ­πι­τευγ­μά­των, νά ἐ­κλεί­ψει ἡ παν­δη­μί­α καί ἡ ὀ­σμή θα­νά­του ἀ­πό τήν ἀν­θρω­πό­τη­τα καί ὅ­λοι ἑ­νω­μέ­νοι νά δο­ξά­ζου­με τόν Ἀρ­χη­γό τῆς Πί­στε­ώς μας, Ἰ­η­σοῦ Χρι­στό, ὁ Ὁ­ποῖ­ος ἦλ­θε σέ αὐ­τόν τόν κό­σμο «­ἵνα ζω­ήν ἔχω­μεν καί πε­ρισ­σόν ἔ­χω­μεν» (Ἰω. 10, 10).

Μετά τῆς ἐν Κυρίῳ ἀγάπης καί πολλῶν πατρικῶν εὐχῶν.

† Ὁ Ἀθηνῶν Ι Ε Ρ Ω Ν Υ Μ Ο Σ, Πρόεδρος

† Ὁ Μυτιλήνης, Ἐρεσσοῦ καί Πλωμαρίου Ἰάκωβος

† Ὁ Γουμενίσσης, Ἀξιουπόλεως καί Πολυκάστρου Δημήτριος

† Ὁ Βεροίας, Ναούσης καί Καμπανίας Παντελεήμων

† Ὁ Διδυμοτείχου, Ὀρεστιάδος καί Σουφλίου Δαμασκηνός

† Ὁ Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καί Κονίτσης Ἀνδρέας

† Ὁ Ξάνθης καί Περιθεωρίου Παντελεήμων

† Ὁ Ἄρτης Καλλίνικος

† Ὁ Ἰλίου, Ἀχαρνῶν καί Πετρουπόλεως Ἀθηναγόρας

† Ὁ Ζακύνθου Διονύσιος

† Ὁ Κηφισίας, Ἀμαρουσίου καί Ὠρωποῦ Κύριλλος

† Ὁ Νέας Ἰωνίας, Φιλαδελφείας, Ἡρακλείου καί Χαλκηδόνος Γαβριήλ

† Ὁ Γλυφάδας, Ἑλληνικοῦ, Βούλας, Βουλιαγμένης καί Βάρης Ἀντώνιος

Ὁ Ἀρχιγραμματεύς

† Ὁ Ὠρεῶν Φιλόθεος

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:

Ανατριχιαστικά τα ευρήματα από τη μελέτη Ισπανών ερευνητών για τα εμβόλια

ΠΗΓΗ: https://cyber54.blogspot.com/2021/07/blog-post_96.html

 

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα επιστημονικής μελέτης με επικεφαλής τον καθηγητή Dr. Pablo Μadrid που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Αλμερίας στην Ισπανία, βρέθηκε ότι το γραφένιο πιθανότατα βρίσκεται μέσα στα «εμβόλια». Εξετάζοντας το περιεχόμενο ενός φιαλιδίου Πφιzeρ οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι υπάρχει γενετικό υλικό, αλλά, και ένα ά γ ν ω σ τ ο υ λ ι κ ό που μοιάζει με το οξείδιο του γραφενίου και αντιπροσωπεύει μεταξύ 98% και 99% του περιεχομένου του!

Ο Δρ Pablo Madrid και ο Δρ José Luis Sevillano βρήκαν το κρυφό συστατικό μέσω ηλεκτρονικού μικροσκοπίου και Φασματογράφου. Πολλαπλές ανεξάρτητες μελέτες δείχνουν ότι το γραφινένιο είναι τοξικό δηλητήριο, συσσωρεύεται στον εγκέφαλο, τους πνεύμονες και την καρδιά και εν συνεχεία καταστρέφε και σκοτώνει τα ανθρώπινα κύτταρα.

Σύμφωνα με μια ομάδα των Ισπανών ερευνητών, τα συμπτώματα δηλητηρίασης από οξείδιο γραφενίου περιλαμβάνουν: διμερείς πνευμονίες. θρομβογένεση, θρόμβους αίματος; μεταφλεγμονώδες σύνδρομο ή συστηματικές /πολυφλεγμονές αλλοίωση του ανοσοποιητικού συστήματος και, τελικά, κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και καταιγίδα κυτοκίνης. (σσ. ακριβώς όπως οι παρενέργειες των εμβολίων!)

Να αναφέρω ότι καταδεικνύεται οτι μόλις ενσωματωθούν στα κύτταρα νευρώνων, τα νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου δρουν ως νανοαισθητήρες που έχουν δύο λειτουργίες, δηλαδή: συλλέγουν ηλεκτρικά σήματα των παλμών και των σκέψεων μας ή χαρτογράφηση του εγκεφάλου και, νευροδιαμορφώνουν τις συμπεριφορές, τα συναισθήματά μας. Ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία ε;; Και όμως η τεχνολογία έχει προχωρήσει εν αγνοία μας και μιλάμε για τροποποίηση ανθρώπινης συμπεριφοράς. Το γραφένιο εκτός της τοξικότητας του, μπορεί αποδεδειγμένα και επιστημονικά μέσα από 100δες μελέτες να μετατρέψει τον εγκέφαλο εμβολιασμένων ανθρώπων σε αποστολείς και δέκτες πληροφοριών.

Άλλα ανησυχητικά ευρήματα από τη μελέτη των Ισπανών ερευνητών:

Η νανο-αλληλεπίδραση του οξειδίου του γραφενίου προκαλεί την αναστολή της σπερματογένεσης και την μεταβολή του μεταβολισμού των λιπαρών οξέων στο νηματώδες Caenorhabditis elegans. Οι μελέτες δείχνουν συλλογικά ότι η συσσώρευση του GO (οξείδιο του γραφενίου) στα αναπαραγωγικά όργανα, καταστέλλει τη σπερματογένεση. (σσ. τι να εξυπηρετεί αυτό άραγε;)


Πηγές :

http:// blauerbote. com/

https:/corona-transition.org/probe-des-pfizer-biontech-impfstoffs-enthalt-toxisches-graphen

www. periodistadigital. com/politica/opinion/20210707/pablo-campra-madrid-cientifico-dirige-investigacion-noticia-689404489668/

ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟ TΟ Viber:

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου κ.κ. Αθηναγόρας

Ως  εκπρόσωπος Τύπου της Δ.Ι.Σ.!
Δεν έχει ούτε ράσο!

Ούτε καλλυμμαύχι!

Ούτε  και  ιεροπρέπεια!

ΚΑΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ

https://agonasax.blogspot.com/2021/07/o.html

 Σφoδρές Αντιδράσεις Οι Χριστιανοί Απαντούν στην γκύκλιο της Συνόδου. "Στίς Εκκλησίες μας δεν επιτρέπουμε Νεοταξική κυβερνητική προπαγάνδα. Αποδοκιμάζουμε την ύπουλη προπαγάνδα της Συνόδου υπέρ του εμβολιασμού μέσα στους Ναούς

Ντροπή! Η Σύνοδος σε ρόλο πλασιέ προώθησης των θανατηφόρων πειραματικών μπολίων και εντός των Ιερών Ναών.

 Οι Ορθόδοξοι ακούμε τους γκυρότερους ειδικούς επιστήμονες που δεν είναι μίσθαρ-να όργανα των χθονίων σχεδίων της Παγ-κοσμιοποίησης όπως η ομάδα Τσιόδρα."  

Οι Χριστιανοί δεν θα γίνουμε πειραμα-τόζωα 

Έξω η αισχρή προπαγάνδα πό την Εκκλησία.

Σφoδρές Αντιδράσεις

 Οι Χριστιανοί Απαντούν στην γκύκλιο της Συνόδου. 

 "Στίς Εκκλησίες μας δεν επιτρέπουμε Νεοταξική κυβερνητική προπαγάνδα. Αποδοκιμάζουμε την ύπουλη προπαγάνδα της Συνόδου υπέρ του εμβολιασμού μέσα στους Ναούς. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.