Ετικέτες

18.6.18

"Γιατί δεν παραιτείται όλη η αντιπολίτευση;"

Ολομέλεια της Βουλής

Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου
Ενώ η προδοτική συμφωνία υπογράφεται από τον μισέλληνα πρωθυπουργό της Ελλάδος, ο Μητσοτάκης ....υποβάλλει πρόταση μομφής για τα μάτια του κόσμου (το μόνο απτό αποτέλεσμα αυτής είναι το ούτως ή άλλως δεδομένο ξεβράκωμα του Καμμένου). Γιατί δεν παραιτείται, να τον ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης και να ξεκινήσει ανένδοτο; Γιατί όπως το έχουμε ξαναγράψει ο Μητσοτάκης είναι εξίσου ανθέλληνας με τον Τσίπρα (θυμίζω ότι άλλο μέλος της οικογένειας, η Ντόρα πίεζε τον Καραμανλή να υπογράψει στο Βουκουρέστι και νόμιζε ότι θα επωφεληθεί από την ανατροπή του για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αλλά την πρόλαβε ο Σαμαράς) και βεβαίως και ο ίδιος θέλει την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, καθώς οι σύμβουλοί του του έχουν εξηγήσει καλά τα επόμενα βήματα στο Σκοπιανό.

Ποια είναι αυτά;

Καταρχάς να πούμε ότι η συμφωνία καθεαυτήν έχει πολύ μικρή σημασία και πολύ μικρό χρονικό εύρος εφαρμογής. Η συμφωνία χρησιμοποιείται από τον Τσίπρα ως άλλοθι για να άρει το βέτο για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και μετά στην ΕΕ. Η ουσία του πράγματος και ο λόγος για τον οποίον τα Σκόπια για 25 χρόνια παρακαλάνε την Ελλάδα να συμφωνήσει, είναι ότι δεν μπορούν να μπούν σε αυτούς τους δύο οργανισμούς. Δεν έχουν ανάγκη το όνομα, αυτό έτσι και αλλιώς τους το αναγνωρίζουν οι περισσότεροι τρίτοι. Εκείνο που έχουν ανάγκη είναι η συγκατάθεση της Ελλάδας για να γίνουν μέλη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Για αυτό και δεν έχει καμία σημασία, εάν η συμφωνία τελικά δεν επικυρωθεί. Εφόσον θα έχουν γίνει μέλη του ΝΑΤΟ και θα έχουν αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ, δεν θα έχει κανένα νόημα το όνομα που θα έχουν συμφωνήσει με εμάς.
Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι ακόμη και η ένταξη στους δύο αυτούς οργανισμούς δεν είναι το τελικό κίνητρο πίσω από τις ενέργειες των Σκοπιανών και την υπέρτατης ανθελληνικής δύναμης, δηλαδή των ΗΠΑ. Τα Σκόπια είναι η τελευταία χώρα των Βαλκανίων (με εξαίρεση σε αυτό την Αλβανία) η οποία υπάρχει περίπτωση να στραφεί προς την Ρωσία. Άρα γιατί τόση βιασύνη να τους εντάξουν οι φίλοι μας οι Αμερικανοί; Έχουν ήδη υπογράψει ξεχωριστή διμερή συμμαχία με τα Σκόπια και διατηρούν σε αυτά την μεγαλύτερη βάση τους στα Βαλκάνια. Αλλά και η ΕΕ μόνο να διευρυνθεί δεν πρόκειται τώρα!

Και έτσι ερχόμαστε στον πραγματικό λόγο για τον οποίο η μισελληνική ελίτ που έχει επιβληθεί από το ΝΑΤΟ στην χώρα υπογράφει μόνη της την παράδοση του ονόματος: επειδή θέλουν και την παράδοση της Μακεδονίας.

Με επικυρωμένη ή όχι την συμφωνία, μόλις τα Σκόπια γίνουν μέλος του ΝΑΤΟ και αρχίσουν τις ενταξειακές διαπραγματεύσεις με την ΕΕ, θα απαλείψουν, όπως έκαναν και στο παρελθόν, το Βόρεια και θα γράφουν πάλι σε όλα τα δημόσια έγγραφά τους (συμπεριλαμβανομένων διαβατηρίων, και όλων των εγγράφων του υπουργείου εξωτερικών τους) σκέτο Δημοκρατία της Μακεδονίας. Και τότε τι θα μπορούμε να κάνουμε εμείς; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!

Και αφού θα συνεχίζεται αυτό το βιολί για καμιά εικοσαριά χρόνια ακόμη και όλος ο κόσμος θα έχει πλέον τελείως εμπεδώσει ότι το κράτος αυτό είναι η Μακεδονία, θα βρεθεί τότε μία "εθνικιστική" κυβέρνηση στα Σκόπια, η οποία θα ξεκινήσει διεθνή καμπάνια και ίσως μας σύρει ακόμη και στο διεθνές δικαστήριο επιζητώντας να καταστήσει σαφές στον κόσμο ότι η Ελλάδα κατέχει την μισή Μακεδονία και καταπιέζει έτσι το γεινοτικο μικρό κράτος των Μακεδόνων. Τότε ακριβώς και μία "σοβαρή" νατοϊκή κυβέρνηση στην Ελλάδα θα διαμαρτυρηθεί αρχικά, άλλα στην συνέχεια θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις υπό φαινομενικά την διεθνή κατακραυγή (στην πραγματικότητα υπό την απειλή των ΗΠΑ για ανατροπή της) για να συμφωνηθεί πώς και πότε θα επιστραφεί η Μακεδονιά μας στο σκοπιανό κράτος! Και μην μου πείτε ότι αυτά δεν γίνονται. Τα ίδια θα λέγατε και το 1992 εάν σας έλεγε κάποιος ότι το 2018 θα υπογραφεί μία συμφωνία σαν την τωρινή! Εάν υπάρχει μία περίπτωση τα πράγματα να μην φτάσουν εκεί, είναι η περίπτωση να έχει πλέον νωρίτερα διαλυθεί το ελληνικό κράτος από την συνεχιζόμενη και όλο και πιο στυγνή ανθελληνική διακυβέρνηση των μισελλήνων που το κυβερνούν. Ή να έχουμε ξυπνήσει και επιβάλλει πραγματική ελληνικές κυβερνήσεις. Δυστυχώς είμαι ιδιαίτερα απαισιόδοξος για το τελευταίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στην εν λόγω ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.