Ετικέτες

11.9.18

Μαύρη μέρα για την Ορθοδοξία στη Συρία. Θάβει 5 παιδιά και άλλους 4 πολίτες που σκότωσαν οι τρομοκράτες στη Mahardah


*Καλό παράδεισο να έχουν και να αναπαύονται οι μαρτυρικές ψυχές τους. Ας προσευχηθούμε όλοι και να ικετέψουμε τον Θεό, να τελειώσει αυτό το κακό που επί 7 περίπου χρόνια βασανίζει και ταλαιπωρεί μία ολόκληρη χώρα με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Mαύρη μέρα στην πιο μεγάλη ορθόδοξη πόλη της Συρίας των 10.000 κατοίκων την Muhardah. Κηδεία των 9 μαρτύρων που έπεσαν χθες από πυραύλους Grad τρομοκρατών που στόχευσαν κατοικίες. Τα φέρετρα ήταν σκεπασμένα με τη συριακή σημαία. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ. Μεταξύ των θυμάτων ήταν 5 παιδιά ενώ τα τρία θύματα ήταν παιδιά της ίδιας οικογένειας.
Κηδεύθηκαν ο Ηλίας 14 χρονών, η Αμίρα 23 ετών, η Λίνα 8 χρονών με την αδερφή της Σελένα 4 χρονών, η Μαρία 8 χρονών με τον αδερφό της Φάντι 6 χρονών και με την μικρή αδερφή τους Λάμια 4 ετών. Η νεαρή  μητέρα τους Ντίμα 30 ετών. Παρόντες στην κηδεία οι μητροπολίτες Χάμα και Χομς. Hνεκρώσιμος ακολουθία έγινε στην εκκλησία Αγ Γεωργίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της στιγμής χτυπούν και πάλι με πυραύλους οι τρομοκράτες τώρα απόγευμα Σαββάτου την πόλη Muharda.
πηγή: dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.