Ετικέτες

8.12.17

Τριαντάφυλλος: Η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή...

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 8/12: Η κατάσταση του Τριαντάφυλλου έχει βελτιωθεί με την έννοια ότι η πιθανότητα επιβίωσης είναι πλέον σχεδόν 100%, ενώ εχθές το βράδυ όλα ήταν ρευστά. Παραταύτα, οι γιατροί δεν μπορούν να γνωρίζουν ακόμα πόσο έχουν επηρεαστεί τα ζωτικά του όργανα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το σώμα του να έχει υποστεί σοβαρές βλάβες σε βασικά ζωτικά όργανα (νεφρά, συκώτι, στομάχι, οισοφάγος κ.α.). Μην τον ξεχάσετε τις ημέρες που ακολουθούν. Θερμή παράκληση. Έχετε στην προσευχή σας όλη την οικογένεια. Χρειάζονται τη μέγιστη δυνατή βοήθεια...

Αρχικό μήνυμα-παράκληση

Προλαβαίνουμε, δεν προλαβαίνουμε.

Ο νεαρός Τριαντάφυλλος μας έχει ανάγκη. Από ώρα σε ώρα μπορεί να φύγει, αλλά ΔΕΝ πρέπει να φύγει έτσι. Ας του δώσει ο Θεός μια ακόμα ευκαιρία. Όποιος διαβάζει το μήνυμα ας κάνει λίγο κομποσκοίνι, ας διαβάσει λίγο από το ψαλτήρι ή ας πει ένα Κύριε ελέησον έστω... Όποιος πάει στη θεία λειτουργία ας ανάψει ένα κεράκι.

Ο "αντίδικος" έριξε τον μικρό σε απελπισία και οι "δικοί του" ζητούν την ψυχή του μικρού. Ας προσπαθήσουμε έστω και την ύστατη τούτη ώρα να αλλάξουμε την έκβαση. Ο αδερφός του στέκεται στο πλευρό του και μας έχει κι αυτός ανάγκη, ας του στείλουμε λίγη βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.