Ετικέτες

24.1.14

Πάπας Φραγκίσκος: «Το Διαδίκτυο είναι δώρο του Θεού»

Ο Πάπας Φραγκίσκος, κόντρα στον σκοταδισμό, που θέλει την εξέλιξη να αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό ή αποτροπή, κάλεσε τους πιστούς να γίνουν κοινωνοί του ψηφιακού κόσμου.

Ο ποντίφικας χαρακτήρισε μάλιστα το διαδίκτυο «δώρο από το Θεό», λέγοντας ότι προσφέρει τεράστιες δυνατότητες για επαφή και αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων. «Αυτό είναι κάτι πραγματικά καλό, ένα δώρο από το Θεό», είπε συγκεκριμένα.

«Ας τολμήσουμε να γίνουμε πολίτες του ψηφιακού κόσμου. Ας είναι η επικοινωνία μας ένα βάλσαμο που ανακουφίζει τον πόνο και ένα καλό κρασί που ευφραίνει τις καρδιές μας», είπε ο Πάπας.
Σημειώνεται ότι ο Πάπας είναι χρήστης του twitter και ο λογαριασμός του έχει προσελκύσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια followers.

Υ.Γ.:
" Τα έχει χαμένα ο καημένος!!! μπερδεύει όπως πάντα το σκοτάδι με το φως. Την εξέλιξη με την οπισθοδρόμηση, και το κυριότερο για μας τους ορθοδόξους δεν εξετάζουμε την εξέλιξη ως σκοταδισμό(ασφαλώς και δεν είναι) αλλά με ένα ερώτημα  " Γιατί έγινε, πώς χρησιμοποιείται και σε τι ωφελεί τελικά.-

5 σχόλια:

  1. Το διαδίκτυο είναι δώρο "Θεού"... Ποιου Θεού δεν μας λέει... Έχει σίγουρα τον ίδιο με εμάς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν αποκοπεί από τον αληθινό δρόμο. Είναι πια κοινωνικός οργανισμός και όχι μόνο! Το κακό φίλε μου είναι οι εναγκαλιασμοί των δικών μας!!!!(να τα βρούμε,είμαστε όλοι το ίδιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,) Να τα βρούμε με ποιους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το εβραϊκό ισοδύναμο του "w" είναι το γράμμα "vav" ή "waw". Η αριθμητική τιμή του vav είναι το 6. Έτσι, το αγγλικό "www" μεταφρασμένο στα Εβραϊκά είναι "vav vav vav", το οποίο αριθμητικά είναι 666.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σωστά φίλε μου ,οι ταγοί μας τι κάνουν? Αργά αντανακλαστικά,,ξύλινη γλώσσα,,(ευτυχώς όχι όλοι.) Βλέπουμε πώς το ποτάμι είναι ορμητικό και βαθύ ,εμείς θα το διαβούμε? Να μη τρελαθούμε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο παπισμός ειναι αίρεση. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν και ειδικά κάποιοι άλλοι που προωθούν τετοια ανοίγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.