Ετικέτες

27.1.14

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑ "ΠΟΛΊΤΙΚΟ" ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ

Οι νέες ρυθμίσεις για το ψωμί, το γάλα, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, είναι ρυθμίσεις που εφαρμόζονται σε όλη την Ευρώπη τονίζει ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξή του στο "Βήμα" και υποστηρίζει ότι με αυτές θα κερδίσουν οι Έλληνες καταναλωτές. 
"Πίσω από τις προστατευτικές διατάξεις για το γάλα, για τα φάρμακα, για το ψωμί, για τα τσιμέντα, για τα απορρυπαντικά υπάρχουν οι λίγοι που κερδίζουν και οι πολλοί, τα εκατομμύρια Έλληνες καταναλωτές, η μέση ελληνική οικογένεια, που πληρώνουν ακριβότερα. Το πολιτικό σύστημα μέχρι πρότινος είχε πάρει θέση υπέρ των λίγων. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί" υπογραμμίζει ο κ. Χατζηδάκης και προσθέτει: "τα όπλα που έχει κάθε ευρωπαϊκή κυβέρνηση σε σχέση με τις τιμές στην πραγματικότητα επικεντρώνονται στο πεδίο του ανταγωνισμού. Εαν κανείς αφαιρέσει από το όποιο υπουργείο Ανάπτυξης αυτά τα όπλα, το μόνο που πια μας απομένει είναι να κάνουμε τάματα στην Παναγία για να πέσουν οι τιμές. Και με τάματα στην Παναγία δεν πέφτουν οι τιμές". 

Φοβερός! Απίστευτος! Πανέξυπνος!Χλευάζει με το δικό του τρόπο και την Παναγιά! Μάλλον όταν τις έφαγε κάτι ήξερε δεν εξηγείται αλλιώς!!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

  1. Μας δείχνουν καθημερινά ποιοι είναι... αρκεί να ανοίξουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας.

    Όσο για το τι θα μπορούσε να κάνει η Παναγία ας το ξανασκεφτεί λίγο καλύτερα και ας διαβάσει και λίγο την Καινή Διαθήκη... (αυτό βέβαια απευθύνεται προς όλους μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.