Ετικέτες

7.2.14

Ο ξεχωριστός αποχαιρετισμός στον μόλις 10 ημερών Zion

"Γλυκέ μου Zion, είσαι το δώρο μου. Κάθε αναπνοή σου είναι για μένα μία εισπνοή από την τελειότητα της ομορφιάς του Θεού. Κάθε χτύπος της καρδιάς σου είναι μέτρο αγάπης".

Ο  Josh και η Robbyn Blick έμαθαν ότι το πέμπτο παιδί  που θα έφερναν στον κόσμο, είχε μία γενετική ανωμαλία που θα κατέληγε αργά ή γρήγορα στον θάνατό του. Επέλεξαν να του δώσουν την ευκαιρία να παλέψει για τη ζωή του, ελπίζοντας σε ένα θαύμα.


Ο μικρός Zion γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου και "έφυγε" στις 21 Ιανουαρίου του 2014, μόλις 10 ημερών. Έπασχε από το σύνδρομο Edwards, και η ασθένειά του έγινε γνωστή όταν στην 20ή εβδομάδα εγκυμοσύνης. Η πάθηση προκαλεί πολλαπλή δυσλειτουργία σε μέρη του σώματός του, συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς, των νεφρών και άλλων ζωτικών οργάνων. Οι γονείς δεν σκέφτηκαν καθόλου να διακόψουν την κύηση.


Οι γονείς του και τα 4 αδέλφια του, αποφάσισαν να μοιραστούν την ευλογία της ζωής του και κατέγραψαν την κάθε μέρα της ζωής του  σε φωτογραφίες και βίντεο.


Στο βίντεο ο ιερέας πατέρας του και η μητέρα του περιγράφουν πώς ο ερχομός του Zion στον κόσμο έφερε κοντά όλη την οικογένεια, χαρίζοντας αγάπη και ελπίδα.


"Άκουσες τη φωνή του μπαμπά σου και γύρισες προς το μέρος του. Φίλησα το μικροσκοπικό σου πρόσωπο ένα εκατομμύριο φορές και εύχομαι, να μπορούσα να το κάνω ακόμα τόσες", ακούγεται να λέει η 32χρονη Robbyn στο βίντεο.


"Θέλω να ξέρεις, ότι δεν χρειαζόταν να μεγαλώσεις και να γίνεις ψηλός και φωνακλάς, για να σε προσέξουμε. Δεν χρειαζόταν να γράψεις βιβλίο, για να μας τραβήξεις την προσοχή. Το έκανες έτσι κι αλλιώς".

"Για την ακρίβεια, έκανες πολλά περισσότερα, αυτές τις 10 ημέρες που έμεινες κοντά μας, πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμουν. Αυτό είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Θέλω όμως να ξέρεις, ότι είμαι πολύ περήφανος για σένα", λέει στο βίντεο ο Josh.



Η οικογένεια ευχαρίστησε τον μικρούλη για όσα τους έμαθε στη σύντομη ζωή του.

"Έφερε τον παράδεισο λίγο πιο κοντά στην καρδιά μας. Η αγάπη σας γι' αυτόν μας θυμίζει τον λόγο, για τον οποίο αξίζει κανείς να ζει. Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε το δώρο σας μαζί μας", είπαν οι συγγενείς του ζευγαριού, αποχαιρετώντας τον μικρό Zion.

Το βίντεο της οικογένειας για τον μικρό Zion

1 σχόλιο:

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.