Ετικέτες

28.4.14

Ανακοίνωση - Τροποποιήσεις

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν προστεθεί και θα προστίθενται συνεχώς αυτές τις ημέρες βίντεο από δραστηριότητες της ομάδος μας. Τα βίντεο μπορείτε να τα δείτε στην ετικέτα "Τα βίντεο μας" ή στην δεξιά στήλη κάνοντας κλικ στο "Ελληνική Ναυς" (youtube).

Προστέθηκε επίσης φόρμα επικοινωνίας στη δεξιά στήλη (κάτω από τον Άγιο Απόστολο Ιούδα τον Θαδδαίο ή Λεββαίο) στην οποία μπορείτε απλά βάζοντας τα στοιχεία σας (όνομα και το δικό σας e-mail) να μας αποστείλετε κάποιο μήνυμα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μας αποστείλετε μήνυμα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (π.χ. αν θέλετε να επισυνάψετε κάποιο αρχείο) στην διεύθυνση:

ellinikinafs@gmail.com

Επίσης, κάτω από την φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε καινούριο Μέγα Συναξαριστή, στον οποίο μπορείτε να κάνετε κλικ σε κάθε όνομα Αγίου της ημέρας, το οποίο και σας προτείνουμε μιας και οι Βίοι των Αγίων είναι η εφαρμογή του Ευαγγελίου στην πράξη και γι αυτό μας ωφελεί ιδιαίτερα η μελέτη τους! 

Στο εξής οι δικές μου αναρτήσεις σχετικά με Αγίους θα είναι πολύ περιληπτικές (και θα κάνω χρήση του δικού μου Συναξαριστή), αλλά σκοπεύω να σας παραπέμπω στον Μέγα Συναξαριστή όποτε κρίνω απαραίτητο. Θα προσπαθήσω να βάζω μια σχετική ανάρτηση καθημερινά, ώστε να τα μαθαίνω κι εγώ καλύτερα.

Τέλος, στο πάνω μέρος, αλλά κάτω από τις ετικέτες, θα σας αναρτώ κάποια υπενθύμιση π.χ. για τη νηστεία της ημέρας ή κάποιο άλλο σημαντικό γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.