Ετικέτες

4.5.14

Ζητούμε την προσευχή σας!

προσευχή
Αγαπητοί μας φίλοι, ζητούμε τις προσευχές σας, υπέρ υγείας και θεραπείας, για ένα νεογέννητο κοριτσάκι 6 μηνών που βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο (Παναγία η Βοήθεια). Το κοριτσάκι πάσχει από την νόσο των μικρολαχνών. (Ο οργανισμός δεν απορροφά την τροφή).


Το όνομα του κοριτσιού είναι Βασιλική – Μαρία.ΠΗΓΗ[μεταγενέστερη προσθήκη: Δεν έχουμε ενημέρωση για την εξέλιξη της μικρής]


Σημείωση ιστολογίου "Ελληνική Ναυς":  Μας άρεσε η ιδέα του φίλιου ιστολογίου "Πενταπόσταγμα". Όποιος το επιθυμεί μπορεί να προσθέσει στην προσευχή του και τα εξής ονόματα:

Φίλιππος (οικογενειακός φίλος 70  ετών στην εντατική του Βόλου λόγω ατυχήματος με τρακτέρ από τον Μάρτιο 2014) 
[μεταγενέστερη προσθήκη: Ο Φίλιππος κοιμήθηκε στις 16/5/2014 μετά από επιπλοκή κατά την παραμονή του στην εντατική. Ας προσευχόμαστε ο Θεός να τον αναπαύσει. Να σημειώσω ότι ο Φίλιππος είχε μεταστραφεί κατά θαυμαστό τρόπο μετά από επίσκεψη του στο Άγιο Όρος και τηρούσε ευλαβικά τη νηστεία Τετάρτης και Παρασκευής τηρώντας και το αλάδωτο!]

Δημήτριος (πατέρας δικού μας ανθρώπου που θα εγχειρισθεί την ερχόμενη εβδομάδα και για τον οποίο έχουμε βγάλει την ανακοίνωση "Ανάγκη για αίμα") 
[μεταγενέστερη προσθήκη: ο Δημήτριος εγχειρήσθηκε επιτυχώς και ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας του.]

Υπάρχουν διάφορες προσευχές, αλλά δεν θα σας δώσω κάποια συγκεκριμένη. 


Μπορεί να είναι λιτή, σύντομη αλλά ας είναι από την καρδιά σας. Μπορείτε να επικαλεστείτε τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, την Παναγία, τον Άγιο Απόστολο Ιούδα τον Θαδδαίο, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, τους Αγίους Αναργύρους Κοσμά και Δαμιανό, τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό (για να δώσω κάποιες ιδέες) ή τον "δικό σας" Άγιο και να ζητήσετε να θεραπευτούν οι πάσχοντες ή ασθενούντες συνάνθρωποί μας (αναφέροντας τα ονόματά τους) ΕΦΟΣΟΝ είναι προς το συμφέρον τους και σύμφωνα με το θέλημα του ΘΕΟΥ.

2 σχόλια:

  1. Κ.Ιωάννα Μπρατσιώτη . Λαμία4 Μαΐου 2014 - 9:54 π.μ.

    Να είστε καλά κ. Γιώργο. Σας παρακολουθώ καιρό τώρα .Συγχαρητήρια για το έργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!

    Φροντίστε να παρακολουθείτε ιδιαίτερα τα βίντεο μας που ανανεώνω αυτήν την περίοδο και τα δικά μας άρθρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.