Ετικέτες

2.6.14

«Το Τίμιο Ξύλο μας χάρισε το μωρό μας.»

Ο Γέροντας Ν. Μουλατσιώτης και το παιδί μας
Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Παναγή και ο σύζυγός μου Λούκας ή Λουκάς όπως εσείς το λέτε.

Είμαστε από το Λιοπέτρι της Κύπρου, γνωρίσαμε τον Γέροντα Νεκτάριο Μουλατσιώτη για πρώτη φορά όταν ήλθε με τα Άγια Λείψανα στο χωριό μας.

Η παρουσία του στο χωριό μας με τις ομιλίες του άλλαξε τη ζωή πολλών ανθρώπων. Πολλές οικογένειες που ήταν μακρυά από την Εκκλησία και τον Χριστό σήμερα ζουν χριστιανική ζωή εξαιτίας των ομιλιών του.

Αλλά και πολλές οικογένειες οι οποίες ήταν άτεκνες απέκτησαν παιδιά όταν ο Γέροντας τις σταύρωσε με το Τίμιο Ξύλο που έχει στο σταυρό του.
Εμείς είμαστε παντρεμένοι 11 χρόνια, αλλά ο Θεός δεν επέτρεπε να αποκτήσουμε παιδιά. Πλησιάσαμε τον Γέροντα και ζητήσαμε να μας σταυρώσει, πράγματι μας σταύρωσε και μας είπε να μας σταυρώσει συνολικά τρεις φορές. Ο Γέροντας ξαναήλθε ιδιωτικά άλλες δυο φορές στην Κύπρο, τρέξαμε και τον συναντήσαμε και μας σταύρωσε με το Τίμιο Ξύλο. Την τρίτη φορά μας είπε: «Την επόμενη φορά που θα έλθω, θα έχετε και το μωρό σας». Ο Γέροντας ήλθε 24 Μαΐου 2014 ξανά στην Κύπρο, με χαρά τον συναντήσαμε και αυτή τη φορά πράγματι στα χέρια μας κρατούσαμε το μωρό που αποκτήσαμε, τον Παναγιώτη μας. Βγήκαμε μαζί φωτογραφία με τον Γέροντα να κρατάει το μωρό μας. Σας την στέλνουμε προς επιβεβαίωση του θαύματος. Το Τίμιο Ξύλο μας χάρισε το μωρό μας.
Ευχαριστούμε και δοξάζουμε τον Κύριό μας.
Με τιμή Κωνσταντίνα και Λούκας Παναγή.

Λιοπέτρι Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.