Ετικέτες

1.7.14

Russians did it again! Με αυγά και αγιασμό κατά του Μάνσον. Ακυρώθηκε η συναυλία του στη Μόσχα (video).

σχόλιο Γ.Θ : Διαβάστε οπωσδήποτε το σχόλιο στο τέλος για το ποιος είναι ο αντίχριστος κύριος(;) Μά(ν)σον και μετά αναλογιστείτε... Στο ελλαδιστάν τι υποδοχή θα του κάναμε του αντίχριστου σε αντίθεση με την Ρωσία;

Όπως υπερασπιζόμαστε τον Κύριο στην Γη θα μας υπερασπιστεί και εκείνος στον Ουρανό.

Μπράβο στα αδέρφια μας τους Ρώσους. 

Όπως αναφέρει το Russia Today, με αυγά και αγιασμό περίμεναν την κουστωδία του Marilyn Manson ορθόδοξοι χριστιανοί ακτιβιστές εν όψει της συναυλίας του στη Μόσχα.

Η συναυλία τελικά καθυστέρησε και ακυρώθηκε μετά από απειλές για βόμβα.

Ο Manson ήδη αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Ρωσία, με μαζικές διαμαρτυρίες και ακύρωση τελικά μιας συναυλίας στη σιβηρική πόλη του Νοβοσιμπίρσκ.
 

Οι αντι-Manson ακτιβιστές στη Μόσχα ετοίμασαν επίσης ένα "θερμό καλωσόρισμα" για τον Μάνσον και τη μπάντα του. Ο αυτοαποκαλούμενος υπερασπιστής των Ρώσων Ορθόδοξων πιστών και ηγέτης του κινήματος «Θέλημα του Θεού», DmitryEnteo(φώτο) γιόρτασε μια «νίκη» κατά του «βλάσφημου» ροκ συγκροτήματος στη σελίδα του στο Twitter την Παρασκευή. Ο Enteo είπε ότι αυτός και οι συνάδελφοί του, οι ακτιβιστές πέταξαν αυγά και έριξαν αγιασμό στα μέλη του συγκροτήματος και στον ίδιο τον Manson.

«Αφού δέχτηκε αυγά, ο Manson έτρεχε μακριά σκούζοντας σαν γουρούνι, καθώς του ρίχναμε αγιασμό. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά έκανε κύκλους», έγραψε ο Enteo.
  
Ο ακτιβιστής περιέγραψε νωρίτερα τη δράση του ως «την αποφασιστική μάχη κατά του βλάσφημου Manson».



Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε από το LifeNews φέρεται να δείχνει μέρος της επίθεσης, με τους ακτιβιστές – οπλισμένους με μπουκάλια νερό και αυγά – να  κυνηγούν έναν άνδρα που φοράει γυαλιά ηλίου κοντά σε ένα ξενοδοχείο της Μόσχας.
  
Ωστόσο, ο άνθρωπος που φαίνεται στο βίντεο δεν φαίνεται να είναι ο Marilyn Manson. Ο Enteo στη συνέχεια έγραψε: «Λυπάμαι, ίσως να μην πιτσιλίσαμε τον Manson, αλλά μέλη της μπάντας του. Αλλά ίσως ήταν αυτός – όλοι μοιάζουν μεταξύ τους».

Λίγες ώρες μετά την επίθεση, η παράσταση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στοPark Live festival, ματαιώθηκε  με τα πλήθη των οπαδών που περίμεναν να ακούν την αστυνομία να τους ζητάει να εγκαταλείψουν την περιοχή εξαιτίας απειλής για βόμβα.

Τελικά, η συναυλία του Manson στη Μόσχα ακυρώθηκε εντελώς. Αυτό επιβεβαιώθηκε στην επίσημη σελίδα της περιοδείας στο Facebook και από τον ίδιο τον Μάνσον στο Twitter.



Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι αυτοαποκαλούμενοι υπερασπιστές της πίστης, με επικεφαλής τον Enteo, είχαν στόχο μια παράσταση.

Τον Νοέμβριο του 2013, η ομάδα του Enteo προσπάθησε να διακόψει ένα αμφιλεγόμενο έργο στην Θέατρο Τέχνης Τσέχωφ της Μόσχας ανεβαίνοντας στη σκηνή για να καταγγείλει τον «σοδομισμό» που απεικονίζονταν.



ΚΟ: Ο ‘Manson’, (το πραγματικό του όνομα είναι Brian Warner, το Μάνσον το «εμπνεύστηκε» από τον Τσάρλς Μανσον, τον ηθικό αυτουργό της σφαγής της ηθοποιού Σάρον Τέητ), έχει δηλώσει ότι θέλει να τον θυμούνται όλοι, "ως το πρόσωπο εκείνο που τέλειωσε τον χριστιανισμό" (Spin, August 1996, p. 34), έχει βγάλει CD με τον τίτλο «AntiChrist Superstar» και άλλο με τον τίτλο "Holy Wood", όπου γελοιοποιεί τον Εσταυρωμένο, προτρέπει το ακροατήριο του να λατρεύσουν τον Σατανά, σκίζει και καίει Άγιες Γραφές δημόσια, ή τις τοποθετεί επάνω στα όργανά του και φωτογραφίζεται, καίει σταυρούς επί σκηνής ή ουρεί επάνω τους και άλλα, αλλά δεν θα συνεχίσω. Τώρα αν κάποιοι τον αποκαλούν «καλλιτέχνη» και αυτούς που του πέταξαν αυγά «σκοταδιστές», δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Απλά σε αυτές τις συζητήσεις ένα είναι το ζητούμενο: Κάψε ένα Κοράνι δημόσια ή ούρησε πάνω σε ένα αστέρι του Δαβίδ δημόσια «λεβέντη» μου, και μετά τα λέμε.  







ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
http://redskywarning.blogspot.gr/2014/06/russians-did-it-again-video.html
ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.