Ετικέτες

15.9.14

Διαλύονται τα Σκόπια! - Δημοκρατία της Ιλλυρίδας διακήρυξαν οι Αλβανοί!

Συνομοσπονδία με Σλάβους – Δημιουργία αλβανικού στρατού !


Την περασμένη εβδομάδα στο νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων, ανακοινώθηκε, δημόσια, η προκήρυξη της λεγόμενης «Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας» ή στα αλβανικά «Ilirida Republik», έτσι ώστε η γεωγραφική περιοχή που κατοικείται από Αλβανούς να έχει αυτήν την ονομασία...

Στην προκήρυξη αναφέρεται: 

«Ενημερώνουμε την αλβανική και διεθνή κοινή γνώμη, συμπεριλαμβανομένης της Δημοκρατίας του Κοσσόβου- RKS, την κυβέρνηση της Αλβανίας και όλες τις πρεσβείες των φιλικών χωρών προς το Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία ότι σύντομα οι Αλβανοί στην Ιλλυρίδα από την κυβέρνησή τους θα ανακοινώσουν εκτάκτως τη Δημοκρατία της Ιλλυρίδας, στο όνομα της ένωσης της συνομοσπονδίας Ιλλυρίδας-Σκοπίων. 


Το δικαίωμα των λαών στην αυτοδιάθεση είναι εγγυημένο από τον Ατλαντικό Χάρτη του 1941, της Χάρτας της Κοινωνίας των Εθνών του 1948, την απόφαση του ψηφίσματος των Ηνωμένων Εθνών του 1945 (κλπ, κλπ.) 

Πιο κάτω: 


Η αίτησή μας βασίζεται στον πληθυσμιακό αριθμό των Αλβανών στην FYROM που καλύπτει το 40% του συνόλου του πληθυσμού του κράτους. 



Η απόφαση είναι από το συνέδριό μας και θα κοινοποιηθεί στις ΗΠΑ, CIA, Επιτροπή Γερουσίας των ΗΠΑ, στις Βρυξέλλες κ.α. 



Η ‘Δημοκρατία της Ιλλυρίδας’ θα είναι ένας παράγοντας σταθερότητας στα Βαλκάνια και στην ΕΕ, γιατί δεν παραβιάζει ή αγγίζει τα εξωτερικά σύνορα και έχει στόχο τη δημιουργία μιας συνομοσπονδίας μεταξύ των δύο δημοκρατιών της Ιλλυρίδας και των Σκοπίων, που θα εγγυάται το δημοκρατικό πολίτευμα, την ισότητα μεταξύ των μειονοτήτων, βάσει του διεθνούς δικαίου. 



Στρατός της Ιλλυρίδας 



Σύμφωνα με το συνέδριο της Ιλλυρίδας, η ‘δημοκρατία’ θα έχει περιορισμένη στρατιωτική δύναμη με συμβατικά όπλα και την εθνική φρουρά (Φρουρά της Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας), ώστε να ανταποκρίνεται σε καταστάσεις και προκλήσεις εναντίον όλων εκείνων που θα παραβιάζουν τη δημοκρατική τάξη και θα απειλούν τον πληθυσμό της Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας. 



Το κείμενο υπογράφεται από τον διοικητή της Φρουράς της Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας, Hamdi Ndrecaj-Panteri, όπως σημειώνει η αλβανική «Λάιμ Πρες».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.