Ετικέτες

30.10.14

ΒΙΝΤΕΟ ΟΧΕΤΟΣ: Το Al Jazeera ετοιμάζει την ισλαμιστική άνοιξη στην Ελλάδα!

ox

Και ενώ όλος ο κόσμος έχει φρίξει, παρακολουθώντας τα ανατριχιαστικά εγκλήματα των Τζιχαντιστών παγκοσμίως, το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera έρχεται με εκτενές ρεπορτάζ του να αναδείξει τα τεράστια «παράπονα» των μουσουλμάνων από την Ελλάδα.

Στο βίντεο, «καταπιεσμένοι» μουσουλμάνοι κατηγορούν τους Έλληνες για ρατσισμό και για… διώξεις, εξαιτίας των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων και τα βάζουν με το ελληνικό κράτος, επειδή δεν τους έχει κατασκευάσει τζαμί για να προσεύχονται. Σε όλη τη διάρκεια του ρεπορτάζ, τονίζεται ο ρόλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, την οποία ο σχολιαστής εμμέσως πλην σαφώς θεωρεί υπαίτια για το «διωγμό» των μουσουλμάνων!
Υπάρχει και ένα σημείο, όμως, στο βίντεο-ρεπορτάζ που προκαλεί πολύ περίεργα συναισθήματα σε όποιον το παρακολουθεί… Το πλάνο από τον Λυκαβηττό με την ηχητική υπόκρουση του ιμάμη, ο οποίος καλεί σε προσευχή τους πιστούς!!!
Και όλα αυτά, την ώρα που τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι το 2023 οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα θα ανέρχονται περίπου σε 4-5 εκ. άτομα. Μια τέτοια ολέθρια ανατροπή της εθνολογικής ταυτότητας της χώρας αποτελεί το μεγαλύτερο κίνδυνο για την υπόστασή της στο μέλλον. Η Ελλάδα, ύστερα από 3.000 χρόνια ζωή, κινδυνεύει να εξαφανιστεί και να μετατραπεί από χώρα σε χώρο, όπως ίσως σχεδιάζεται από διεθνή κέντρα και ευλογούν με τη στάση τους οι εδώ εθνομηδενιστές.
Δείτε, λοιπόν, το ρεπορτάζ και παρακολουθήστε ένα μουσουλμάνο να εξηγεί τους δήθεν «κινδύνους» που αντιμετωπίζουν οι ομοϊδεάτες του στην Ελλάδα, εξαιτίας της έλλειψης ενός επίσημου λατρευτικού χώρου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.