Ετικέτες

1.10.14

Να μην φαίνεται ο Σταυρός στις Φωτογραφίες για Αστυνομική Ταυτότητα


Μεταφέρω την καταγγελία μιας ακροάτριας ενός Εκκλησιαστικού ραδιοφωνικού σταθμού:

"Πήγα να βγάλω φωτογραφίες για να εκδοθεί νέα Αστυνομική Ταυτότητα και μου είπε ο φωτογράφος ότι δεν πρέπει καν να φαίνεται ότι φοράω Σταυρό"!

Μήπως πρόκειται για μια νέα οδηγία του έχει δοθεί στους κυβερνητικούς αρμοδίους περί της διώξεως αυτών που φέρουν Σταυρό επάνω τους! Δεν αρκεί το γεγονός ότι "κακώς" το θρήσκευμα δεν αναγράφεται στην νέα Αστυνομική Ταυτότητα, τώρα πρέπει και να μην υπάρχει καμία ένδειξη ότι φοράμε επάνω μας Σταυρό!

Καινούργια ομολογία να περιμένουμε αδελφοί σχετικά με τα πιστεύω μας;

Να μην δειλιάσουμε, αλλά να είμαστε ενήμεροι για το ότι σε ανυποψίαστη στιγμή και τόπο ίσως χρειαστεί να δώσουμε ομολογία για την Πίστη του Χριστού μας την Αγία!

1 σχόλιο:

  1. Σπύρο με πρόλαβες... Κι εγώ το άκουσα εχθές στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής εκκλησίας και ήθελα να το γράψω...

    Υπάρχει και συνέχεια όμως. Αναφέροντας το γεγονός στην οικογένεια μου έμαθα ότι αυτό ήδη έχει συμβεί εδώ και κάτι χρόνια στην ίδια μου την μητέρα!!! Η οδηγία αυτή υπάρχει δηλαδή καιρό όσο και οι καινούριες ταυτότητες...

    Δεν πρέπει να μας κάνει τόση εντύπωση άλλωστε. Σε λίγο θα βγάλουν τον σταυρό από την σημαία (όχι μόνο την ελληνική) και σίγουρα θα επινοήσουν κι άλλα μέτρα για να πολεμήσουν τον Χριστιανισμό. Μην έχετε ουδεμία αμφιβολία... απλά να είστε έτοιμοι... να μαρτυρήσετε την πίστη σας όποτε χρειαστεί και με όποιον τρόπο χρειαστεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.