Ετικέτες

18.11.14

Τρέμουν μη μιλήσει ο Καρατζαφέρης.


...όταν ο πρόεδρος ενός μικρού κόμματος εμφανίζεται να έχει σε μια μόνο offshore κρυμμένα 1.640.000 ευρώ, άλλα 6.000.000 ευρώ και ακίνητα αξίας είκοσι εκατομμυρίων ευρώ, καταλαβαίνετε τι έχουν κλέψει τα κορυφαία στελέχη των συστημικών κομμάτων που κυβερνούσαν τη χώρα από το ΄74 μέχρι σήμερα.Ποιοι φοβούνται τον τσιλιαδόρο της τρόικας που πιάστηκε στα πράσα με τις μίζες και τις offshore.

Πανικός έχει πέσει στο σύστημα που τρέμει στην κυριολεξία να μην ανοίξει το στόμα του ο τσιλιαδόρος της μίζας και ντελάλης της τρόικας Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ξέρει πάρα πολλά και για πολλούς, γιατί φρόντιζε από το ξεκίνημα της πολιτικής του καριέρας να είναι πάντα μέσα σ΄ όλα και να έχει απόλυτη ενημέρωση. Όποια πέτρα και να σήκωνες, ο Καρατζαφέρης βρισκόταν από κάτω και γνώριζε τα πάντα.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ξέρει επίσης πολλά και για πάρα πολλούς, ειδικά για την επίμαχη περίοδο κατά την οποία το κόμμα του συμμετείχε στη μνημονιακή κυβέρνηση. Γνωρίζει επίσης πρόσωπα και πράγματα καθώς και μυστικές συμφωνίες για το μοίρασμα της πίττας ανάμεσα στα μνημονιακά κόμματα. Εξάλλου η τράπουλα είχε μοιραστεί στις διάφορες μυστικές συναντήσεις που έκανε τότε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ με τους υπόλοιπους εταίρους της κυβέρνησης που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία και το λαό στην πείνα. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης θυσίασε τότε το κόμμα του, το ΛΑΟΣ μόνο και μόνο για να τακτοποιήσει τις δουλειές φίλων του συμμετέχοντας ενεργά στην κυβέρνηση. Άλλωστε δεν μπορούσε να κάνει και διαφορετικά, αφού το σύστημα γνώριζε για τις offshore εταιρείες του και τις μίζες και τον είχε θέσει σε ομηρία.

Το ερώτημα είναι αν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αρχίσει να κελαηδάει για τη μοιρασιά που γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια. Αφού ο ίδιος είχε καλό σύστημα πληροφόρησης γιατί έκανε το λομπίστα στις μεγάλες κρατικές δουλειές. Στην περίπτωση κατά την οποία ο Γιώργος Καρατζαφέρης αρχίζει να ξεμπροστιάζει τους εταίρους στο μνημονιακό κυβερνητικό μόρφωμα θα γίνει σεισμός και δεν πρόκειται να τους ξεπλύνει κανένας. Γιατί όταν ο πρόεδρος ενός μικρού κόμματος εμφανίζεται να έχει σε μια μόνο offshore κρυμμένα 1.640.000 ευρώ, άλλα 6.000.000 ευρώ και ακίνητα αξίας είκοσι εκατομμυρίων ευρώ, καταλαβαίνετε τι έχουν κλέψει τα κορυφαία στελέχη των συστημικών κομμάτων που κυβερνούσαν τη χώρα από το ΄74 μέχρι σήμερα.

Άλλωστε οι μεσάζοντες και οι προμηθευτές μοίραζαν αναλογικά τις μίζες ανάλογα με τη δύναμη που εμφάνιζαν τα κόμματα στις εκλογές. Απ’ το περιβάλλον του προέδρου του ΛΑΟΣ κάνουν λόγο για ρουκέτες που θα εξαπολύσει ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην περίπτωση που κινηθούν οι διαδικασίες εναντίον του και κινδυνεύσει να βρεθεί στον Κορυδαλλό. Ρουκέτες που θα στρέφονται σε βάρος κορυφαίων πολιτικών στελεχών και στα μεγάλα κόμματα τα οποία ενέχονται στο μεγάλο φαγοπότι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.