Ετικέτες

16.1.15

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει τις θρησκευτικές θέσεις του, αλλά η ΝΔ το χαβά της....


Νέα επίθεση της ΝΔ κατά του Αλέξη Τσίπρα για τα Θεία. 
Μόνο που όσο η ΝΔ έχει κολλήσει στο ίδιο "επιχείρημα" στο ΣΥΡΙΖΑ διευκρινίζουν πολλά, όπως ο κ. Αμανατίδης για τα Θρησκευτικά στα σχολεία και χθες ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας για τις σχέσεις εκκλησίας-κράτους. Η ΝΔ κοιμάται βέβαια τον ύπνο του...δικαίου.... 

Για τον Αλέξη Τσίπρα και τις θέσεις του, ο Νικήτας Κακλαμάνης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη παρατήρησε: «Όταν ένας άνθρωπος, τον οποίο έζησα και μέσα στο δήμο της Αθήνας, μέχρι τα 40 του δηλώνει άθεος και ξαφνικά αρχίζει το μεγάλο οδοιπορικό από το Άγιο Όρος, πάει στο Βατικάνο, στον Αρχιεπίσκοπο και πετάει και το Άγιο Πνεύμα, εν είδει περιστεράς, δεν μπορεί να σχολιαστεί. Και αν γι’ αυτό το θέμα έγινε τέτοια κωλοτούμπα για να πάρει ψήφους, σκεφθείτε τι κωλοτούμπα θα γίνει στα θέματα που λέει. Γιατί νομίζετε ότι έβαλε τον εσωτερικό κανονισμό, να ψηφίζουν οι βουλευτές ό,τι λέει και να υπογράψουν πως αν διαφωνούν θα παραδίδουν την έδρα και θα φεύγουν;».
Υπενθυμίζεται πως χθες ο κ Αμανατίδης διαβεβαίωσε ότι ποτέ δεν υπήρξε θέμα να «κατέβουν» οι εικόνες από τα δημόσια κτίρια ενώ διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ (όπως αναφέρει και το πρόγραμμά του) δεν έχει σκοπό να καταργήσει το μάθημα των Θρησκευτικών (θα το διατηρήσει ως υποχρεωτικό) ούτε να αλλάξει οτιδήποτε έχει σχέση με την πρωινή προσευχή που γίνεται στα σχολεία.
Ο δε κ. Τσίπρας στη χθεσινή διαδικτυακή του συνέντευξη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις σχέσεις κράτους και εκκλησίας δηλώνοντας ότι είναι αναγκαίος ο "εξορθολογισμός" τους.

σχόλιο Γ.Θ : Πως γίνεται να παριστάνει το θεματοφύλακα της Πίστης αυτός που κατάργησε την αργία της Κυριακής και επέβαλε τον αντιρατσιστικό είναι πραγματικά άξιο απορίας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.