Ετικέτες

31.1.15

Ας προσευχηθούμε και για την Ηλιάνα

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, η Ηλιάνα και οι δικοί της ζητούν την βοήθειά μας. 

δεν χρειάζονται like
μόνο μια προσευχούλα για την υγεία της Ηλιάνας
"ο Ιησούς ας κάνει το καλύτερο για σένα Ηλιάνα μας "
τα νεώτερα είναι

Kostas Karakasidis 28.01.2015 
Θείες και θείοι της Ηλιάνας μας καλημέρα. Όγδοη ημέρα σήμερα και η ανιψιά μας ακόμη δεν ξύπνησε. Η κατάσταση της δεν έχει αλλάξει και παραμένει κρίσιμη, αλλά εμείς συνεχίζουμε να τις στέλνουμε την αγάπη μας. Δεν θα την αφήσουμε έτσι.

Kostas Karakasidis 27.1.2015
Αγαπητοί μου φίλοι, η Ηλιάνα μας πέρασε μια ήσυχη νύχτα. Η κατάσταση της είναι σταθερή, και το καλό είναι ότι δεν έχει χειροτερέψει η κατάσταση αυτή. Συνεχίζεται ο ύπνος της, συνεχίζεται η αγωνία μας αλλά συνεχίζουμε τις προσευχές μας.




Αγαπητοί μου φίλοι, το ότι συγκλονίστηκα είναι πολύ μικρή λέξη σε αυτό που βιώνουμε από την αγάπη σας τις τελευταίες 48 ώρες. Δεν μπορούσα καν να φανταστώ τέτοιο μεγαλείο....Ξεκίνησα την ανάρτηση μου για να μαζέψω τους φίλους μου να προσευχηθούμε για την ανιψιά μου την Ηλιάνα, και ξαφνικά το νέο απλώθηκε σε όλη την Ελλάδα με απίστευτους ρυθμούς μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Είμαστε πλέον μια μεγάλη παρέα, και η Ηλιάνα μας απέκτησε ξαφνικά χιλιάδες νέους θείους και νέες θείες. Όλους εσάς. Περιμένω πως και πώς να ανοίξει τις απίστευτες ματάρες της.

Το κορίτσι μας ακόμη δεν ξύπνησε, και η κατάσταση της είναι κρίσιμη, αλλά η ελπίδα και η πίστη μεγαλώνει με την δική σας αγάπη και προσευχές σας. Για ότι νεότερο υπάρξει, θα σας ενημερώσω.

7 σχόλια:

  1. Είθε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να χαρίσει στην Ηλιάνα την υγεία της με το άπειρο έλεός του.Θα προσευχόμαστε συνεχώς για την μικρούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουραγιο και πιστη αδελφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άγιε Ιωάννη Μαξίμοβιτς κάνε καλά τη δούλη του Θεού Ηλιάνα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ,Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Η ΡΩΜΑΙΑ ,ΑΣ ΒΙΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουραγιο στην μικρη ηλιανα..ο θεος θ ειναι στο πλευρο της..κ σ ολα αυτα τ μικρα αγγελουδακια πολεμανε γ την μικρη ζωουλα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι κάνει η γλυκειά ,μικρή ηλιαννα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 20/3/1015:

    Θείοι και θείες της Ηλιάνας μας καλησπέρα…..
    Παρασκευή σήμερα, και άλλη μια εβδομάδα πέρασε για την μικρή μας στην εντατική του παίδων Πεντέλης… Μια εβδομάδα που μας επιφύλαξε κάποια ευχάριστα γεγονότα….. Θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω εβδομάδα εξελίξεων…. Καλών εξελίξεων… Η ανιψιά μας έκανε σημαντικά βήματα προόδου…. Άκουσα από έναν φίλο γιατρό πως αυτές είναι μικρές λεπτομέρειες…. Όχι δεν είναι… πριν από πενήντα επτά ημέρες οι γιατροί μας είπαν κατάμουτρα πως πρέπει να προετοιμαστούμε γιατί η Ηλιάνα θα κατέληγε από ώρα σε ώρα…. Και όμως συνήλθε και είναι καλύτερα…. Λογαριάζουν μάλλον χωρίς τον ξενοδόχο…. Η Ηλιάνα θα τα καταφέρει… Είμαι σίγουρος…..
    Καλό βράδυ φίλοι μου…. Καλό Σαββατοκύριακο

    https://www.facebook.com/kostaskarakasidis1970?fref=nf

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.