Ετικέτες

11.1.15

Πάνο, τον θυμάσαι τον Γράψα;



δημοσκόπηση JP Morgan 

Η parapolitiki.com είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου η JP Morgan έστειλε ένα e-mail σε στελέχη και συνεργάτες της σχετικά με τις προσεχείς ελληνικές εκλογές. Σε αυτό γίνεται αναφορά σε μέτρηση εταιρείας με το όνομα «Pro Olympic Circles» η οποία δείχνει τα ακόλουθα ποσοστά:


ΣΥΡΙΖΑ 35%
Νέα Δημοκρατία 25%
ΠΑΣΟΚ 2,2%
Χρυσή Αυγή 8,6%
ΚΚΕ 5%
ΑΝΕΛ 2.5%
Ποτάμι 4%
Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 4,8%


Γιώργος Θαλάσσης

Αν αναρωτιέστε πως γίνεται να είναι τόσο δημοσκοπικά ψηλά ο σαμαράς... σκεφτείτε ότι αυτά κάνει το σατανοκούτι. 

Για τον Σύριζα, που επίσης είναι ψηλά, μην ανησυχείτε. Οι αληθινοί οπαδοί του είναι σε ποσοστά λίγο πάνω απ' το όριο εισόδου στην βουλή. Οι υπόλοιποι είναι οι ξενιτεμένοι του πασοκισμού, που μπορεί να μην στηρίζουν πλέον πασοκ, στηρίζουν όμως την τσέπη τους και για αυτή την τσέπη μπορεί να ψηφίσουν τον οποιοδήποτε που μπορεί να τους υποσχεθεί την παλιά τους ζωούλα.

Μόλις η Αριστερά φανερώσει την υποταγή της στο Ράιχ και το ζωνάρι των ραγιάδων σφίξει κι άλλο, τότε θα δείτε την αγάπη των ψηφοφόρων της στο κόμμα.

Για το πασοκ 1 & πασοκ 2, θυμηθείτε αυτό που σας είχαμε πει...
Να εύχεστε να ιδρύσει ο Jeffrey κόμμα, γιατί τότε τα αμετανόητα πασοκοειδή του 8% θα διχαστούν και θα βρεθούν σε υπαρξιακή αναζήτηση, με αποτέλεσμα το κοινοβούλιο να απαλλαγεί επιτέλους απ' την πράσινη χολέρα, η οποία θα καταλάβει καμιά δωδεκαριά στασίδια σε καμιά γωνία.

Η είσοδος του Καμμένου στην βουλή θα σήμαινε κυβέρνηση Σύριζα χωρίς Ποτάμι ή πράσινες χολέρες.

Σίγουρα θα βοηθούσε το κόμμα του ο Καμμένος, αν είχε τις προθέσεις να προτείνει από τώρα, προεκλογικά, ότι σε περίπτωση εισόδου του στη βουλή θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον ίδιο που είχε προτείνει για Υπουργό Αμύνης στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του 2012. (Τον θυμάστε τον Γράψα;) Επίσης θα βοηθούσε αν έβρισκε ένα τρόπο να μας πείσει ότι σαν συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ θα έκλεινε στην φυλακή τους δοσίλογους της νέας τάξης.

Όνειρα;
-Δυστυχώς όνειρα... 

Το σίγουρο είναι ότι λίγοι θα ψηφίσουν Καμμένο... πολλοί όμως τον θέλουνε στην βουλή. Όχι λόγω εμπιστοσύνης φυσικά, αλλά επειδή έτσι στερεί κοινοβουλευτικά στασίδια στους δηλωμένους δοσίλογους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.