Ετικέτες

21.2.15

Έκκληση για βοήθεια στον μικρό Σπύρο.

Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε οικονομικά, μπορείτε να βοηθήσετε με έναν πιο "εύκολο" τρόπο: Προσευχηθείτε για τον Σπυρίδωνα! Σκεφτείτε πόσο πολύ θα θέλατε μια τέτοια βοήθεια αν ήσασταν εσείς ή το δικό σας παιδί σε αυτήν την θέση... 

Ο Σπύρος Μαρούδας από τη Ζάκυνθο είναι 12 ετών.

Δεν έχει προλάβει να χαρεί τα πιο αγνά χρόνια της ζωής του, καθώς έχει υποβληθεί ήδη σε 7 χειρουργικές επεμβάσεις (επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, μεταμοσχεύσεις βαλβίδων, κτλ) καθώς πάσχει από Δεξιοκαρδία και Συγγενή καρδιοπάθεια.

Η οικογένεια του μη μπορώντας να ενισχύσει πλέον οικονομικά τη μεγάλη μάχη του μικρού της αγγέλου, προσπαθεί με κάθε τρόπο να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται (18.000) για να πραγματοποιηθεί η πιο σοβαρή επέμβαση μέχρι τώρα. Aξίζει να σημειώσουμε πως ο μικρός Σπύρος φιλοξενείται τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα, καθώς είναι ανέφικτη οικονομικά η διαμονή του στην Αθήνα. Οι ώρες περνούν και όλοι μας θα πρέπει να αποδείξουμε πως το Ιερό Ευαγγέλιο δεν είναι ζωντανό από τα λόγια του, αλλά από τις πράξεις μας που υπαγορεύονται μέσα από Αυτό.

Η βοήθεια όλων, μικρή ή μεγαλύτερη είναι σημαντική.

Ο Αριθμός Λογαριασμού είναι: 

6379-010288-259, IBAN GR31 0171 3790 0063 7901 0288 259 
Τράπεζα Πειραιώς
στο όνομα Μαρούδα Αθηνά.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6975-767048.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.