Ετικέτες

8.3.15

ΕΡΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ.


Έκρηξη σημειώθηκε τη στιγμή που έβγαινε ο Barack Obama από τον Λευκό Οίκο.. Οι μυστικές υπηρεσίες φυγάδευσαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ.



 
Ένα foodtruck εκρήχθηκε δίπλα από τον Λευκό Οίκο τη στιγμή που έβγαινε ο Barack Obama εξηγεί στο Twitter ο Laurence Haïm, δημοσιογράφος στην Washington. «Οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να μην εγκαταλείψουν την αίθουσα Τύπου και την έκλεισαν ολοσχερώς » εκμυστηρεύεται ο Laurence Haïm στην BFM TV. Προκλήθηκε πυρκαγιά στο κιόσκι που πουλάει cartes postales. Η αιτία που που προκάλεσε την εκδήλωση της φωτιάς και την έκρηξη είναι άγνωστη.





Ο Barack Obama και η οικογένειά του όφειλαν να πάρουν ένα ελικόπτερο για να μεταβούν στο αεροδρόμιο. Οι μυστικές υπηρεσίες τελικά τους προώθησαν με αυτοκίνητο. 

Ο Barack Obama, η γυναίκα του Michelle και οι 2 τους κόρες Malia και Sasha όφειλαν να συμμετέχουν αυτό το Σάββατο στους εορτασμούς για την 50 η επέτειο της πορείας των πολιτικών δικαιωμάτων των μαύρων της Selma στην Alabama. (le point 07/03/2015) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.