Ετικέτες

29.4.15

Οι Ισλαμιστές λιάζονται στην ακυβέρνητη Ελλάδα

islam

Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας- Πολιτικός Επιστήμων


Τρεις μήνες συμπληρώνονται από την εκλογική επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και από την εγκαθίδρυση της αριστερής διακυβέρνησης. Μουδιασμένος ο λαός μας προσπαθεί να καταλάβει εάν υπάρχει κυβέρνηση, τί θα γίνει με τους δανειστές μας, αν τον επόμενο μήνα θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, αν θα αντέξουν οι Τράπεζες, αν θα μείνουμε στο ΕΥΡΩ, αν θα παραμείνει ο ΕΝΦΙΑ, αλλά με άλλο όνομα, και σε όλα αυτά τα ερωτήματα ουδεμία σαφής απάντηση υπάρχει.

Αντιθέτως παρακολουθούμε επί τρεις μήνες μία σειρά αντιφάσεων, διχογνωμιών, ενδοκυβερνητικών συγκρούσεων και μη δημιουργικής ασάφειας με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Αναπληρωτή Υπουργό επί της Δημοσίας Τάξεως, ο οποίος αρθρογράφησε κατά της κυβερνήσεως, δηλαδή κατά του εαυτού του. Στον τομέα των διεθνών μας σχέσεων λάβαμε γενικόλογα ευχολόγια από τον Πούτιν, δεχθήκαμε ηχηρό ράπισμα από τις ΗΠΑ για την κυβερνητική πρόθεση να απελευθερωθεί καταδικασμένος τρομοκράτης και βλέπουμε καθημερινά τους Ευρωπαίους εταίρους μας να αναμένουν συγκεκριμένα μέτρα, τα οποία ακόμη καταστρώνονται.

Ευτυχείς μέχρι σήμερα από την αριστερή διακυβέρνηση τριών μηνών είναι μόνον οι αντιεξουσιαστές, οι αιώνιοι φοιτητές, οι παράνομοι μετανάστες και οι παραγωγοί χιουμοριστικών τηλεοπτικών εκπομπών. Πάντως οι δηλώσεις της κυρίας που είναι αρμόδια για τη Μεταναστευτική Πολιτική δεν πρέπει να αντιμετωπισθούν ως κακόγουστα ευφυολογήματα. Οι μετανάστες που λιάζονται στην Ομόνοια και εκείνοι που εξαφανίζονται από την Ελλάδα, χωρίς να γνωρίζει η Υπουργός που και πώς πηγαίνουν, αποτελούν την αρχή μιας μεγάλης εθνικής τραγωδίας. Είμαστε ανθρωπιστές, αλλά κάθε κοινωνία έχει συγκεκριμένες αντοχές.

Η παράνομη μετανάστευση και η δημιουργία πολυπολιτισμικών κοινωνιών απασχολούν επί χρόνια την υπόλοιπη Ευρώπη. Γνωστοί πολιτικοί ηγέτες  διαπίστωσαν μεγαλοφώνως ότι η πολυπολιτισμικότητα απέτυχε και ότι δεν είναι εύκολο να ενσωματωθούν στις ευρωπαϊκές κοινωνίες οι φανατικοί Μουσουλμάνοι. Ακόμη και ο Ιταλός ηγέτης της Αριστεράς Μάσσιμο ντ’ Αλέμα παραδέχθηκε ότι οι συντηρητικοί είχαν δίκιο, διότι δεν είναι εύκολο να ενσωματωθεί το Ισλάμ. Αυτό το είπε όταν διαπίστωσε ότι οι βομβιστές στο μετρό του Λονδίνου προ ολίγων ετών είχαν ακολουθήσει όλα τα στάδια της βρετανικής εκπαιδεύσεως, αλλά παρέμειναν φανατικοί Ισλαμιστές.

Η κυβέρνηση Σαμαρά είχε προτείνει μία νέα νομοθεσία περί ιθαγενείας, η οποία προέβλεπε την απόδοση ελληνικής ιθαγενείας μόνο σε παιδιά νομίμων μεταναστών, τα οποία γεννήθηκαν στην Ελλάδα και έχουν φοιτήσει στο ελληνικό σχολείο μέχρι και το Λύκειο. Η κ. Χριστοδουλοπούλου θέλει να απονείμει την ιθαγένεια στα παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν εδώ και έχουν απλώς εγγραφεί στην Α΄ Δημοτικού. Ασύγγνωστη χαλαρότητα, η οποία μπορεί να δώσει κίνητρο σε φανατικούς Ισλαμιστές να εγκαθίστανται στην Ελλάδα.

Με πρόσχημα τις αριστερές φαντασιώσεις για ελληνοποίηση των μεταναστών θα γίνουμε χώρα υποδοχής τζιχαντιστών. Η κυβέρνηση πειραματίζεται εις βάρος των Ελλήνων.

Κ.Χ. 22.4.2015

http://www.antibaro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.