Ετικέτες

21.4.15

Ας προσευχηθούμε και για άλλα παιδάκια που έχουν χάσει τον γονέα τους "πρόωρα"



Σχόλιο: Οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε και με τους δυο γονείς μας και πολλοί μάλιστα τους έχουμε εν ζωή ακόμα. Ας δοξάσουμε τον Θεό και ας τον ευχαριστήσουμε προσευχόμενοι για όσα παιδάκια έχασαν πρόωρα τον ένα ή και τους δυο γονείς τους... Και ας μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Ο Θεός ξέρει καλύτερα από εμάς ποιο είναι το πραγματικό συμφέρον της ψυχής μας και γι αυτό επιτρέπει να συμβαίνουν γεγονότα που εμείς ίσως θεωρούμε σκληρά ή άδικα.

Εχθές σας κάλεσα να βάλετε στην προσευχή σας τον Στέφανο και την Αλεξία (παιδιά της Σοφίας, που κοιμήθηκε στις 8/4, κλικ ΕΔΩ).

Σήμερα θα σας καλέσω ξανά να προσευχηθείτε και για τα εξής 3 παιδάκια:

1. Βασίλειος και Ευάγγελος: παιδιά του Ευθυμίου, του αστυνομικού που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα τον Φεβρουάριο (κλικ ΕΔΩ). Ο Βασιλάκης μάλιστα περνά σοβαρό πρόβλημα υγείας, όπως έμαθα εχθές, που έχει μάλλον ως αιτία την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση. Πείτε ένα "Κύριε ελέησον" και για την σύζυγο του Ευθυμίου, την Φωτεινή, που περνά πολύ δύσκολα αυτήν την περίοδο.

"Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, 
ελέησε τους δούλους σου Βασίλειο, Ευάγγελο και Φωτεινή."

2. Γεώργιος: παιδί του Ευαγγέλου που κοιμήθηκε κι αυτός τον Φεβρουάριο (κλικ ΕΔΩ). Ο Γεώργιος παρουσιάζει εκτροπή στην συμπεριφορά του στο σχολείο. Προσευχηθείτε στο Θεό να τον ελεήσει και να τον παιδαγωγήσει (όπως αυτός ξέρει καλύτερα) και να φωτίσει την μητέρα του Αγγελική να του δίνει το σωστό παράδειγμα. Ο Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος, που εορτάζει την Πέμπτη, ας τους στηρίζει.

"Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, 
ελέησε τους δούλους σου Γεώργιο και Αγγελική."

Και παρακαλώ ΜΗΝ ξεχνάτε τον Εμμανουήλ και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

κλικ στην ετικέτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.